V katerih restavracijah ste bili najmanj zadovoljni?
Picerija Ema v Bohinju – sicer zelo popularna zaradi ogromnih porcij, ampak smo bili dvakrat tam in razočarani. Porcije so res take, da te mine, poleg tega pa precej neokusno + pri naročilu so dvakrat zatupili. Pravijo pa, da ko ni gužve, da je dosti bolje.
Druga slaba izkušnja je bila v Izoli, gostilna Sonja. Zelo opevana po netu, kako je dobro. Mi smo bili razočarani nad hrano. Nismo neki hudi gurmani, radi pa dobro jemo in tam smo bili razočarani. Hrana je bila postana, neokusna.
Tretja Moby Dick na Črnivu. Katastrofa, ose povsod, umazano, bili smo v zgornjem prostoru. Hrana srednje.
Pred desetletjem, 28.07.2021 ob 09:53
Grof na Vranskem je bil nekoč dober, potem je postal množična krmilnica. Tudi restavracija Jezero v Velenju se je zelo poslabšala. Kolikšen je pri tem delež korone pa ne vem.
Ravno pred nekaj dnevi sem bila tam na kosilu, meni je bilo dobro oziroma vsi smo bili zadovoljni tako s hrano, kot s postrezbo, osebje je bilo celo ekstra prijazno.
Meni osebno se je zelo poslabsal Portal, v bistvu je ze kar nekaj let, kar je padel in se nikakor ne pobere.
Jurman mi tudi ne potegne, vedno mi je slabo po njihovi hrani, tako da zdaj tam jem samo se solate.
Presenetljivo okusna hrana mi je v Vinki na Dunajski, sem bila nekajkrat tam, jedla kosilo, torej kuhano na maso tako kot v menzah, a je bilo zelo okusno.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx12, 29.07.2021 ob 08:54
lars and sven
Zanič burgerji, ki jih tržijo kot gurmansko doživetje. Tudi o narcističnem in precej intelektualno omejenem lastniku, bi se dalo marsikaj napisati…
Se popolnoma strinjam, zanič burger, drugače pa Gostilna Jožica v Gozd Martulku, v času ko smo bili tam je dal odpoved kuhar in preprosto odšel, potem pa je odšla še kelnarca, da bi bila mera polna je pa še kolegu baba povedala da ga ima dovolj in da se bo ločila…
magičnih 46, 29.07.2021 ob 10:10
Se popolnoma strinjam, zanič burger, drugače pa Gostilna Jožica v Gozd Martulku, v času ko smo bili tam je dal odpoved kuhar in preprosto odšel, potem pa je odšla še kelnarca, da bi bila mera polna je pa še kolegu baba povedala da ga ima dovolj in da se bo ločila…
ta pa zmaga! Verižne odpovedi :). Tud jaz sem bila enkrat priča zelo teatralni odpovedi natakarice, ki je z govorom in sredi dela zapustila prizorišče.Za njo je tekla šefica in jo hlipaje rotila, da počaka vsaj do konca smene. Nekaj trenutkov smo rabili, da smo dojeli, da ne gre za gledališko točko. Šefica se je potem zaprla v prevzemne prostore in počasi so gostje: postreženi in nepostreženi odšli en za drugim. To je bil Pub v Btc-ju in zadnjič sem videla, da ga več ni..
Forum je zaprt za komentiranje.