Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Si želela povedat, da bi raje bila mama samohranilka, kot pa s partnerjem v sožitju, pa drugače brez otrok?[/quote]

Glej, jaz sem si otroke želela in bi jih imela s partnerjem ali brez njega. In vedno bodo v življenju otroci moja prva izbira. Mogoče se čudno sliši, ampak prav zaradi tega me ima moj partner tako zelo rad.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Si želela povedat, da bi raje bila mama samohranilka, kot pa s partnerjem v sožitju, pa drugače brez otrok?[/quote]

Glej, jaz sem si otroke želela in bi jih imela s partnerjem ali brez njega. In vedno bodo v življenju otroci moja prva izbira. Mogoče se čudno sliši, ampak prav zaradi tega me ima moj partner tako zelo rad.:))[/quote]
Maš srečo, da ne hodi na MON. Ker če bi kej tazga prebral, bi si verjetno že naslednji dan odvzel življenje.

Kir waste of life, s tako žensko bit tok časa skp…

Glej, jaz sem si otroke želela in bi jih imela s partnerjem ali brez njega. In vedno bodo v življenju otroci moja prva izbira. Mogoče se čudno sliši, ampak prav zaradi tega me ima moj partner tako zelo rad.:))[/quote]

Meni to sploh ni tako čudno. Je pa res, da vseeno, če se le da, otroci s partnerjem, kot otroci brez partnerja. Pa četudi partner ni biološki oče.

In prav tako je res, žal, da je včasih zelo težko sam vzgajat otroka/-e. In razumem tiste ženske, ki nimajo otrok, ker imajo negotove veze oz. nimajo resnih vez. Torej, če nimajo otrok zaradi strahu, da bi morale same skrbeti za njih.

Sicer sem pa sama delila podobno mišljenje kot ti. Zdaj pa vidim, da je včasih več kot dobrodošlo, da imaš še kakšno “pomoč” pri vzgoji. Bolj kot ne nuja. Občudujem tiste ženske, ki uspešno same vzgajajo svoje otroke. Sploh če jih je več. Ali pa moške. Vzgajajo in vzgojijo na način, da ni nekih ekstremnih odklonov v sami psihi otroka od tistega, kar je nekako zaželjeno.

Tudi brez partnerja bi se odločila za otroke? Šla bi na umetno oploditev, z naključnim darovalcem?

Otroci naj bi bili plod ljubezni. Potrebujejo tako očeta kot mamo in predvsem družino, v kateri se bodo počutili varno.

Saj ni treba, da mu kuha in pere. Gre se za to, da je proces razdelitve premoženja dolg in mukotrpen. V praxi je takih primerov zelo malo. Vsaj jaz jih ne poznam.[/quote]

Mislim, da je v življenju več vredno, da živiš nekje srečen in zadovoljen pa čeprav brez vsega, kot pa da si nesrečen z vsemi tistimi zemljiškoknjižnimi izpiski v žepu.[/quote]

Vse se ne bi strinjale s tabo.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tudi brez partnerja bi se odločila za otroke? Šla bi na umetno oploditev, z naključnim darovalcem?

Otroci naj bi bili plod ljubezni. Potrebujejo tako očeta kot mamo in predvsem družino, v kateri se bodo počutili varno.[/quote]

Čeprav se v večini strinjam z napisanim, je kar nekaj otrok zraslo samo ob enem staršu, pa ni nič narobe z njimi. Tak primer so vdove, ki so može izgubile v prometni nesreči, zaradi bolezni, vojne ipd.

Meni to sploh ni tako čudno. Je pa res, da vseeno, če se le da, otroci s partnerjem, kot otroci brez partnerja. Pa četudi partner ni biološki oče.

In prav tako je res, žal, da je včasih zelo težko sam vzgajat otroka/-e. In razumem tiste ženske, ki nimajo otrok, ker imajo negotove veze oz. nimajo resnih vez. Torej, če nimajo otrok zaradi strahu, da bi morale same skrbeti za njih.

Sicer sem pa sama delila podobno mišljenje kot ti. Zdaj pa vidim, da je včasih več kot dobrodošlo, da imaš še kakšno “pomoč” pri vzgoji. Bolj kot ne nuja. Občudujem tiste ženske, ki uspešno same vzgajajo svoje otroke. Sploh če jih je več. Ali pa moške. Vzgajajo in vzgojijo na način, da ni nekih ekstremnih odklonov v sami psihi otroka od tistega, kar je nekako zaželjeno.[/quote]

To je vse res, kar ti pišeš, samo jaz nisem govorila o tem. Ženska iz zgoraj navedenega primera vztraja v zvezi z budalo, ker se boji, da bo ostala brez oplojevalca (kar je roko na srce v današnjih časih prav smešno). Jaz bi na njenem mestu izbrala otroke (pa ne nujno prav z njim), pa čeprav kot samohranilka, veliko raje, kot da živim z varalico, ker je to dolgoročno štrik okoli vratu.

Otroci naj bi bili plod ljubezni. Potrebujejo tako očeta kot mamo in predvsem družino, v kateri se bodo počutili varno.[/quote]

Čeprav se v večini strinjam z napisanim, je kar nekaj otrok zraslo samo ob enem staršu, pa ni nič narobe z njimi. Tak primer so vdove, ki so može izgubile v prometni nesreči, zaradi bolezni, vojne ipd.[/quote]

Ko boš mati boš razumela 🙂

Čeprav se v večini strinjam z napisanim, je kar nekaj otrok zraslo samo ob enem staršu, pa ni nič narobe z njimi. Tak primer so vdove, ki so može izgubile v prometni nesreči, zaradi bolezni, vojne ipd.[/quote]

Ko boš mati boš razumela :)[/quote]

Kaj pa je tebe danes pičilo? 🙂 A si me mar predstavljaš v materinski vlogi? 🙂

Človek bi pomislil, da smo prav ljubeč planet:

http://www.worldometers.info/world-population/

Ko boš mati boš razumela :)[/quote]

Kaj pa je tebe danes pičilo? 🙂 A si me mar predstavljaš v materinski vlogi? :)[/quote]

Po pravici povedano ne 🙂

Kaj pa je tebe danes pičilo? 🙂 A si me mar predstavljaš v materinski vlogi? :)[/quote]

Po pravici povedano ne :)[/quote]

To je pa žalitev. Si bom zapomnila. Izogibaj se me na MON-u, ker si nimava več kaj povedat.

Po pravici povedano ne :)[/quote]

To je pa žalitev. Si bom zapomnila. Izogibaj se me na MON-u, ker si nimava več kaj povedat.[/quote]

Namesto, da bi mi bila hvaležna! V zrelih letih je nosečnost tvegana 🙂

To je pa žalitev. Si bom zapomnila. Izogibaj se me na MON-u, ker si nimava več kaj povedat.[/quote]

Namesto, da bi mi bila hvaležna! V zrelih letih je nosečnost tvegana :)[/quote]

Vsaka nosečnost je tvegana. Bedak!

Joj pa kaj je tako težko sprejeti, da ne boš nikdar mati :/

Ti se raje ukvarjaj s svojim otrokom, ki ga zanemarjaš. Mene pusti pri miru. Kot sem že rekla, je to moj zadnji post, v katerem komuniciram s tabo. Osredotoči se na mladoletne frflice, saj umsko si na njihovi ravni.

A ti si pa jasnoviden al kako? Joj Seba kakšne neumnosti klatiš …
Raje nam povej koliko te je stala zadnja ločitev :))))

Jaz je ne bi tako obsojala, ker mislim, da je prestrašena. Verjetno bi se lažje odločila, če bi bila mlajša, tako pa verjetno misli, da ima zelo malo izbire. Jaz upam, da bo zbrala pogum in odšla.[/quote]

Saj je ne obsojam le nepristransko razmišljal česar ona v dani situaciji očitno ni sposobna.

Želi si družine, očitno. S kom si bo realizirala ta cilj?
Z nekim prevarantom, od katerega bo dobila tist spermij, da bo spočela “svojega” otroka, ki si ga tako želi.
Otrok ne bo imel nič od takega očeta, ki ne spoštuje njegove mame, posledično se bo ona počutila osamljeno v takem odnosu in bo vse svoje čustvene potrebe izživela na otroku, kar bo zanj bolj ali manj, pogubno…

Misliš da se resnično zaveda v kaj se spušča?
Dvomim, močno dvomim.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Raje nam povej koliko te je stala zadnja ločitev :))))[/quote]
Margot, namesto, da bi se ji ponudil, da ji pri tem pomaga jo takole podj…a. 😉

Skrajni čas je že bil, da si se vrnila, da te forumske dečke malo v red spraviš
[sub](vključno z mano…he,he,he…)[/sub]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda, ampak to so okoliščine, na katere ne moreš vplivati. Te ženske se niso same odločile za takšno izbiro.

Ti se raje ukvarjaj s svojim otrokom, ki ga zanemarjaš. Mene pusti pri miru. Kot sem že rekla, je to moj zadnji post, v katerem komuniciram s tabo. Osredotoči se na mladoletne frflice, saj umsko si na njihovi ravni.[/quote]

Ja da mi greš pa skrb za otroka očitait! Vsako četrtletje plačam točno na dan dogovorjeno preživnino. Točno na dan!

Pa naj ljudstvo odloči! Naj MON občinstvo odloči.

Dajem na glasovanje točko št. 1.

Ali mislite, da bo antilopa kdaj mati ali ne?

Seba, prenizko si šel, daj vstani in se ne norčuj.

Raje nam povej koliko te je stala zadnja ločitev :))))[/quote]

[sub](vključno z mano…he,he,he…)[/sub][/quote]

Ti bi točno vedel kako priskočiti na pomoč ane?. Samo kaj ko ne smeš :))
Ma tile današnji dečki niso za nobeno rabo. Stara šola … eh, kje so ti cajti :))

Eh, kolikokrat si ti že šla prenizko…

Vedno bolj mi postaja jasno zakaj ste že toliko let samski. Smeti sodijo v kontejner.

[sub](vključno z mano…he,he,he…)[/sub][/quote]

Ti bi točno vedel kako priskočiti na pomoč ane?. Samo kaj ko ne smeš :))
Ma tile današnji dečki niso za nobeno rabo. Stara šola … eh, kje so ti cajti :))[/quote]Pa ne mi rečt, da si podvomila vame?! 🙂
Veš, če bi lepo razložil, da gre za pomoč…mogoče bi mi bilo dovoljeno pomagat 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close