V resnici si vse želite poroke in samo lažete, da vam nič ne pomeni
prava kava, 22.02.2022 ob 15:37
hgljfd, 22.02.2022 ob 15:26
Imam par kolegov, ki name in na mojega gledajo mal zviška, ker nisva poročena. Včasih znajo tudi mal pohecat, češ, saj vidva sploh nista resen par. Ironija je, da sva se midva poročila že par let nazaj, samo nikomur povedala. Brez prstanov, brez prič, brez cirkusa. Zaradi čisto praktičnih razlogov. Pst, samo vi veste. :=)
Meni se je poroka vedno upirala ravno zaradi razlogov, zaradi katerega naj bi si jo želela po mnenju avtorice te teme leta nazaj. Cirkus, obleka, središče pozornosti, prisiljena žurka. Bljek, bljek in še enkrat bljek. In veste, kaj nama je povedala matičarka? Da je takih parov, ki se poročijo na skrivaj, ogromno! Ki ne želijo, da kdo ve in delajo iz tega famo.
No, na tak način si želim poročite se tudi jaz, a sem edina, njemu “biti poročen” pomeni nekaj slabega.
Me pa zanima, prav nobenemu nisi povedala? Ožji družini, najbilžnjim frendom?
Nekaterim v družini sem. Tistim, za katere sem vedela, da jim to pomeni enako malo kot meni. Tistim, ki bi padli čist iz sebe, da zdaj je pa to treba proslavit, pa vau, vsem povedat, ne. Midva se počutiva enako kot prej. Za trdnost zveze pildek ne pomeni čisto nič. Itak je prišel na 20 let podlage, pa dva skoraj že odrasla otroka. Resnično je brez pomena. Samo zavarovanje za to, če se komu kaj zgodi. Da ne bo treba bognedaj dokazovat, kaj je od koga, ko si že itak na tleh.
Stara tema, 22.02.2022 ob 15:43
Sicer je tema že iz leta 2014, a sama bi rekla, da sodi v 1914. Se kar čudim, da se še vedno najdejo ženske, ki jim je poroka cilj življenja in najlepši dan, na katerega se vse v stresu pripravljajo že mesece prej. Pa da v 21. stoletju še kdo razmišlja, da poročena ženska velja več.
Pa to so ja sanje vsake punčke.
Vid sta su vam napravli. A-uuuuu.
hgljfd, 22.02.2022 ob 15:46
Nekaterim v družini sem. Tistim, za katere sem vedela, da jim to pomeni enako malo kot meni. Tistim, ki bi padli čist iz sebe, da zdaj je pa to treba proslavit, pa vau, vsem povedat, ne. Midva se počutiva enako kot prej. Za trdnost zveze pildek ne pomeni čisto nič. Itak je prišel na 20 let podlage, pa dva skoraj že odrasla otroka. Resnično je brez pomena. Samo zavarovanje za to, če se komu kaj zgodi. Da ne bo treba bognedaj dokazovat, kaj je od koga, ko si že itak na tleh.
Hvala. In opravičujem se za tiskarske napake v prejšnjem besedilu. Včasih pozabim prebrati za sabo.
Točno iz tega razloga bi se poročila jaz, vem, da se ne spremeni nič in še dobro da se ne..ljubezen, tovarištvo in spoštovanje naj le ostaneta z nama. Ne razumem pa tudi njegove averzije do poroke…hecno je to.
prava kava, 22.02.2022 ob 16:09
Hvala. In opravičujem se za tiskarske napake v prejšnjem besedilu. Včasih pozabim prebrati za sabo.
Točno iz tega razloga bi se poročila jaz, vem, da se ne spremeni nič in še dobro da se ne..ljubezen, tovarištvo in spoštovanje naj le ostaneta z nama. Ne razumem pa tudi njegove averzije do poroke…hecno je to.
Vprašaj ga, ne? Od kod odpor.
ce vas porocimo ne pomeni da nimamo druge
kobila neumna
ljubezen se ne kaze s papirjem
poroka pomeni kaj le ce osebi sicer sploh ni do poroke a je ta oseba edina katero bi porocil drugace pa brezpomenski papir
samo v vednost lubica
midva z zeno imava vse skupaj sva da imava vse kar imava
ne dam pa roke v ogenj da se ne jaha okoli tudi sama
skratka ne se sramotiti
jaz bi se porocila in nic ne skrivam in ne lazem, da mi ne pomeni… bi se to priznam in mi pomeni..
nimam pa uelje po veliki poroki z metannem dnarja stran… mi je cisto lepo zenin in nevesta v posebni toaleti, ki je njima vsec, leoa prstana in nekje na sanjskem kraju zaobljube pa lepe fotke za spomin in kosilo za reees najblizje voila in to je to pa porocno potovanje
Forum je zaprt za komentiranje.