Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v perimenopavzi sem

v perimenopavzi sem

a je se katera tok boga? Jaz imam 42 let, pa se mi mesa. Anksioznost, slabost, vrtoglavica, preskakuje mi srce, brez volje, redim se, glavoboli, cudna menstra, panika.

Ginekologinja me ne jemlje resno. A je se katera tok boga? Kako si pomagate?

Čez dober mesec bom 52, zadnja menstruacija je bila julija.

Pritisk se mi je dvignil, se odpravljam k zdravniku, ponoči mi je vroče, tako da spim ob odprtem oknu, v poletni pižami in s tanko odejo (mož pa poleg zimske odeje še deko).

Drugih težav nimam, pač normalno stanje za mojo starost.

Odgovor na objavo uporabnika
mikimisek, 12.12.2021 ob 21:45

a je se katera tok boga? Jaz imam 42 let, pa se mi mesa. Anksioznost, slabost, vrtoglavica, preskakuje mi srce, brez volje, redim se, glavoboli, cudna menstra, panika.

Ginekologinja me ne jemlje resno. A je se katera tok boga? Kako si pomagate?

Pri meni isto, sam da sem stara 41. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Yvona987, 12.12.2021 ob 22:03

Pri meni isto, sam da sem stara 41. ?

Zaenkrat si pomagam z dolgimi sprehodi. Me pa muci tudi nespecnost.

Imam 53 in se zdaj ni ok. Nespecnost pred meno, debelost, potem grozljivi vrocinski oblivi, zdaj bolijo misice in kosti. To traja skoraj do 60ega pravijo kolegice….

Pri meni se je začelo že pri 44. letih. Izredno močne krvavitve, visok krvni pritisk, nespečnost, anemija. Edino vročinskih valov nisem imela.

41

Ni sledu o kaki menopavzi.

Redne menstruacije.

Edino po cepljenju me je vsulo.

Torej vse, kar ste opisali za kao menopavzo, se je meni zgodilo od kar sem cepljena. En mesec tudi menstruacija bila čudna. Srce katastrofa. Zdaj pa prihajam k sebi.

Ginekologinja te ne jemlje resno, ker se ji ne da ukvarjat s tabo. Pot pod noge pa h kakšnemu samoplačniškemu ginekologu, preverit hormone itd.

Kar veliko težav v zvezi s tem se reši z jemanjem CBD smole z visokim odstotkom kanabinoidov in polnim spektrom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close