V postelji s sovražnikom :)
Ti se raje ukvarjaj s svojim otrokom, ki ga zanemarjaš. Mene pusti pri miru. Kot sem že rekla, je to moj zadnji post, v katerem komuniciram s tabo. Osredotoči se na mladoletne frflice, saj umsko si na njihovi ravni.[/quote]
Ja da mi greš pa skrb za otroka očitait! Vsako četrtletje plačam točno na dan dogovorjeno preživnino. Točno na dan!
Pa naj ljudstvo odloči! Naj MON občinstvo odloči.
Dajem na glasovanje točko št. 1.
Ali mislite, da bo antilopa kdaj mati ali ne?[/quote]
Daj malo se potrudi, saj znaš bit tud smešen.
Seba, nisi malo nesramen ?[/quote]
Eh,
raje ne bom začela, kdo je kdaj nesramen. Vse povprek se lahko bere kot nesramne, ali pa kot nekoga, ki se samo heca. Kje je meja? Kdo lahko reče, kako je bilo mišljeno in kako ne.
Jaz sem sprva antilopin post brala, kot da se heca (smeškoti). In v istem odgovor od Seba kot da se je pošalil nazaj (spet smeško). Še vprašala je, ali si jo predstavlja kot mamo (in smeško na koncu).
Meni se vse skupaj že res zdi absurdno.
Če se vrnemo k prvotni dilemi….zame te dileme ni in tudi ne razumem, kako za nekoga
lahko je….
Če me tip vara, to pomeni
– da mu jaz nisem dovolj všeč
– da me ne spoštuje niti za piko
– da me nima rad
– da se požvižga na to, ali me bo prizadel
– da je lažnivec
– in tako naprej
Zakaj za boga milega bi tako zelo sovražila sama sebe, da bi hotela na vsak način
živeti s takim pezdetkom? A ni dovolj praznih sob na svetu?
Življenje dobimo samo eno, in še to fajn kratko…. popravnega izpita ni, to je to. A nismo
dolžni sami sebi, da potegnemo ven maksimum?
Ljudje ob vsej poplavi omajanih vrednot preredko pomislijo, da je možna tudi taka kombinacija. In ko jo izpostaviš na svoj način, ti – čeprav sicer nevidno – kimam na svoji strani ekrana.
To pišem zato, da ne bi odnehala misleč, da ni možnosti, da bi se koga kaj prijelo – je, a vztrajnosti za to, da najprej pripraviš dečke do tega, da se prostovoljno ‘postrojijo’, nima vsaka.
In le tako bodo našli tisto, zaradi česar so v bistvu tu gor.
Seba, nisi malo nesramen ?[/quote]
Eh,
raje ne bom začela, kdo je kdaj nesramen. Vse povprek se lahko bere kot nesramne, ali pa kot nekoga, ki se samo heca. Kje je meja? Kdo lahko reče, kako je bilo mišljeno in kako ne.
Jaz sem sprva antilopin post brala, kot da se heca (smeškoti). In v istem odgovor od Seba kot da se je pošalil nazaj (spet smeško). Še vprašala je, ali si jo predstavlja kot mamo (in smeško na koncu).
Meni se vse skupaj že res zdi absurdno.[/quote]
Res je absurdno in nesramno poleg tega. Tukaj res ne moreš zaupati nikomur, ker vse pride ven. Saj vidiš kako mene napadajo glede preživnine. Pa čeprav jo plačujem do dneva natančno 🙂
Da ga je zapeljala druga ženska v trenutku slabosti? 😀
Če ženske napadate z vsem svojim arzenalom zapeljevanja, ki vzpodbudi v moškem spečega neandertalca, ki razume samo besedi hrana in seks, kako se naj povprečen moški ubrani na tako pradavninski refleks? :)))
Ti se raje ukvarjaj s svojim otrokom, ki ga zanemarjaš. Mene pusti pri miru. Kot sem že rekla, je to moj zadnji post, v katerem komuniciram s tabo. Osredotoči se na mladoletne frflice, saj umsko si na njihovi ravni.[/quote]
Antilopa, cel čas ti govorim, da smo Štajerci bolj simpatični od Primorcev? 🙂
Ti samo pokliči in rezerviraj hotel s 5 zvezdicami nekje v Dalmaciji, kjer bo dosti rib, rakcev in školj v moji prehrani, in bova uredila tole zadevo z otrokom. 😀
Ti samo pokliči in rezerviraj hotel s 5 zvezdicami nekje v Dalmaciji, kjer bo dosti rib, rakcev in školj v moji prehrani, in bova uredila tole zadevo z otrokom. :D[/quote]
Matjažko a vidiš kako me je žalila pred očmi cele Slovenije?
Ti samo pokliči in rezerviraj hotel s 5 zvezdicami nekje v Dalmaciji, kjer bo dosti rib, rakcev in školj v moji prehrani, in bova uredila tole zadevo z otrokom. :D[/quote]
Matjažko a vidiš kako me je žalila pred očmi cele Slovenije?[/quote]
Le s povabilom na romantično večerjo ob morju s svečkami, z refoškom temne krvave barve, vrtnicami, s sončnim zahodom in okusom zraka po Mediteranu se ji boš lahko odkupil… Težka bo… Če pa to ne bo vžgalo, pa na svojo žalost pojdi v Zrće na mladoletne frflice, ki pa ti nikdar ne bodo dale zadovoljstva, ki ti ga lahko da samo osebnostno izoblikovana in življenjsko izkušena, uglajena dama… :-/
Matjažko a vidiš kako me je žalila pred očmi cele Slovenije?[/quote]
Le s povabilom na romantično večerjo ob morju s svečkami, z refoškom temne krvave barve, vrtnicami, s sončnim zahodom in okusom zraka po Mediteranu se ji boš lahko odkupil… Težka bo… Če pa to ne bo vžgalo, pa na svojo žalost pojdi v Zrće na mladoletne frflice, ki pa ti nikdar ne bodo dale zadovoljstva, ki ti ga lahko da samo osebnostno izoblikovana in življenjsko izkušena, uglajena dama… :-/[/quote]
A jebote mladoletne frflice :DD
Le s povabilom na romantično večerjo ob morju s svečkami, z refoškom temne krvave barve, vrtnicami, s sončnim zahodom in okusom zraka po Mediteranu se ji boš lahko odkupil… Težka bo… Če pa to ne bo vžgalo, pa na svojo žalost pojdi v Zrće na mladoletne frflice, ki pa ti nikdar ne bodo dale zadovoljstva, ki ti ga lahko da samo osebnostno izoblikovana in življenjsko izkušena, uglajena dama… :-/[/quote]
A jebote mladoletne frflice :DD[/quote]
Po sili razmer, če bi že silile vate kot muhe na drek, nekako se jih moraš otrest, da imaš potem 1x mir! :))
Vem, da je težko, ničkaj na oko prijetno in odbijajoče mlado, brhko, brsteče, kipeče, čvrsto, sočno telo…, kjer vsaka telesna vijuga in vdolbinica ječi od bolečin sladostrastja, se pač žrtvuješ… 😀
Po sili razmer, če bi že silile vate kot muhe na drek, nekako se jih moraš otrest, da imaš potem 1x mir! :))
Vem, da je težko, ničkaj na oko prijetno in odbijajoče mlado, brhko, brsteče, kipeče, čvrsto, sočno telo…, kjer vsaka telesna vijuga in vdolbinica ječi od bolečin sladostrastja, se pač žrtvuješ… :D[/quote]
Aja, mladoletne, jaz sem prečital mlade. Ne, tu pa ne vem, kako je, Antilopa ti lahko pomaga s pravniškimi nasveti, ampak mislim, da jih ne rabiš. Mladoletne lahko samo fasciniraš z novimi pametnimi telefoni in večurnim odtipkavanjem SMS-ov dnevno, imaš kakega specialnega, ker ne vem, kaj je mislila Antilopa s tem?
Vem, da je težko, ničkaj na oko prijetno in odbijajoče mlado, brhko, brsteče, kipeče, čvrsto, sočno telo…, kjer vsaka telesna vijuga in vdolbinica ječi od bolečin sladostrastja, se pač žrtvuješ… :D[/quote]
Mladoletne raje pustim pri miru ;))
Aja, mladoletne, jaz sem prečital mlade. Ne, tu pa ne vem, kako je, Antilopa ti lahko pomaga s pravniškimi nasveti, ampak mislim, da jih ne rabiš. Mladoletne lahko samo fasciniraš z novimi pametnimi telefoni in večurnim odtipkavanjem SMS-ov dnevno, imaš kakega specialnega, ker ne vem, kaj je mislila Antilopa s tem?[/quote]
Pojma nimam. Po moje je v krizi srednjih let 😀
Sem pa dobil veliko pisem podpore na ZS.
Forum je zaprt za komentiranje.