v postelji se me več ne dotakne
Problem je kristalno jasen. Z udobjem in varnostjo ter predvidljivostjo strast upade. Torej vidva ne moreta imeti strasti. Brez strasti in mocnih custev je pa seks vedno veliko slabsi kot masturbacija. Torej je logicno, da se en drugega ne dotikata prevec. Poleg tega pa en drugemu ne disita vec toliko. Nista si privlacna. Vseeno pa sta lahko se vedno dobra cimra in tudi prijatelja. To ponavadi traja vse dokler se ne gre prvi od vaju poservisirat na boljsi servis.
pa se ga ti dotakni…, če ne bo vsaj probal in se bo umaknil, je stvar jasna kot beli dan.., ni več inspiracije…, lahko tudi zaradi kakšne njegove težave v njegovi notranjosti, pa noče govoriti o tem…
verjetno ga pa ene stvari motijo na tebe, tvoje reakcije, ko se pogovarjata, napačni odgovori, za katere bi bilo bolje, da jih ne bi slišal, oz., bi bilo bolje, da si tiho, pol pa pač tipu doqurči.. in si misli, pa kaj imam jst to za enga hudiča ob seb.., moški rabi ob seb žensko z milino, edino take ženske ga inspirirajo in pomirijo..
Jaz sem pretekli dve noci prespal z mlado zensko. Penocitvi sta bili podaljsana zmenka stevilka dva in tri. In nisva seksala. Po moje zenski ne more biti nic jasno.
Fora je, da mi enostavno ni bilo, da bi se okoli nje slinil, trudil, itd. Ona pa tudi ni dala neke konretne pobude. In sva se le sem pa tja malo objela, kak mlacen poljub in to je bilo to. Nocoj sem sam. Je bila ze na tem, da pride. Spakirana. Pa… se je na koncu odlocila, da ne pride. Sem cisto zadovoljen.
Zenske nam tako rade ocitate, da smo sami fukfehtarji. Kam svet gre boste se srecne, da vas kdo hoce pofukat.
Se je treba truditi tudi čez dan, ne samo zvečer pred spanjem, da ohranjata iskrico med dvema.. lahko je pa samo utrujen. Če se to dolgo ponavlja, potem je čas za odkrit pogovor in reševanje situacije. Dva, ki se iskreno ljubita, se nikoli ne moreta naveličati drug drugega. Mal domišljije, mal dobre volje, truda in se vse da rešiti. Sam ne obupajta en nad drugim..to je najlažje, žal te pa tam zunaj ne čaka nič boljše, kvečjemu hudo slabše,kaj boš pa potem? Skakala z enega na drugega? Enako velja zanj. Vse imajo navpično, da ne bo mislil, kako je druga boljša, pa se prekleto opekel. Večina kasneje obžaluje tako odločitev. Strast je treba vaditi, vzdrževati, tako kot vse ostalo.
kot so že nekateri zgoraj napisali. Ni vedno varanje v igri. Zakaj ne daš pobude ti? Koga ali kaj čakaš? Kje piše, da mora vedno moški dati pobudo? Joj trole. Kako pa kaj tvoj izgled in vedenje? Oprosti, vendar se veliko partnerjev, sploh v daljši zvezi, kar malo zapusti, od osebne urejenosti, preveč kil, ne pomisli preden kaj reče, itd. Ko se med poliže, pridejo na plan druge lastnosti, če jih ni, je rezultat hitro tu, takšen ali drugačen.
kaj pa ti?, 20.09.2023 ob 10:19
kot so že nekateri zgoraj napisali. Ni vedno varanje v igri. Zakaj ne daš pobude ti? Koga ali kaj čakaš? Kje piše, da mora vedno moški dati pobudo? Joj trole. Kako pa kaj tvoj izgled in vedenje? Oprosti, vendar se veliko partnerjev, sploh v daljši zvezi, kar malo zapusti, od osebne urejenosti, preveč kil, ne pomisli preden kaj reče, itd. Ko se med poliže, pridejo na plan druge lastnosti, če jih ni, je rezultat hitro tu, takšen ali drugačen.
Ce bi mi morala zenska dajati pobido za seks bi se mi to zdelo ponizno. Edino bolj ponizno se mi zdi, ce to pobudo mora dati moski. Seks se mora sam zgoditi. Pogosto in kvalitetno in neplanirano in v vseh situacijah. Zenska mora vedno biti za. Mora biti taksna, da drhti in se ne more kotrolirati ce jo jaz pogledal ami ce se jo dotaknem. Ke tega ni, jo bom se naprej spostoval. Ne bom pa njen moski. Brez tega je za moskega razmerje brezpredmetno. Nocem, da mi zenska nadomesca prijatelje, sodelavce in prijateljice. Ona mora biti v prvi vrsti ljubimka. In jaz tudi njej. Komaj za tem ima mogoce se kaksno vlogo. Ceprav je ok tudi ce jo nima.
haha, si smešna res
Ne poveš vsega, a čez dan te objame? Ali se te samo pač dotakne hahahaha
So razlike ane, če je prijateljski dotik ali ljubezenski.
Vlagaš kaj v vajin odnos?
Skrbiš zase?
Si se zredila, zapustila, se kregata?
Najprej vase poglej in potem, ampak res iskreno še nam povej za kaj se gre in dobila boš odgovor, zakaj je hladen do tebe v postelji. Čao.
Forum je zaprt za komentiranje.