Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Za tvojo nesposobnost izpolnjevanja želja vemo vsi, le včasih napišeš kaj takšnega, kot da živiš v kalni vodi.[/quote]

Prebrala sem v lokalni vodi:))). Ej, zgodaj je še in sem brez kave:).

Reagira tako, kot zna. Njegova reakcija pa je odsev tega kdo je.

Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.

Hej, ostala družba, lahko pa da se tudi motim.[/quote]

Včeraj se je celo gf zavzela zame. Čeprav me je pa potem na klepetu spet žalila 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Je pa celo matjažko včeraj, ki pozna razmere napisal napisal da je antilopa CIA ali nekaj takega.

Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.

Včeraj se je celo gf zavzela zame. Čeprav me je pa potem na klepetu spet žalila :)[/quote]

Zakaj lažeš? Kakšnem klepetu, kje, s kom?

Po moje, da se motiš, saj pa je ni EB užalil. Če sem prav razumel, jo je Seba.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včeraj se je celo gf zavzela zame. Čeprav me je pa potem na klepetu spet žalila :)[/quote]

Zakaj lažeš? Kakšnem klepetu, kje, s kom?[/quote]

Ostajam pri svojih navedbah. Če misliš, da lažem pa to dokaži na sodišču!

Sem si pa prav za namen dokazovanja shranil cel klepet in ga bom v primeru tožbe tudi razkril tam in tudi tukaj!

Zakaj lažeš? Kakšnem klepetu, kje, s kom?[/quote]

Sem si pa prav za namen dokazovanja shranil cel klepet in ga bom v primeru tožbe tudi razkril tam in tudi tukaj![/quote]

:)) Ne vem s kom si ti včeraj klepetal, z mano sigurno ne (saj tudi veš, da nočem klepetati), zato komot vse objavi, se bomo vsaj nasmejali.

Oprosti it, ampak kaj je tisto, kar po tvoje tako zaboli? Recimo primer, ko je včeraj Robiju napisal, da nanj gleda zviška, ker ima le 170 cm in baje še plešo? Ali tisto, da naj poprimem za metlo (kot da nikoli ne bi) in začnem čistiit, tudi pred njegovimi nogami? To je njegova obramba, ko mu ni več smešno in stvari na forumura jemlje na osebni ravni, pa odreagira na primitiven način.
Sploh se ne gre za to, koga imamo radi oz. koga imamo manj radi. Ne vidim niti razlogov, da bi ljudi razvrščali na tak način, ker se sploh ne poznamo. Nekdo ti je bolj všečen, bolj blizu po pisanju, drugi manj. Tako to gre v svetu.[/quote]
Trying too hard + get a life 😉

Sem si pa prav za namen dokazovanja shranil cel klepet in ga bom v primeru tožbe tudi razkril tam in tudi tukaj![/quote]

:)) Ne vem s kom si ti včeraj klepetal, z mano sigurno ne (saj tudi veš, da nočem klepetati), zato komot vse objavi, se bomo vsaj nasmejali.[/quote]

To bom tudi storil, če bo potrebno.

:)) Ne vem s kom si ti včeraj klepetal, z mano sigurno ne (saj tudi veš, da nočem klepetati), zato komot vse objavi, se bomo vsaj nasmejali.[/quote]

To bom tudi storil, če bo potrebno.[/quote]

Tolele je ratalo preveč bolno zame, poišči drugo žrtev.

Dejstvo je tisto kar jst rečem, kar ostali rečete si samo mislite, da je tako, kar pa še ne pomeni, da je tudi res. Če bi bilo res bi bilo potem tudi z moje strani potrjeno.

Ajde Riba, sčisti mi čevlje zdaj, hitro na kolena, hop hop. Saj sodiš v pisarno, samo ne za računalnik. Metla ti bolj pristaja, tipkovnico pa raje prepusti pametnejšim od sebe.[/quote]

Točno tako EB, ti nikoli ne lažeš!
Ti si samo izmišljuješ resnico……
In mi ti ne moremo nič, ti ne pridemo do živega, kar je tudi it ugotovila. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ob tej priliki bi rada z vami delila en zelo koristen nasvet, ki funkcionira na vseh življenjskih področjih:
Ne izgubljajte časa z budalami!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ej Margot, a potem naj ne hodimo več na mon?:) Procentualno je buhtljev in buhtljic recimo 40%:).

Ej Margot, a potem naj ne hodimo več na mon?:) Procentualno je buhtljev in buhtljic recimo 40%:).[/quote]

Hodimo, hodimo! Zaradi nas, ta-fajnih :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ej Margot, a potem naj ne hodimo več na mon?:) Procentualno je buhtljev in buhtljic recimo 40%:).[/quote]

Hodimo, hodimo! Zaradi nas, ta-fajnih :))))[/quote]

Maš prav ja.

Če je kdo žrtev sem to jaz. V zadnjih par dnevih sem doživel vrsto napadov na osebno integriteto.

Če je kdo žrtev sem to jaz. V zadnjih par dnevih sem doživel vrsto napadov na osebno integriteto.[/quote]

Itak ja. Še veš ne, kaj to pomeni. Alo, zdaj pa stran od mene.

Če je kdo žrtev sem to jaz. V zadnjih par dnevih sem doživel vrsto napadov na osebno integriteto.[/quote]Kdo ti je kriv, če hodiš v posteljo s sovražnikom…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti pa ne deli nasvetov in se pojdi raje izobraževat na področju vzgoje otrok. Da ne boš spet govorila okoli neumnosti okoli kako vzgoja ne vpliva na razvoj in obnašanje otrok.

Ti pa ne deli nasvetov in se pojdi raje izobraževat na področju vzgoje otrok. Da ne boš spet govorila okoli neumnosti okoli kako vzgoja ne vpliva na razvoj in obnašanje otrok.[/quote]
Se strinjam.

Če je kdo žrtev sem to jaz. V zadnjih par dnevih sem doživel vrsto napadov na osebno integriteto.[/quote]

Itak ja. Še veš ne, kaj to pomeni. Alo, zdaj pa stran od mene.[/quote]

….počak, da se te fantje (ali fant) lotijo še na ZS , z jokanjem moderatorju, z grožnjami,
zmerjanjem vsepovprek, obsodbami na grmado in kar je še teh prijetnih stvari….
Daj malo glej, s kom se zapletaš v pogovor, ker eni tukaj so čisto zares in brez heca BOLNI.
Edini recept je ignor….

Itak ja. Še veš ne, kaj to pomeni. Alo, zdaj pa stran od mene.[/quote]

….počak, da se te fantje (ali fant) lotijo še na ZS , z jokanjem moderatorju, z grožnjami,
zmerjanjem vsepovprek, obsodbami na grmado in kar je še teh prijetnih stvari….
Daj malo glej, s kom se zapletaš v pogovor, ker eni tukaj so čisto zares in brez heca BOLNI.
Edini recept je ignor….[/quote]

Hvala za nasvet. Sem na preži:)).

Hodimo, hodimo! Zaradi nas, ta-fajnih :))))[/quote]
Samo ne vemo, v katero skupino spadamo. Mogoče pa bolje, da ne vemo tega. 🙂

Ne vem, če je odgovor od “it” imel kakšno povezavo s tem, da bi kdo koga užalil, ampak bolj z jokanjem EB, da se mu zdi krivično, da razni obupanci, pri katerih ženske najdejo tolažbo, pridejo do seksa, on pa ne. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close