Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V petek je praznik, zato nakupe opravite jutri

V petek je praznik, zato nakupe opravite jutri

Veliko jih ne ve, da ne v petek praznik in bo vse zaprto. Vsak reče “aja, sej res”.

Jutri je zadnji dan za nakupe. Da ne bo kak osel v petek stal pred trgovino pred zaprtimi vrati ???

Malo prej sem se spomnila. Saj bo le en dan. V soboto je spet odprto.

Pametni smo že danes in sploh ni blo gužve. V soboto bo vse gnilo ali pa prazne police.

Malo več kruha. Zelenjavo imamo na vrtu. Nekaj mesa je v frizerju. Ja, mogoče eno melono več in nekaj breskev.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8854, 13.08.2025 ob 23:31

Pametni smo že danes in sploh ni blo gužve. V soboto bo vse gnilo ali pa prazne police.

Danes kupljeno pa ne bo gnilo?????

Anonimno 1776, 14.08.2025 ob 00:05

Danes kupljeno pa ne bo gnilo?????

ZAkaj pa ne? Tudi jaz sem raje danes. V stacuno grem 1x na teden. V hladilniku lepo zdrži. Pa seveda znat kupovat.

Anonimno 9915, 14.08.2025 ob 00:09

ZAkaj pa ne? Tudi jaz sem raje danes. V stacuno grem 1x na teden. V hladilniku lepo zdrži. Pa seveda znat kupovat.

Seveda. Kakor ti paše. Tvoja stvar.

V ponedeljek dobim plačo, pa bom šel v trgovino v ponedeljek ali v torek. Zavil bom v trgovino Triumph v Mercator centru ob Šmartinski, nato pa še v Müller pri BTC-ju in Interspar v Cityparku. Kakšen drug dan pa še v Müller na Dolgem mostu.

ne morem spat, 14.08.2025 ob 02:21

V ponedeljek dobim plačo, pa bom šel v trgovino v ponedeljek ali v torek. Zavil bom v trgovino Triumph v Mercator centru ob Šmartinski, nato pa še v Müller pri BTC-ju in Interspar v Cityparku. Kakšen drug dan pa še v Müller na Dolgem mostu.

V Müllerju v BTCju nujno vprašaj za moške nogavice! Pa pridi pol javit, kaj ti je rekla. ?

Esyn, 13.08.2025 ob 23:17

Veliko jih ne ve, da ne v petek praznik in bo vse zaprto. Vsak reče “aja, sej res”.

Jutri je zadnji dan za nakupe. Da ne bo kak osel v petek stal pred trgovino pred zaprtimi vrati ???

Ker normalni ljudje nismo krščanarji in nam te blodnje neke minorne verske sekte ne pomenijo nič in jih ne šljivimo in dneve štejemo kot vsak normalen, ne po nekih verskih blodnjah!

En dan bodo pa že zdržali tudi tisti, ki pozabijo.

Nalupi po plači, 14.08.2025 ob 07:00

V Müllerju v BTCju nujno vprašaj za moške nogavice! Pa pridi pol javit, kaj ti je rekla. ?

Raje ti vprašaj.

mah, včeraj sem bila v šopingu.. mene to kar utrudi hehe, nisem glih šopingistka.. tko da danes sem si privoščila podaljšan krepčilni spanec, pri poznem zajtrku ugotavljala, če se mi da it do tedija neki iskat, pa potem v hoferja še,, pa sem ugotovila, da se mi ne da…

sem pa glih tko pozabla, da je jutri praznik, ampak jaz sem na dopustu še, tko da mi čas malo drugače teče..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close