Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v katerih bankah avtomati…

v katerih bankah avtomati…

… za kovance. Včeraj je ena odprla temo, ampak niste bile resne. Torej kje v Lj je kakšen tak avtomat. Verjetno je na TR, ampak jaz imam ene 10 kil kovancev in bi kje bližje. Hvala.

Poslovalnica za hitre storitve, Trg republike 2, Ljubljana;

Poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska, Čopova 3, Ljubljana;

Poslovalnica Bežigrad, Linhartova 3, Ljubljana;

Poslovalnica Šiška, Celovška 89, Ljubljana;

Poslovalnica Moste, Proletarska 2a, Ljubljana;

Poslovalnica Tržaška 132, Tržaška 132, Ljubljana;

Gre za poslovalnice NLB.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Kaj pa, če nimaš na NLB odprtega računa; ali lahko tudi tam daš kovance v avtomat? Kam pa ti potem nakažejo?

Moraš imet odprt račun,če ne pa idi na svojo banko.Tako je čisto prav.

V takem primeru pojdi na BS na Slovensko cesto v LJ. Tam ti izplačajo v gotovini.

NLB ima več avtomatov, kot je napisala predhodnica. KAko je pa z drugimi bankami, pa ne vem.

Zamenjaš pa jih lahko tudi v Tolimatih, ampak moraš imeti Toli kartico – je pa teh avtomatov več.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

pa tolimati ne jemljejo vseh kovancev. Mi smo jih zadnjič nesli celo goro, pa naj jih je pol ostalo, ker jih ne jemlje. Moramo še vedno v enoto nest.
Tudi druge banke, ne samo NLB, imajo avtomate za štetje kovancev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close