V službi me je en čist zbegal
Hmmm … rabim mnenje širše populacije, če mogoče ne pretiravam.
Gre pa za naslednje. Že enkrat pred nekaj meseci sem na stopnišču srečala sodelavca in kot je pri nas navada se tudi tokrat pozdraviva, grem naprej in nato je bil zame velik šok, ko v šipi vidim, da se ozira za mano. Mene je kar vročina oblila in sem kar mal sedela potem in nisem vedela kam naj uidem. Zakaj? Moški je od mene starejši ene 15 let, sicer ni meni direktno nadrejen, je pa vodilni kader. Saj, ko bi mi to naredil nekdo iz moje linije, se ne bi sekirala. Tako mi je bilo pa zelo neprijetno. Včeraj je bilo nekaj podobnega. Prišla sem v službo in je bil pri sodelavcu ob sosednji mizi. Stala sem ob mizi, vključila računalnik, odložila torbo in ko se zaradi čudnega občutka ozrem tja je bil zagledan vame, natančneje v mojo tazadnjo. Postalo mi je nelagodno. To sta bila dva ekstrema. Tudi drugače sem dobila filing, da me rad gleda – ne da me rad vidi, ampak gleda. Ko se pogovarjava, me ves čas gleda not v oči, kot da bi rad kaj našel, kot da bi nekaj, pismo, srkal iz mene.
Kaj je zdaj to? Z dugimi sodelavci se mi to ne dogaja in tudi ne opažam, da bi se to delalo v firmi.
Tip je faca, zelo prijetna oseba. Velikokrat se skupaj z nami šali in se ne obnaša kot en direktor, tako da smo vsi na ti in imamo dobre in sproščene odnose. Zmeraj me tudi zelo pozorno posluša in gleda v oči, kadar se pogovarjava – tako da, res se mi zdi zelo prijeten, sproščen in prikupen človek. In, evo – če ne bi bila že oba vezana in imela že vsak svojih otrok, kreditov, itd., bi si mislila, da sem mu mogoče všeč na ta način, da bi bil z mano. Ker pa je tako, kot je, je res neumno od njega, da se ozira za mano, saj moraš biti res butast, da se boš izpostavljal in si zapletal stvari zaradi tega, ker ne moreš pogledati stran.
Zdaj zelo težko pristopim z delovnimi nalogami do njega in timsko delam z njim na istih zadevah, saj se ves čas sprašuejm, zakaj je tak. Prav butasto se počutim.
Prvič
vsak moški gleda v zadnjico, posebno od 15 let mlajše lastnice le-te….
Tu ni nič osebnega, ne delaj si utvar, da te mogoče ljubi….pa ne delaj si utvar, da le tebe gleda, VSAK moški pogleda vsako žensko zadnjico,…..no, skoraj vsako pod 40 starosti.
Ti kar pozabi, za tvoje dobro in se drži moža in raje pred možem migaj z zapeljivo zadnjico, vodilni kader pa naj le gleda in se rajca….
Ahhh, takšnih prigod in pogledov je deležna pa res skoraj vsaka ženska.
Sama sem na takele zadeve povsem že otopela….
Tebi se je očitno to zgodilo PRVIČ, da te je tako”zadelo”….kakorkoli, ne polagaj preveč na tole in ne dramatiziraj predvsem, pa si preveč ne domišljaj in ne delaj xy scenarijev.
Pogled gor, pogled dol, za in ob- ŠE NIČ NE POMENI….pomeni samo POGLED.
Nobenega razloga ni, da bi se počutila butasto, saj je on tisti, ki te gleda. A si mogoče kaj kriva? Ne rečem če bi hodila v prozornih srajčkah, minici in mrežastih nogavicah, tako pa se nimaš kaj krivit, ker te en zdolgočasen dec z urejenim gnezdecem ogleduje. A za posilstvo je tudi ženska kriva ali kaj? (pardon za ekstremni primer)
Moj nasvet je tak: ker je, kot praviš, prijetna oseba s katero se da delat in pogovarjat, naj tako tudi ostane. Obnašaj se popolnoma običajno do njega, ker bi najverjetneje kakršenkoli odziv s tvoje strani razumel kot zeleno luč, da naredi naslednji korak, ki pa bi vodil le v katastrofo (oba poročena, otroci, služba). Raje bodi vesela, da imaš tak super kolektiv, uživaj v službi, njegovim pogledom pa ne pripisuj pomena, da bi bili za vedno s tabo.
Zakaj je tak? Je pač moški in to je zanje normalno obnašanje, ne pa direkt povabilo za skupno življenje.
:))
Ne, saj jaz nočem biti z njim. Je prestar zame. Pa tudi vezana sva oba in tudi, če ne bi bila vezana in imela vsak svojih otrok in kreditov, je preprosto prestar zame – se ne bi odločila zanj kot za partnerja. :))
Če toliko ljudi meni, da si sam mal oči spočije na meni, potem pa že verjamem. Ampak delat je pa še vedno čudno ob takem sodelavcu, še vedno mi bo nelagodno.
LP!
in kam naj človek gleda, ko se z nekom pogovarja? V rit ne more, ker je zadaj. Razen, če si navajena, da dedec skloni glavo, ko se s tabo pogovarja. Najbrž si navajena, da dedci sklanjajo glavo, ko se s tabo pogovarjajo in ti misliš, da je to iz same ponižnosti in spoštovanja, v resnici te pa gledajo v joške.
Ne, saj jaz nočem biti z njim. Je prestar zame. Pa tudi vezana sva oba in tudi, če ne bi bila vezana in imela vsak svojih otrok in kreditov, je preprosto prestar zame – se ne bi odločila zanj kot za partnerja. :))
Če toliko ljudi meni, da si sam mal oči spočije na meni, potem pa že verjamem. Ampak delat je pa še vedno čudno ob takem sodelavcu, še vedno mi bo nelagodno.
LP![/quote]
Če se ti nočeš več čusdno počutit v službi ker veš da te na skrivaj gleda v rit mu enkrat nagajivo primoni ko te bo spet gledal: ”a je lepa ne? mi jo mož vsak dan masira zato pa je taka” pa bo to čudno nelagodje padlo na njega ti pa boš spet lah sproščena…
LP![/quote]
a do zdej te še ni nihče pogledal? niti mož? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.