V ponedeljek si rečete…
pinboks, 03.02.2025 ob 10:36
Jutro.lpo je videt nekoga dobro voljo v ponedeljek zjutraj ?
?? če bi mi videl faco, bi mislil, da je dobra volja zakonsko ukinjena… Ampak se ne damo.
Srečen ti, če se ti ni treba nahajpat. Nekateri to še vedno včasih rabimo.
Ampak prav dobre volje pa mi tudi ti ne prideš naprej …?
Hvala vsem doslej za ideje! Bi bilo za sprobat vsako od njih, pa dobimo top listo najbolje delujočih.
Dela še kdo z ljudmi? Pogosto imam občutek, da pol sveta čez vikend dela sezname, koga bi šli gnjavit, potem pa se v ponedeljek vsujejo vsi hkrati nekomu za vrat. Pri meni je tedna že skoraj konec, ko mine ponedeljek.
Ali pa je to dobro za polni štart?
Anonimno 8644, 03.02.2025 ob 15:43
Niti ne. Imam minimalno, tam kjer bom ne rabim dosti robe, kopalke in brisača, tistih par stvari za zraven pa dam na rame 🙂
O, škoda….sem se hotela z nekim izgovorom priključiti dopustniškemu vzdušju ?
Ne mislim resno, ne se bat! Nikomur ne bi hodila v zelje, ko gre na zaslužen dopust.
Privoščim na polno!
takle, 03.02.2025 ob 18:04
Moj zadnji ponedeljek, ki je bil tak kot vsak dan zadnjih nekaj mesecev. Povem naslednjega, kaj si bom mislila. Verjetno pa že celo noč sploh spala ne bom. Ne od neučakanosti ampak tistih črvičkov, kako bo po tolkem času it v službo. In kje bo res pol petek.
Z veseljem preberem, da si torej znova na nogah. Bravo zate!
Po sebi vem, da po dolgi pavzi prvi delovni dan pomeni precej vznemirjenja. Je pa tudi res, da po pol ure dela nimaš več občutka, da si sploh kdaj bil odsoten.
Vse dobro in drži se!
Forum je zaprt za komentiranje.