V otroštvu najboljši prijateljici, danes popolni neznanki
Mogoče ji ni do pozdravljanja prijateljice z katero že od konca oš nima več stikov ta pa še zmeraj razmišlja in govori o njej kot da jo pozna? Mislim če jo na javnem forumu lahko proglasiš za neko kokoš kakšne šele govoriš doma? Zakaj točno želiš da te pozdravlja če itak samo slabo misliš o njej zaradi svojega občutka manjvrednosti. Ni ona kriva da si kjer si.
edina stvar ,ki jo ta dama ima je več denarja kot ti ….. ignoriraj jo kot drek na cesti , naslednjič ,ko jo srečaš i n to je to …… pravi prijatelji te ne gledajo skozi družbeni položaj in tale je bila samo neka epizoda in seveda tudi lekcija , kakšni ljudje dejansko so ….. to , da so vsi dobri in tralalal je navaden larifari 😀 …… ceni svoje iskrene prijatelje , z ostalimi pa takole ,kot ona s teboj … pa lp
Tudi jaz sem imela v otroštvu ogromno prijateljic in tudi “prijateljic”. Priznam, da se z nobeno ne družim več. Ne želim več nikogar spustiti zraven. Enostavno ne želim, ker ne morem več zaupati. Preveč je bilo izdaj, krivic in nezaupanja. Seveda pa vedno prijazno pozdravim in rečem par besed. Z nekaterimi se celo objamem, ampak stikov ne želim več.
Imam moža in otroke, brate in sestre in mi je to dovolj.
Anonimno 4527, 14.09.2021 ob 11:58
edina stvar ,ki jo ta dama ima je več denarja kot ti ….. ignoriraj jo kot drek na cesti , naslednjič ,ko jo srečaš i n to je to …… pravi prijatelji te ne gledajo skozi družbeni položaj in tale je bila samo neka epizoda in seveda tudi lekcija , kakšni ljudje dejansko so ….. to , da so vsi dobri in tralalal je navaden larifari 😀 …… ceni svoje iskrene prijatelje , z ostalimi pa takole ,kot ona s teboj … pa lp
Saj to da ji gre tako dobro je problem. Ne to da je ne pozdravlja :). Ker jo tudi po OŠ ko še ni imela denarja ni. Sedaj jo pač boli. Ker kako si drzne biti bolj uspešna kot ona in se obnašati kot prej ko sta bili na istem :). In lahko veselo naprej živiš in obrekuješ bivše “prijatelje” da se za tisto sekundo boljše počutiš. In si domišljaš da si dober človek ko to delaš. Mislim ženska rabi prebolet. Da že desetletje in več niste prijateljici. Ona pa se še zmeraj ukvarja z njo. Je imela kar razlog ta “z denarjem” da se je losala je. Mislim kdo hoče take ljudi za prijatelje. Oprosti ampak ni vse ok s človekom, ki se tako obremenjuje z nekom s katerim že od OŠ ni imel stika.
Forum je zaprt za komentiranje.