V postelji s sovražnikom :)
Saj o tem govorim. Tudi ženske si znate pomagat medsabo, če je potrebno, samo da se celotno krivdo prevali na moškega in se ga čim bolj očrni. Samo potem ga je pa še Robi “skurcal”, pa vsi vemo, da že leta in leta ceplja za Antilopco, kot največji obupanec,…
Kmalu se bosta oglasila še On_ in Marko, brez njiju tu ne gre skozi. Dva latentna pedra Batman & Robin, ki se borita za “enakopravnost žensk.
Dejstvo je tisto kar jst rečem, kar ostali rečete si samo mislite, da je tako, kar pa še ne pomeni, da je tudi res. Če bi bilo res bi bilo potem tudi z moje strani potrjeno.
Ajde Riba, sčisti mi čevlje zdaj, hitro na kolena, hop hop. Saj sodiš v pisarno, samo ne za računalnik. Metla ti bolj pristaja, tipkovnico pa raje prepusti pametnejšim od sebe.
Dejstvo je tisto kar jst rečem, kar ostali rečete si samo mislite, da je tako, kar pa še ne pomeni, da je tudi res. Če bi bilo res bi bilo potem tudi z moje strani potrjeno.
Ajde Riba, sčisti mi čevlje zdaj, hitro na kolena, hop hop. Saj sodiš v pisarno, samo ne za računalnik. Metla ti bolj pristaja, tipkovnico pa raje prepusti pametnejšim od sebe.[/quote]
Ti verjameš vsemu, kar drugi napišemo? In ti vedno misliš resno, ko pišeš drugim? Včasih za šalo, včasih za hec, to je point virtualnih debat. Če ti zlezejo preveč pod kožo, se opečeš:). Tolk ene zamere, kuhinje je v tebi. Pomiri se.
Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.
Hej, ostala družba, lahko pa da se tudi motim.
Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.
Hej, ostala družba, lahko pa da se tudi motim.[/quote]
Oprosti it, ampak kaj je tisto, kar po tvoje tako zaboli? Recimo primer, ko je včeraj Robiju napisal, da nanj gleda zviška, ker ima le 170 cm in baje še plešo? Ali tisto, da naj poprimem za metlo (kot da nikoli ne bi) in začnem čistiit, tudi pred njegovimi nogami? To je njegova obramba, ko mu ni več smešno in stvari na forumura jemlje na osebni ravni, pa odreagira na primitiven način.
Sploh se ne gre za to, koga imamo radi oz. koga imamo manj radi. Ne vidim niti razlogov, da bi ljudi razvrščali na tak način, ker se sploh ne poznamo. Nekdo ti je bolj všečen, bolj blizu po pisanju, drugi manj. Tako to gre v svetu.
Forum je zaprt za komentiranje.