Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Ljubljano ob nedeljah

V Ljubljano ob nedeljah

Kaj pocnete Ljubljancani?

Uživamo nedeljo.

Rinejo na Rakitno in jo okupirajo in delajo gužvo…za kaj drugega itak nimajo domišljije, goveda žabarska…

Trenutno pijem kavo na soncu, izven strogega centra…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Peremo in sušimo perilo, skuhali in pojedli smo kosilo, dopoldan smo bili z otrokom na igrišču, zdaj spi, mož mu pomaga, popoldan bomo šli spet na igrišče. Pa mož je dopoldan šel v trgovino, da nam jutri ne bo treba, ko nihče ne bo imel časa.

Midva sva danes šla peš do Špice, tam na kavico. No, ne ravno tam. Prav luštno.

…Gredo v M center in na Šmarno…

Urgenco. No,sicer pa Roznik, Zoo, Tivoli, Atlantis, stara Lj, Kolosej.. ceprav Lj vecino gremo ven iz Lj na nedeljski izlet 🙂 .

Grem na Gorenjsko v hribe in gore;))

Hodijo k nam na Gorenjsko, Bled in Kranjska Gora.

Hodijo k nam, na obrobje LJ in delajo gužvo, vsak vikend, pa še med tednom, obenem pa razlagajo, da nikoli ne bi šli živet izven LJ.

Na Bled gremo parkrat na leto, vedno med tednom. Kranjska gora pa ni. Jaz sem sicer bolj slab smučar, a Kranjska še zame ni, moji pa odlično smučajo, tako da….

Saj zato pa hodijo ob nedeljah na izlete. Kar pa ni isto, kot živeti tam, ane?

Na Bled gremo parkrat na leto, vedno med tednom. Kranjska gora pa ni. Jaz sem sicer bolj slab smučar, a Kranjska še zame ni, moji pa odlično smučajo, tako da….[/quote]

Vem, kam hodijo Ljubljančani, ker takrat je “poseben režim” na gorenjskih cestah….Pazi se Ljubljančana! :)))

Na Bled gremo parkrat na leto, vedno med tednom. Kranjska gora pa ni. Jaz sem sicer bolj slab smučar, a Kranjska še zame ni, moji pa odlično smučajo, tako da….[/quote]

Vem, kam hodijo Ljubljančani, ker takrat je “poseben režim” na gorenjskih cestah….Pazi se Ljubljančana! :)))[/quote]

Ne vem točno, kaj si hotela povedat 😉

Vem, kam hodijo Ljubljančani, ker takrat je “poseben režim” na gorenjskih cestah….Pazi se Ljubljančana! :)))[/quote]

Ne vem točno, kaj si hotela povedat ;)[/quote]
Da na Obalo hodijo vsi tisti, ki niso iz LJ…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa pomežikec sem pozabila… 😉

Jaz se občasno vozim proti Kranjski Gori in Ljubljančani so prav nestrpni, ker očitno želijo priti čim prej na cilj. K sreči so sedaj pogosto radarji na tem delu, pa so se zadeve umirile. Omejitve hitrosti je pač treba upoštevati, ker so ob glavni cesti naselja.

Res je, tudi na Bled včasih 🙂

Jaz se občasno vozim proti Kranjski Gori in Ljubljančani so prav nestrpni, ker očitno želijo priti čim prej na cilj. K sreči so sedaj pogosto radarji na tem delu, pa so se zadeve umirile. Omejitve hitrosti je pač treba upoštevati, ker so ob glavni cesti naselja.[/quote]

Nestrpni niso samo Ljubljančani, verjetno še kdo drug, ki se mu mudi smučat. Predvidevam.
Nam se v Kranjsko nikoli ne mudi, ker tam ne maramo smučat. Pa smo Ljubljančani.

Res je, tudi na Bled včasih :)[/quote]

Ker Ljubljančani mislijo, da so kremšnite na Bledu nekaj posebnega. :)) Nič posebnega niso, ravno tako ne kot trojanski krofi.

Ker Ljubljančani mislijo, da so kremšnite na Bledu nekaj posebnega. :)) Nič posebnega niso, ravno tako ne kot trojanski krofi.[/quote]

Se motiš, joj, se motiš. Poznam ogromno ljudi, ki na Bledu nikoli ne je kremšnit. Jaz jo bolj izjemoma, sicer pa jo kupim v LJ v eni dobri slaščičarni. Za krofe (kot za kremšnite) je že dolgo jasno, da tisti s Trojan nislo najboljši.

Ker Ljubljančani mislijo, da so kremšnite na Bledu nekaj posebnega. :)) Nič posebnega niso, ravno tako ne kot trojanski krofi.[/quote]
No, blejskim kremšnitam štejem v plus, da v njih ni rastlinske smetane, za trojanske krofe pa tudi sama menim, da so precenjeni.

Ce Ljubljancan ostane v LJ ni prav, ce gre na izlet, pa spet ni prav. Mala Slovenija pa tako razparcelirana v glavah ljudi. Glupo! Mi smo sli s kolesi v ZOO in je bilo prav fajn

Kolk ste hecni.
5 dni v tednu nam mesto s svojim plehom okupirate vozači.
Potem se mi iz mesta v soboto morda zapeljemo pač nekam in vas to že moti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close