Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V občini mengeš pes ubil otroka

V občini mengeš pes ubil otroka

Sami krvoločni kometarji, kot stekli pobesneli psi. Bolj divji po sveži krvi od psov. K bi žvali sami čakali, kdaj bodo napadli… in potem se imajo za nekaj več, ker ne dojamejo svoje krvoločnosti. Človek… če bi psi imeli roke bi bil človek na verigi.

A ne vidite, da je nekdo napisal, da se je nesrečno zapletla v verigo?

globalna statistika postane zanimiva, ko se pse razvrsti glede na dokazljivo poreklo.
in nadalje tiste z nedokazljivim poreklom razišče, zakaj ga nimajo oz. kako se je zgodilo, da postanejo psi, pasmi podobni, papirja pa noben ne rabi itak.
o primeru zgoraj pa je premalo napisanega do sedaj, da bi se dalo soditi, kaj se je sploh zgodilo.
[/quote]

Spet izgovori lastnikom sajevemokaterih pasem. Američani imajo zelo točno razdelano, tudi mešance upoštevajo in celo to, sk katero pasmo.

NI izgovorov pitbull je daleč spredaj, pa čeprav jih je v ZDA samo 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Američani že dolgo vodijo statistike, prvo mesto z naskokom pitbull varinata, drugo rotvajler.
[/quote]

statistike vodijo vsi, ne le američani. je pa bistveno to ali so notri zajete pasme kot take ali psi, ki na videz spominjajo na neko pasmo (kar je lahko varljivo). potem sama zastopanost pasem in kako se taka statistika vodi. in tudi konec koncev okoliščine napadov.
drugače imamo tudi mi statistiko ugrizov. in register nevarnih psov, v katerem je vedno skozi leta 2000+/- psov.

Spet izgovori lastnikom sajevemokaterih pasem. Američani imajo zelo točno razdelano, tudi mešance upoštevajo in celo to, sk katero pasmo.

NI izgovorov pitbull je daleč spredaj, pa čeprav jih je v ZDA samo 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
[/quote]

ja. in zdaj ti statistika o ameriki in pitbulih veliko pomaga, ko je na tapeti mengeš in rw.

ok. kje začnemo? pri zlatkotih in labradorcih, seveda nemških ovčarjev ni za zanemariti? gremo po številu ugrizov ali po tem, kako se kakšen pes komu na videz zdi grozen? kam damo mešance, ki so pri nas številčno najmočnejši, čeprav morda podobni kateri od pasem?
in pa, kaj je zate dovolj velik pes, da te lahko pokonča oz ga smatraš za nevarnega? ker naj ti prišepnem, težnje po razvrstitvi po teži/velikosti so že bile, pa so potem v grupo nevarnih padli ravno tisti, ki jih tam niso želeli imet 🙂
[/quote]

Rotvajler, doberman, doga, pitbul, morda še kakšen – pasme, ki žrtve ne izpustijo in povzročijo največ smrti. Ugrizne te lahko tudi labradorec, ovčar, zlatko ali kak drug, a redko slišiš, da koga umorijo, raztrgajo. Če te ugrizne pudelj, čivava, ga brcneš in si rešen. Tudi večjega, a ne morilskega psa se lahko nekako obvlada. Še nusem brala, da bi hrt, bostonski terier, lesi, celo bernardinec pokončal človeka. Vedno ene in iste pasme.

To jaz zagovarjam ze leta.
Psiho teste za dolocene lastnike / pasme.

Celo zivljenje imamo pse, pes ki napade otroka je za na inekcijo.
Brez izjeme. Mali veliki.
Normalen pes stabilnega karakterja loci mladica bodisi zivalskega ali cloveskega in ga obravnava drugace kot odraslo osebo zival.

A to je bil domac pes? Potem so dosegli svoje – zakaj bi imeli otroka, ce imajo pri kosilu/postelji raje mrcino! Koliko je takih parov s psom namesto otrok…

Vesel oce

Bizarno. Naj deklica počiva v miru.

Absolutno je izbira pasme psa pokazatelj karakterja lastnika. Definitivno nek egotriper al pa čudak, ki preko pesa svoj alter ego hrani. Fuj. Nikakor se nima otrok sam za igrat s psom, ki se ves čas poteguje za prevlado v kardelu in ki ga je dobesedno treba vsake tolko “prizemljit”.
Kot zgleda je v sloveniji večja verjetnost, da te lasten pes pokonča kot pa zaščiti pred nepridipravim.

Dosti bolje bi bilo, če bi ti držal svoj umazani in pokvarjeni gobec.

statistike vodijo vsi, ne le američani. je pa bistveno to ali so notri zajete pasme kot take ali psi, ki na videz spominjajo na neko pasmo (kar je lahko varljivo). potem sama zastopanost pasem in kako se taka statistika vodi. in tudi konec koncev okoliščine napadov.
drugače imamo tudi mi statistiko ugrizov. in register nevarnih psov, v katerem je vedno skozi leta 2000+/- psov.
[/quote]
V tej statistiki nevarnih psov je tudi sosedov pekinezer, ker je opraskal lastnico in je ta šla zdravniku…

Veliko mladih slovenskih parov in tudi zakoncev sprehaja psa namesto otroka in to zaradi zavestne odločitve, da ne bodo imeli otrok, ampak si zato omislijo hišne ljubljence. Nataliteta pa pada.

Resje da je rottweiler po naravi napadalen pes ampak je odvisno od lastnika kako se pes obnasa. Sama imam doma to pasmo psa in je naucen bolje kot nekatere tako recen prijazne pasme. Ne vemo kaj tocno je deklica delala lahko pa povem da za tragedijo ni kriv pes temvec lastniki psa in po moznosti tudi deklica ker ne vemk kaj je delala. Tako da ne prenasajte krivde na pasmo psa ce psa c resnici ne poznate toliko dobro da bi vedeli koliko se ga da nauciti

Rotvajler je grd in krvoločen pes in vsak, kdor si ga omisli, je pacient. Tako pač je pa lahko lajaš kolikor hočeš.
Nekatere pasme spov so naravnost čudovite, na videz in značajsko. To so pasme, ki so naravne in starodvane, niso bile umetno ustvarjene za npr. pasje boje.
Tako pasmo ima normalen človek.
Človek s psihopatološkimi motnjami pa si nabavi krvoločnega psa. Podobni psihopati so tisti, ki imajo doma kačo ali kaj podobnega, kar mora živeti v naravi, ne pa v dnevni sobi.

[/quote]

Jasno je, kam pes taco moli, haha.

Pa pustimo tu take fore, da FCI pitbulla ne priznava kot pasme recimo. Dejstva govorijo zase, jasno pa, da eni tega nočejo priznavati.

Spomnim se, kakšno gonjo je nareidlo neko pitbullofilno družstvo, ker so enkrat kot simbolično sliko v nekem mediju pač dali sliko pitbulla.

Ko so kmalu zatem pitbuli v Beli Krajini zaklali v domači kulli neko bakico, je bilo to društvo tiho kot rit.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

In potem mene zmerjajo starši, ker ne dovolim božati psa, ko sem na sprehodu! Pa moj pes ni med nevarnimi pasmami, ampak, bolje biti pameten in popljuvan prej kot kasneje.
Če so me vprašali sem vedno dovolil božanje, ampak le, ko sem psa pripravil na to!
Upam, da se bo ?oblast? zdaj zmigala in zapovedala šolanje psov in predvsem vodnikov!

[/quote]

Jasno je, kam pes taco moli, haha.

Pa pustimo tu take fore, da FCI pitbulla ne priznava kot pasme recimo. Dejstva govorijo zase, jasno pa, da eni tega nočejo priznavati.

Spomnim se, kakšno gonjo je nareidlo neko pitbullofilno družstvo, ker so enkrat kot simbolično sliko v nekem mediju pač dali sliko pitbulla.

Ko so kmalu zatem pitbuli v Beli Krajini zaklali v domači kulli neko bakico, je bilo to društvo tiho kot rit.

Čudno, da vsi lastniki morilskih pasem trdite, kakšne prijazne hišne ljubljenčke imate. Le od kod potem novice in statistike, da takšni prijazni kužki pomorijo največ ljudi, sploh otrok. In potem še upate trditi, da morilska zverina in izrodek, ki si omisli tako zverino, ni nič kriv. Ah, seveda, kriv je na primer dojenček, ki je mirno ležal v posteljici, ko ga je pokončal hišni ljubljenček.

Cisto vsakemu psu se lahko strga. Vsakemu. Nima to veze z lastnikom.

Itak. Pes pa res ne more napasti. Pa to niso živali s svojim obnašanjem, ampak sami visoko intelektualni Einsteini.

Ti povem še bolj žalostno zgodbo. Ustavim družini na prehodu za pešce. Ata in mama skrbita za psa, da varno prečka, za njima par metrov pa sama 4-5 letnica, na katero ni nihče od njiju pazil. Moderni starši pač.

Pes je pes in ne človek. Dejansko razna poneumljena drustva in ljudje, ki psa poclovecijo jim delajo najvecjo skodo. Imam 2 psa, nista nevarna in nikoli nobenega ugriznila. Sosedovi punci obozujeta. Vendar brez nadzora starsev ne smeta v njuno blizino. Jaz sem starsema razlozil in sta razumela zelo dobro. Pes lahko v trenutku spremeni razpolozenje in sprozilca niti ne poznas. Clovek mora vedno komandirat psa v danasnjem svetu je zal drugace. Punčka mala, počivej v miru, ni bilo nobene potrebe po tej smrri

In za napad je kriv pes kdo pa drug. Glede na izjavo policije se je slo za napad. Nobena vzgoja ne prepreci napada psa, nobena.

V resnici pa je bilo malo drugace. Ni jo pogrizel, ampak sta se igrala in po nesreci se ji je veriga …lahko si predstavljate sami. Žalostno in tragično.

v resnici se ji je veriga ……… pa pikce. Kaj se ji je veriga?! Kaj ima veriga zraven. Povej ne pa pikce postavljat. Veriga kaj?! Naklamfaš nek post in nekaj s pikcami govoriš. Kaj naj vstavim sam besedo po želji. Veriga se ji je kaj? Zavezala okrog noge in pes je potegnil in ji nogo odtrgal? Veriga se ji je zarezala v oko in je izkrvavela? Veriga se ji je zapletla med noge in je padla v prepad za hišo?! Kaj za boga je z bilo z verigo?!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

V resnici pa je bilo malo drugace. Ni jo pogrizel, ampak sta se igrala in po nesreci se ji je veriga …lahko si predstavljate sami. Žalostno in tragično.

v resnici se ji je veriga ……… pa pikce. Kaj se ji je veriga?! Kaj ima veriga zraven. Povej ne pa pikce postavljat. Veriga kaj?! Naklamfaš nek post in nekaj s pikcami govoriš. Kaj naj vstavim sam besedo po želji. Veriga se ji je kaj? Zavezala okrog noge in pes je potegnil in ji nogo odtrgal? Veriga se ji je zarezala v oko in je izkrvavela? Veriga se ji je zapletla med noge in je padla v prepad za hišo?! Kaj za boga je z bilo z verigo?!
[/quote]

Umiri se doc! Saj ni pisal izpita, da bi moral vse 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napisat.

No, včeraj zjutraj sem objavil post o psih in otrocih ko sem na poti iz sihta spodil psa ki je lajal na otroka. Več dela je bilo s tem ali lažem, kako lazem, lastniki psa da je pač otrok kriv, vi tukaj da lažem, nekateri da so starši otroka krivi.

Ludje božji, dokler bo tako bo tega še več.

Punčka pa naj počiva v miru, sploh si ne predstavljam kako strah jo je bilo. Fantek ki sem ga jaz rešil samo pred lajajočim psom je bil skoraj nezmožen pogovora in bled kot stena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close