Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V katero slovensko zdravilišče?

V katero slovensko zdravilišče?

Živjo,
zanima me katero slovensko zdravilišče je po vašem mnenju vredno dopustovanja.
V katerem imajo dobro urejene notranje bazene in savne?

L.p. Roman

Dolenjske – savne; Moravske – bazeni

Meni osebno so najbolj všeč Terme Olimia -Podčetrtek , imajo pa dve leti star kompleks s savnami .
Pa tudi okolica je zelo primerna za razne druge dejavnosti tenis , golf ( Amon) , sprehodi , lokostrelstvo , polet z balonom ( Jelenov Greben ) , ena izmed najstarejših lekarn v Evropi , …

LP M.

Radenci (hotel Radin) – lepe savne, poleg bazenov z mehurčki in brbotavčki imajo celo en čisto navaden bazen za plavat. Je pa res, da jaz hodim tja med tednom in ni nobene gneče, ne vem pa, kako je med vikendom. Za vikend sem pa že padla v obupno gužvo v Čatežu, Rogaški, Moravcih… od takrat raje vzamem par dni dopusta in se imam fino, namesto da se gužvam z “vikend paketi”.

LP

topolšica !

prebrerite reportažo na

http://users.volja.net/magicni

Terme Topolšica… mir.veliko bazenov.masaž,jakuzijev itd skratka lepo dobro in še ugodni po cenah..
preverite nebo va, žal ….mido lp

Živjo!
Anita zelo velik vpliv ima tudi čas obiska zdravilišča, saj so v različnem letnem obdobju tudi doživetja različna. Poskusil, pa bom strniti svoje mnenje o nekaterih zdraviliščih, ki smo in jih obiskujemo.
Topolščica: pozimi slabo (mali bazen – slab zrak), poleti, ko so odprti zunanji bazeni pa ni slabo, seveda kadar ni gužve.
Moravci: dovolj bazenov in vsega ostalega, čeprav smo zadnje čase bili razočarani predvsem zaradi čistoče, kar pa je lahko le dnevna slabost. V jeseni smo bivanje tam predčasno zaključili saj so bili komarji morilsko razpoloženi, nam pa se jih ni dalo hraniti in smo raje odšli drugam.
Ptuj: dobro, kadar so odpti zunanji bazeni in ni gužve
Radenci: kot je bilo že omenjeno: Super, kadar ni gužve
Banovci: ni napačno, samo voda je bolj topla, pa zato raje gremo v R
Tuhinjske: zaradi gužve smo poljubili vrata tako, da ne vem

Sicer pa, ko boš strnila svoje občutke po obisku – poročaj

LP

topolšca je zakon !

topolšica je eno redkih tremalnih zdravilišč v sloveniji ki ima 25 meterski plavalni bazen , v katerem ni ostrok. divjina okoli in okoli , najcenejši so , računam da bom letos spet nekaj dni tam !

šmarješke toplice!!imajo nov wellnes center(3mesece).savne, masaže, kopeli,…vse je full lepo.

Podčetrtek

ko smo že pri full cool , fuul spon

dajte no,

kje je slovenščina ?

Zanima me, kakšna je kaj hrana v Topolšici? So zunanji bazeni med prvomajskimi že odprti?Je gužva med prvomajskimi???

Halo? Preberi še enkrat svoj post. Stokrat raje vidim ful in kul kot pa nepismenost – kot pri tebi: brez velikih začetnic, vejica za presledkom, vprašaj za presledkom itd. Hudo.

Topolšica je zakon ,
več o tem
si preberite
na
http://users.volja.net/magicni

bluziš

Pozdravljeni,

mamo, ki je srčna bolnica (pred dvema letoma je imela operacijo srčne zaklopke), bi rad poslal v kako slovensko zdravilišče, v katerem je za tovrstne bolnike dobro poskrbljeno. Imate kak predlog?

LP,

Bojan

Za srčne bolnike priporočajo Radence ali pa Šmarješke toplice!

Srečno! ALYSSA*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close