v menopavzi
Ko se mena začne, ta traja…….ni je konec! To, da bi se redile na ta način, češ, da je to samo v glavi vam povem, NI RES!!! Veliko je odvisno od vsake posameznice! Nekatere napade migrena, nekatere postanejo zelo sitne, žal. Nekatere imajo druge probleme, so dovzetnejše za druga obolenja itd. Nekaterim pa nam gre na kg. In shujšat ne od vraga:(( V pol leta sem pridobila 6kg, da sama nisem vedela kdaj in kako in to BREZ pretirane hrane, da ne bo pomote:(( Sedaj sem zavihala rokave, spremenila način prehranjevanja; 5 obrokov na dan, obvezno (prej 2)! Veliko pijem, kar prej spoh nisem, ker nisem nikoli žejna. Sedaj se posilim, ker drugače ne gre. In ne pol litra naenkrat, ampak po kozarcih vsako uro rečimo. In to je to. V petih tednih sem izgubila 3,40 kg. Sem zelo zadovoljna, ker prej nisem kljub lakoti in biciklu spravla dol niti pol kile…
Tako, da ni mena kar tako in ne govorit na pamet. Še kako zelo je težko, ker telo funkcionira drugače kot prej!
Pa srečno!
Kako se vam je pa začela ? Jaz sem imela zadnje leto menstruacija na 25-29 dni (prej redno na 28), zadnja menstruacija se je začela zelo počasi, 3 dni čisto malo izcedka, naslednje 3 dni malo več ampak sploh ne tako kot ponavadi. Prvi dan me je močno zabolelo okoli enega jajčnika. A mislite, da se je začelo ? Kako se začne ? Stara sem 50.
Odlična rešitev je hirudo – akupunktura.
Obiskujte spletno stran http://www.hirudo,si
Forum je zaprt za komentiranje.