V petek je praznik, zato nakupe opravite jutri
ne morem spat, 14.08.2025 ob 02:21
V ponedeljek dobim plačo, pa bom šel v trgovino v ponedeljek ali v torek. Zavil bom v trgovino Triumph v Mercator centru ob Šmartinski, nato pa še v Müller pri BTC-ju in Interspar v Cityparku. Kakšen drug dan pa še v Müller na Dolgem mostu.
V Müllerju v BTCju nujno vprašaj za moške nogavice! Pa pridi pol javit, kaj ti je rekla. ?
Esyn, 13.08.2025 ob 23:17
Veliko jih ne ve, da ne v petek praznik in bo vse zaprto. Vsak reče “aja, sej res”.
Jutri je zadnji dan za nakupe. Da ne bo kak osel v petek stal pred trgovino pred zaprtimi vrati ???
Ker normalni ljudje nismo krščanarji in nam te blodnje neke minorne verske sekte ne pomenijo nič in jih ne šljivimo in dneve štejemo kot vsak normalen, ne po nekih verskih blodnjah!
mah, včeraj sem bila v šopingu.. mene to kar utrudi hehe, nisem glih šopingistka.. tko da danes sem si privoščila podaljšan krepčilni spanec, pri poznem zajtrku ugotavljala, če se mi da it do tedija neki iskat, pa potem v hoferja še,, pa sem ugotovila, da se mi ne da…
sem pa glih tko pozabla, da je jutri praznik, ampak jaz sem na dopustu še, tko da mi čas malo drugače teče..
Forum je zaprt za komentiranje.