Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v postelji se me več ne dotakne

v postelji se me več ne dotakne

Moj čist enako, pa ves čas bi se sicer vesil po meni, seksava pa ne. Pa čisto povsod moram biti z njim, npr. v kaki družbi, tudi komplimente dobim od njega, pa tudi opazim, če sem še komu drugemu všeč. Zadnjič me je še sodelavka hvalila eni drugi sodelavki, no kakorkoli, sama sebe res ne bom, se imam za povprečno, neprivlačno ziher ne. Dosti bolj neprivlačne in tudi karakterno grozne ženske imajo urejene odnose, imajo otroke. Jaz jih nimam, ker je bil z bivšim isti problem. Ni pa bil s popolnoma neprimernim človekom za vezo, tako da če je njemu bilo z menoj ok, verjetno tudi tu ni v meni problem, pač očitno nimam sreče.

Se ena s podobno situacijo in ne vam kaj bi. Nadaljevat razmerje ali ne. Dotiki, objemi, poljubi so tekom dneva in zvecer. To je pa to.  Ko napeljem na kaj vec, me zavrne ces da rabi cas, da mu ni itd. Crkljanje je, zaspiva vecinoma objeta, tudi on isce ta objem.
Sva pa skupaj slabo leto in oba okrog 40 s parimi leti razlike med nama. Oba s precej stresno sluzbo.

Morda si avtorica prav ti, takole ti povem, naveličal sem se prosjačiti, se sliniti, ne pomnim kdaj si me zadnjič ti dregnila, vedno sem bil jaz tisti in prevečkrat si me zavrnila, povedal sem ti da imam dovolj, sedaj si ti na vrsti  za prosjačenje, tudi zavrnitve pridejo na vrsto, boš vsaj razumela kaj sem ti govoril !

Jaz sem moral drkat ponoci v postelji poleg svoje zene. Nic od nje. Kot klada je zaspala zvecer. Take ste. Seveda ne vse. Samo tiste ki poslusate nasvete stricev iz ozadja, ki vam narekujejo kako morate ziveti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7053, 28.09.2023 ob 20:54

Jaz se tudi dedca, ki ne zna kam vtaknit in z majhno pištolco navelučam.

MOJ VE KAM VTAKNIT PA IMA TUDI MAJHNEGA PA SE GA NE NAVELIČAM KER JE MOŠKI V PRAVEM POMENU BESEDE..SRCE MOJE.

P.S: NO SAJ ŠE DRUGO MARSIKAJ OBVLADA..SPLOH POMISLIT NE SMEM.????ker me uf pripelje v nebesa..

Mene pokliči….

To pa je zato, ker ste ženske bile take do svojih moških. Pri meni je enako, nikoli sama dala pobude, vedno je nekaj bilo da nisva. In sem se naveličal . Sedaj me pa naj ona prosi, pa meni ni.

Moški seksualno deluje, ko je predmet poželenja. In to ne samo seksualnega. Moškemu ni pomembno, da ti vse posesaš, da si obrisala prah, da si mulca oblekla za šolo, ampak da ko on nekaj dela, prideš in poveš, kako čudovite mišice ima, kako seksi vrti lopato, da najboljše skuha. Ne samo reči tega, dati mu to, čutiti to. Moški mora čutiti, da je bog tvojih užitkov, tudi če si jih moraš sama znati vzeti. Moški mora živeti z občutkom najboljšosti. Sem ženska in ti povem iz prve roke. Dokler mi je bilo dano, sem bila v očeh mojega moža kraljica. Zato, ker je bil v mojih on kralj. Seks je samo posledica seksualnega dvorjenja. Ta energija se ne izgovarja, je v zraku. Nabrane drobne zamere pa to energijo ubijajo, do zamer prihaja, ker drug drugemu iščeta napake. To ni zakon, to ni ljubezen. Napake imamo vsi, v partnerstvu je pa bistveno iskanje pozitivnih lastnosti, ne negativnih. Če stokrat pomisliš, kaj vse ti gre na živce pri njem, moraš za ravnovesje tisočkrat, kaj ti ne. Razmerje ima auro, od tam se črpa, zato je pomemben paket. V končni fazi je seks lahko odličen tudi pri paru, ko je eden disfunkcionalen zaradi telesne hibe. Zato ker seks na telesnem nivoju je samo potrditev seksa v glavi. Če pa nekdo seksa v glavi vse drugo, kar misli, da je seksi, ne ostane v glavi prostora zate. Zato, če hočeš moža nazaj, ga naredi boga in postal bo bog tvojega grmička. Če se ne odzove, si poišči drugega boga, te zgodbe je konec. In še to. Zakon je garanje vsak sleherni dan. In kot večino drugih stvari, ženske nosimo tri vogale. Moj mož je z mojim vetrom v krilih naredil vse, kar sem si zanj želela, tudi doktorat, pa je bil faliran študent v proizvodnji, ko sva se spoznala. Ker je živel z občutkom, da zmore, da je predmet poželenja, da je najboljši, da je bog.

Ja, pa se ti njega dotakni, madona!

Poskrbi da se te bo drugi dotaknil ,kruh gres tudi kupit v drugo pekarno kupit ceni okusen v prvi .Kot moski ti to priporocam.

Tudi pri nama tako. Sicer sva imela hude težave v zakonu, ki jih rešujeva. Ampak je enkrat vmes čisto potegnil črto. Pa ni bil problem nikoli v tem, da se ne bi počutil lep, zaželjen (tako od mene kot od drugih), ni bil problem v tem, da se da pobuda.. ampak je samo odsekal kot bi me hotel kaznovati.

Ker mi je spolnost zelo pomembna, se seveda ne počutim najbolje. V zakonu sva dolgo in že večkrat sem mu povedala, da tako ne bo šlo. Če bo šlo tako, naj si najde drugo (če si jo že ni) jaz pa bom dobila tudi nekoga, ki me bo potešil. Rezultat tega je bil, da sem bila še dober mesec na suhem.  Ne vem, pri meni to ne bo šlo dolgo. Pa sva dolgo že skupaj.

Aja čez dan sicer polno objemov, poljubov (čeprav se mi ne  zdijo najbolj iskreni), tudi objame me v postelji. Če dam pobudo pa ali ni trd ali me odrine.

Glede mojega videza – nisem se hudo zredila, …

Odgovor na objavo uporabnika
Simple612, 20.09.2023 ob 07:16

Mislim, da moraš dati pobudo ti. Najbrž se je naveličal, da mora vedno biti on tisti…

Bravo,  Isto je bilo pri mojem sedaj že bivšem zakonu. Vedno moje prošnje.   Te mine enkrat in za vedno.

Če zaspita objeta…morda mu hidravlika ne dela ali pa je kaj na modih zatipala, pa še ne upa it niti k zdravniku…

Pogovorita se, lepo. Povej mu kaj občutiš, povej mu, da se počutiš kot da si mu odveč, povej da pogrešaš..  morda se ti bo odprl

Vem kdo bi se te…

Odvisno koliko sta stara in časa skupaj?

Preseneti ga, povabi ga kam , imej domišljijo

ne atekd

čigava odgovornost je da vzdržuje zvezo??   TVOJA.  a bi se tvoj , mož, spravil na kakšno mlado srnico, z sexy teleščkom, suhico, ozki boki,  mala napeta ritka, čista, gladka pička, male trde joškice.  beli zobeki.  stara 22.  kaj misliš??  kaj ti misliš??  a bi?  jaz mislim da bi.

si se zredila?  si bajsa?  se ne rihtaš?  si se zanemarila?  je sex s teboj dolgi čas?

moški smo vizuelna bitja.   jaz , evo zase govorim.  moja žena je ful huda. ampak jaz tudi druge ne bi mogel imet.  edino pol eno res postavno atletsko kurbo.  druge opcije ni.  jaz tako gledam.  če se vsedem k hrani in  je moja ženska poleg mene čisto naga, mi mora bit za jest. če se le da, da sem bolj lačen.  če ne morem jest, poleg, me mine, nimam teka,  pol take samice nočem, ne želim, ne morem imet.  verjetno se mu gabiš. pa verjstno se tudi on sam sebi gabi. al pa mu kaka mlada za 100 evrov sprazni jajca do konca.

verjetno si se zredila. verjetno si debela.  in mu ni.  ker moški, fse preživimo za tisto pizdo.  fse!! pa še tebe.  verjetno si se grdo obnašla do njega, oblastno. feminstika. prasica.   si šla predaleč.

Kolikrat si ga zavrnila. Jaz sem sel iz veze po 10ih letih ko je bilo veckrat ne kot ja. Ko te jebe

ja, točno to. predalčevj e šla. prevečkrat rekla ne

Moderna ženska je freak kontrol in konstantno najeda. Z mamo pa normalen ne bo želel spat, a ne?

jaz menim, da je z žensko nekaj zeloo narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close