Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V službah z minimalci – se trudite?

V službah z minimalci – se trudite?

Tisti, ki imate minimalce, se trudite v službi na polno ali ne?

In, če vam težijo, da kaj ni ok narejeno, se trudite, da bolje delate ali se vam fučka in naj vam pač težijo še naprej?

Jaz sem se najprej trudila na polno. V upanju, da bo sčasoma bolje. No  za nagrado sem dobila novo pogodbo  za par mesecev, z nižjo plačo. Prej je bila par evrov nad minimalcem, zdaj pa najnižje kolikor je možno. Vse mi je dol padlo.

Trudiš se dokler nimaš zaposlitve za nedoločen čas, ne glede na višino plače, ko jo imaš tkoj prestaviš v nižjo prestavo. Zakaj bi nek šefko bogatel na moj račun?

Vcasih sem se, mlada, zagnana, je bilo tudi smiselno, privat sektor, sef je vedno financno dodatno nagradil pridne.

Zdaj se ne bi.

Minimalna placa = minimalno delo.

Sem sicer taka, da ko nekaj delam, moram to dobro narediti, a za minimalca se ne bi pretegnila.

Ja, jaz sem tudi vajena, da stvari opravim korektno, čim bolje, čim bolj natančno. AMpak ob slabih delovnih pogojih, zanič plači, mi pamet pravi, da to nima smisla v taki službi. Si dopovedujem, da: minimalna plača, minimalno delo :). Samo zaenkrat mi še ne gre dobro, se še vseeno preveč trudim, ampak se navajam na nižjo prestavo.

Možnosti pogodbe za NDČ ni, niti nimam nobene želje tu ostati. Takoj, ko najdem kaj boljšega: samo adijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close