Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek v novo leto

v novo leto

Smrečiča, ki jo je ravno okrasila….vsa prepotena, saj je v sobi dokaj toplo….
Pozvoni, odpre vrata..nenapovedan obisk sodelavca…kavaica, vljudnost do…trenutka….
lo… ko je bilo prisilnega samoobvladovanja konec. Z drhtečima rokama je neučakano odpela njegov pas, potegnila navzdol zadrgo ter potem tudi hlače in spodnjice. Njegov že trdi krurac je skočil navzgor in se zatresel.
‘Ja, ja, ja,’ ji je šlo skozi glavo. Lep, debel dolg kur** z že razgaljeno vlažno glavico. Zgrabila ga je, kot bi ga imel samo on in kontroliranega zapeljevanja fatalne ženske je bilo hitro konec. Hipoma se je spremenila v pobesnelo pohotnico. Kako divje in agresivno ga je navijala in odvijala …
‘Kako zelo mokro imaš,’ je dejal s tresočim glasom, ko je med nogama začutila njegovo toplo dlan. Njegovi prsti so bili vsepovsod. Ko so zaplesali na klitorisu je glasno ječala in stokala …
‘Prišlo mi bo, še preden mi ga boš dal noter,’ je dejala, umaknila njegovo veščo roko, se obrnila, se z dlanema naslonila na mizo in napela ritnici proti njemu.
‘Kako si lepa,’ je komaj razumljivo slišala njenegove besede, preden je začutila vlažno glavico, ki je božala poplavljeno mednožje.
‘Not mi ga daj, prosim, prosim, prosim,’ je momljala in vrtela rit, on pa je še dražil, ji še drgnil vročo pič… z vlažno veliko glavico. Kako dobro jo je čutila. Ko pa jo je začutila na vhodu svoje vlažne mucke, je sunila z ritjo nazaj in se nasadila. Porinil ga je do konca. Mislila je, da bo zaradi polnosti kar umrla, ko sta ujela hitri ritem. Meso je tleskalo ob meso. Ni lepše muzike. Tlesk, tlesk, tlesk …
na smrekici pa so utripale lučki, kot bi ujele pulziranje njene pičkice……

miren božič in sexi novo leto

Odsanjaj v Novo leto.. sexi…..

V novem leto čakam tvoj nezni poljub ljubezni .
Srčno bom vesel če bi sla z menoj na silvestrovanje da se bi lahko slatko zaljubila .
Upam da se boš lepo napravila ter nadišala .
Kajti sanjam v tvoji lepi lepoti kako me usvajaš .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close