V Ljubljano ob nedeljah
Na Bled gremo parkrat na leto, vedno med tednom. Kranjska gora pa ni. Jaz sem sicer bolj slab smučar, a Kranjska še zame ni, moji pa odlično smučajo, tako da….[/quote]
Vem, kam hodijo Ljubljančani, ker takrat je “poseben režim” na gorenjskih cestah….Pazi se Ljubljančana! :)))[/quote]
Ne vem točno, kaj si hotela povedat 😉
Vem, kam hodijo Ljubljančani, ker takrat je “poseben režim” na gorenjskih cestah….Pazi se Ljubljančana! :)))[/quote]
Ne vem točno, kaj si hotela povedat ;)[/quote]
Da na Obalo hodijo vsi tisti, ki niso iz LJ…
Jaz se občasno vozim proti Kranjski Gori in Ljubljančani so prav nestrpni, ker očitno želijo priti čim prej na cilj. K sreči so sedaj pogosto radarji na tem delu, pa so se zadeve umirile. Omejitve hitrosti je pač treba upoštevati, ker so ob glavni cesti naselja.
Jaz se občasno vozim proti Kranjski Gori in Ljubljančani so prav nestrpni, ker očitno želijo priti čim prej na cilj. K sreči so sedaj pogosto radarji na tem delu, pa so se zadeve umirile. Omejitve hitrosti je pač treba upoštevati, ker so ob glavni cesti naselja.[/quote]
Nestrpni niso samo Ljubljančani, verjetno še kdo drug, ki se mu mudi smučat. Predvidevam.
Nam se v Kranjsko nikoli ne mudi, ker tam ne maramo smučat. Pa smo Ljubljančani.
Res je, tudi na Bled včasih :)[/quote]
Ker Ljubljančani mislijo, da so kremšnite na Bledu nekaj posebnega. :)) Nič posebnega niso, ravno tako ne kot trojanski krofi.[/quote]
Se motiš, joj, se motiš. Poznam ogromno ljudi, ki na Bledu nikoli ne je kremšnit. Jaz jo bolj izjemoma, sicer pa jo kupim v LJ v eni dobri slaščičarni. Za krofe (kot za kremšnite) je že dolgo jasno, da tisti s Trojan nislo najboljši.
Res je, tudi na Bled včasih :)[/quote]
Ker Ljubljančani mislijo, da so kremšnite na Bledu nekaj posebnega. :)) Nič posebnega niso, ravno tako ne kot trojanski krofi.[/quote]
No, blejskim kremšnitam štejem v plus, da v njih ni rastlinske smetane, za trojanske krofe pa tudi sama menim, da so precenjeni.
Forum je zaprt za komentiranje.