V Komendi barvali krožišče – kje je policija?
krožno križišče, 19.07.2021 ob 08:26
Tu gre za uničevanje tuje lastnine, tako avtomobilov, ki se bodo vozili čez rumeno barvo, kot občinske lastnine, saj bo treba prebarvat nazaj. Ko je nekdo v Medvodah zlil šampon na fontano v krožišču, ga je takoj preganjal policija, tu pa nič!
In najhujša nočna mora je: “Imeti nekoga kot ti za soseda”
krožno križišče, 19.07.2021 ob 09:00
V vsakem primeru je treba prej na občino dat soglasje, ker je njihova lastnina. Tega verjemam da ni, zato gre tu za uničevanje tuje lastnine. Da soglasje za zaporo ceste ne omenjam. Žalostno, da so bili zraven še gasilci.
Kak pa daš na občino soglasje? Praviš, da je njihova lastnina, zakj bi torej moral dati soglasje na občino?
Daj no povej kako se je uničil tvoj avto, da ti denar nakažem.
Pa povej kaj od tvoje lastnine so uničili?
A se ti je mudilo domov žajfnice gledat ali pa jokat na mon pa je bila zapora na cesti? Ja, jaz ti predlagam, da kar tožbo vložiš, ker si zamudil 593. del svoje žajfnice.
Ja, rumene gume bi pa resnično znale biti problem. Sem slišal da na Hrvaško ne spuščajo vozil z vsaj sledjo rumene barve. Le črne in pogojno zelene. Je pa res, da Hojs (vsaj doslej) še ni “svojim” naročil preganjanja “rumenih” (konec koncev je to barva SDS).
(Resnično neverjetno z čim vse se nekateri obremenjujejo)
mentalna sirota, 19.07.2021 ob 12:16
Ja, rumene gume bi pa resnično znale biti problem. Sem slišal da na Hrvaško ne spuščajo vozil z vsaj sledjo rumene barve. Le črne in pogojno zelene. Je pa res, da Hojs (vsaj doslej) še ni “svojim” naročil preganjanja “rumenih” (konec koncev je to barva SDS).
(Resnično neverjetno z čim vse se nekateri obremenjujejo)
No zdaj pa mi je vendarle jasno kaj muči monovce. Ne bodo mogli na Hrvaško :). To pa boli.
Dobro, da si nam pojasnil, ker sem mislila, da se jim je totalno skisalo. Zdaj pa vem, da je ogroženo njihovo lezenje Hrvatom v rit.
Forum je zaprt za komentiranje.