Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija V PhotoOrder se ne da dodati fotk

V PhotoOrder se ne da dodati fotk

Nameščen imam PhotoOrder za pošiljanje fotk na Foto Boni, pa mi ne uspe dodati slik v program za naročanje. Kaj bi bil lahko razlog?

Za probo sem isti program (novejšo verzijo) namestila za FotoGM, kjer prav tako ne morem naročiti oz. dodati nobene fotografije. Sedaj mi res ni več jasno, kaj ga zeza. Dve različni verziji programa – in brez uspeha… Za nasvet se vnaprej zahvaljujem.
Ali sploh komu dela naročanje za Foto Boni oz. Foto GM?

Nihče tega ne bo vedel, dokler ne boš sama
napisala podrobno kaj delaš in na kakšen problem si naletela –
kakšno napako ti sistem javlja.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Namestila sem PhotoOrder za posamezno firmo (verziji sta različni), vsakega posebej sem registrirala, dobila naroč. št. V oba programa za naročanje fotografij se lahko prijavim. Ko pa hočem dodajati fotografije, se ne zgodi nič. Nobene napake ne javi, le izbrana fotka z diska se enostavno ne pojavi na seznamu v programu PhotoOrder. Tudi fantom v obeh foto studijih ni jasno, kaj bi lahko bil razlog.
Imam XP-je, jutri bom program preizkusila še na 98.

Jaz (pa še ene par takih poznam) sem imel ob prvi uporabi tega programa, tudi kar nekaj težav, da sem poštekal avtorjevo logiko, tako da morbit tudi tebe to heca.

Ko imaš slike na levi označene, na desni na vrhu klikni željeno dimenzijo slike (npr 13×18) in tako se izbrane slike pojavijo v seznamu.

Problem je v tem, da se na levi ne prikazujejo slike, ki jih dodajam na seznam… 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close