Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Peruju se že dogaja naša prihodnost

V Peruju se že dogaja naša prihodnost

Soj LAMBDA ali C.37 je začel svoj pohod!

Za začetek je odporen na vsa trenutna cepiva….

To še ni vse. Črk grške abecede je še veliko!

Teorija zarote.

Na planetu Zemlja je okrog osem milijard ljudi. Potisnjen sem v vlogo največjega idijota med temi ljudmi. Se morda še kdo počuti tako?

Se bo žal vedno več ljudi počutilo tako. Žal, epidemije in pandemije so bile. Grozno, da ljudje umirajo, ampak vedno je bilo tako. Večina preživi, virus nima več toliko gostoteljev, počasi izzveni.

Recimo, da ti morajo v živo odsekati roko. Je boljši oster, nagel rez ali počasno žaganje?

Kdor hoče in zmore, vidi analogijo.

Virus iz laboratorija je ušel z vajeti.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne maram reklam…, 07.07.2021 ob 07:56

Se bo žal vedno več ljudi počutilo tako. Žal, epidemije in pandemije so bile. Grozno, da ljudje umirajo, ampak vedno je bilo tako. Večina preživi, virus nima več toliko gostoteljev, počasi izzveni.

Recimo, da ti morajo v živo odsekati roko. Je boljši oster, nagel rez ali počasno žaganje?

Kdor hoče in zmore, vidi analogijo.

Ko sem pred štirimi leti štartal na forumu sem v prvem postu med drugim zapisal, citiram: Skratka zanima me kako prebujati vrhunsko zdravje v sočloveku in to na vseh nivojih.

Vse skupaj je naključje, ja seveda, odgovarjal ne bo nobeden. Anglosasi, židje, Kitajci, masoni so skupaj v tej igri.Virus je prišel iz laboratorija v Oxfordu.

C 37, 07.07.2021 ob 04:55

Soj LAMBDA ali C.37 je začel svoj pohod!

Za začetek je odporen na vsa trenutna cepiva….

Kak link o tem virusu??

Plavi, 07.07.2021 ob 08:50

Vse skupaj je naključje, ja seveda, odgovarjal ne bo nobeden. Anglosasi, židje, Kitajci, masoni so skupaj v tej igri.Virus je prišel iz laboratorija v Oxfordu.

In sedaj vsak teden “izdajo” novo “verzijo” ? 🙂

Biimelaaaa, 07.07.2021 ob 08:53

Kak link o tem virusu??

https://insajder.com/svet/za-sevom-delta-prihaja-se-veliko-bolj-kuzen-hitrejsi-sev-lambda-s-sedmimi-mutacijami-opozarjajo

Poleg takih znanstvenikov, farmacevtske industrije, in politikov drugih sovražnikov ne potrebujemo!

Ponavadi virusi mutirajo v smer, da so bolj nalezljivi in manj škodljivi. Človek, ki obleži v postelji, virusa ne širi, zato ni dober gostitelj. Za virus je najboljši gostitelj tisti, ki kiha in kašlja, a vseeno veselo hodi okoli.

ja prihaja, 07.07.2021 ob 09:12

https://insajder.com/svet/za-sevom-delta-prihaja-se-veliko-bolj-kuzen-hitrejsi-sev-lambda-s-sedmimi-mutacijami-opozarjajo

Hvala.

Gre samo še za en sev, izmen še večih, ki prihajajo. Pa baje, da je že 1 leto prisoten. Ni lambda naša prihodnost, je pa sam covid in način kako bomo tole zadevo furali.

-misst-, 07.07.2021 ob 10:04

Gre samo še za en sev, izmen še večih, ki prihajajo. Pa baje, da je že 1 leto prisoten. Ni lambda naša prihodnost, je pa sam covid in način kako bomo tole zadevo furali.

Ampak v zadnjem času je veselo mutiral po svoje, posebno tam, kjer spijo z živalmi v istem prostoru in se parijo med sabo…

Pa cepljen je vsak stoti, tako da je za nove seve idilično okolje ?

Jaz se bom temeljito razkužila s šnopčkom in to od znotraj!

Replika450, 07.07.2021 ob 16:11

Jaz se bom temeljito razkužila s šnopčkom in to od znotraj!

To ti itak počneš že vse življenje ?

Ja, grška abeceda ima še kar nekaj črk, ampak očitno večina nima pojma kako gre. A gre slovenska tudi tako a,b,c,h,l,o,š,ž,e,…?

Xrobe – tudi jaz se počutim tako. Težko se sprijaznim da je imel Jelinčič prav.

Neprijavljena, 07.07.2021 ob 16:27

Ja, grška abeceda ima še kar nekaj črk, ampak očitno večina nima pojma kako gre. A gre slovenska tudi tako a,b,c,h,l,o,š,ž,e,…?

Xrobe – tudi jaz se počutim tako. Težko se sprijaznim da je imel Jelinčič prav.

Zakaj se bi bilo težko s tem sprijaznit ?

To je dejstvo, ki je že dolgo znano.

Še posebej politična gamad to opazi, ko vidi naivno glupo množico kako naseda njihovim lažem in manipulacijam.

Misliš, da bi pameten narod toleriral pokvarjene psihote na oblasti ? Zločince ? Mafijaše ?

Pri korona fašizmu pa je ta narodova glupost še bolj prišla do izraza. Da je vse skupaj nateg, pišem že več kot eno leto. Dokazov za nateg je toliko, da sploh več ne vem kje bi začel naštevati.

A še vedno obstaja množica, ki verjame lažem, gleda lažnive medije, posluša politične psihote, se cepi, testira in nosi nagobčnike….

nikjer ne piše da cepiva na njega ne delujejo

ležeš cigan, 07.07.2021 ob 18:49

nikjer ne piše da cepiva na njega ne delujejo

Slovenščina ti ravno ne leži ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close