V resnici si vse želite poroke in samo lažete, da vam nič ne pomeni
Dajte no avtorica ali avtor, se zajebava. A veste kakšno škodo to dela labilnim ljudem, ki so v težkih zakonih in zdaj berejo tole. Da morajo res ostati v težkih razmerah samo, da so poročeni. Take poste bi bilo potrebno brisati, ker je norčevanje.
Vsi pri zdravi pameti vemo poroka gor ali pa dol. Da poroka sploh ni pomembna za kvaliteteto našega življenja.
Ja revica uboga, ti pa danes nimaš drugega dela kot odpirat bebave provokacije al kaj :)))) Se fajn narežiš zraven? Si predstavljam ja 🙂 Revše ubogo, kako bedno mora biti tvoje življenje, da ti tole predstavlja višek zabave v lajfu :)))) Ampak ti kar, ti ne bom več kvarila veselja, ker vidim da uživaš.
Meni se zdi, da se z nami, koruzniki ukvarjate najbolj tisti, ki ste “kao”srečno poročeni. No, lahko ti povem, da sem zadovoljna in zadovoljena brez poročnega lista, in to največ šteje, se ti ne zdi? Poznam mnogo poročenih, ki veselo skačejo čez plot, tako da mi dol maha za vse zaobljube pred matičarjem in bogom…
Uživaj v svojem prepričanju, jaz bom pa tudi.
Kaj je pa tebe tako prizadelo?? Ne moreš preboleti, da si se poročila in tako zapravila najlepši del svojega življenja? Glej, ljubica draga, takšna je bila tvoja in samo tvoja odločitev. Tako si se odločila in tako je. Nima smisla, da se zdaj žreš in zganjaš histerijo, ker si druge, samske lahko privoščijo vse tisto, kar si ti ne moreš.
Glede najlepšega dneva pa… hja, lahko je, lahko ni. V filmu je res najlepši dan, v resnici dostikrat ni niti senca tega. Ampak tako je, vsaka, čisto vsaka ženska bi se lahko poročila, tako da je skrajno neumno trditi, da se katera ne more. Je pa tako veš, da je marsikatera ženska raje sama, kot da bi pobirala odpadke
In jaz dam prav tistim, ki raje ostanejo vse življenje same,kot da bi se poročile samo zato, da bi bile poročene, potem pa zganjale histerijo kot ti, tistim, ki raje ostanejo same, kot da bi se poročile samo zato, da bodo lahko rekle: to je moj mož… kot morda ti ???
Moj dostikrat reče, da sem njegova žena…pa sploh poročena nisva. Kaj pa na to rečeš? Pa sama tudi včasih rečem kje je moj možiček. A mu, ker nisva uradno poročena pa ne smem ali kaj? Če se bova že poročila se bova bolj zaradi fensy žurke pa hudih oblek pa da imava enak priimek. Tisti papir, ki ga tam podpišeš nama čisto nič ne pomeni, ker od samega papirja nimam nič.
Ojoj ojoj kaksna traparija je pa to?
Eni se porocijo, ce imajo otroke, da imajo vsi isti priimek.
Jaz nikoli nisem sanjala o poroki. Meni so poroke tako brezvezne. Kaj pa se spremeni ko se porocis? Postanes druga oseba?
Ce si kdo zeli, se naj poroci.
Ni pa to zelja vseh. Poroke so mi kicaste. Pa se potem vsi sorodniki pricakujejo da jih povabis. Ce jih ne pa zamerijo. Ce se porocis zaradi sebe, se lahko na hitro. Brez gostov.
Tvoje pisanje mi deluje, kot da si ena otrocja najstnica.
Imam par kolegov, ki name in na mojega gledajo mal zviška, ker nisva poročena. Včasih znajo tudi mal pohecat, češ, saj vidva sploh nista resen par. Ironija je, da sva se midva poročila že par let nazaj, samo nikomur povedala. Brez prstanov, brez prič, brez cirkusa. Zaradi čisto praktičnih razlogov. Pst, samo vi veste. :=)
Meni se je poroka vedno upirala ravno zaradi razlogov, zaradi katerega naj bi si jo želela po mnenju avtorice te teme leta nazaj. Cirkus, obleka, središče pozornosti, prisiljena žurka. Bljek, bljek in še enkrat bljek. In veste, kaj nama je povedala matičarka? Da je takih parov, ki se poročijo na skrivaj, ogromno! Ki ne želijo, da kdo ve in delajo iz tega famo.
hgljfd, 22.02.2022 ob 15:26
Imam par kolegov, ki name in na mojega gledajo mal zviška, ker nisva poročena. Včasih znajo tudi mal pohecat, češ, saj vidva sploh nista resen par. Ironija je, da sva se midva poročila že par let nazaj, samo nikomur povedala. Brez prstanov, brez prič, brez cirkusa. Zaradi čisto praktičnih razlogov. Pst, samo vi veste. :=)
Meni se je poroka vedno upirala ravno zaradi razlogov, zaradi katerega naj bi si jo želela po mnenju avtorice te teme leta nazaj. Cirkus, obleka, središče pozornosti, prisiljena žurka. Bljek, bljek in še enkrat bljek. In veste, kaj nama je povedala matičarka? Da je takih parov, ki se poročijo na skrivaj, ogromno! Ki ne želijo, da kdo ve in delajo iz tega famo.
No, na tak način si želim poročite se tudi jaz, a sem edina, njemu “biti poročen” pomeni nekaj slabega.
Me pa zanima, prav nobenemu nisi povedala? Ožji družini, najbilžnjim frendom?
Forum je zaprt za komentiranje.