Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v kateri živilski trgovini največ kupujete

v kateri živilski trgovini največ kupujete

Jaz predvsem Lidl, Hofer in Spar.

1. Hofer

2. Eurospin

3. Spar

4. Lidl

5. Tuš

6. Mercator

hofer, leclerc

Odgovor na objavo uporabnika
moja izkušnja do sedaj, 15.12.2021 ob 13:05

1. Hofer

2. Eurospin

3. Spar

4. Lidl

5. Tuš

6. Mercator

ah vse so postale drage, se pa strinjam, Mercator je poraz od trgovine. Ne vem zakaj bi šel kdo tja.

Coop v stari Gorici, drugače Hofer.

E.Leclerc Lj in Eurospin trgovine.

V Tuš in Mercator ne hodim že cca 2 leti, v Spar pa občasno; ponavadi ko mi zmanjka iz zalog Eduscho 1kg pakiranja  določene kave…to jepa nekje na pol leta…

Lidl/Hofer- čedalje manj, morda 3x v zadnje pol leta.

goricjanka, 15.12.2021 ob 13:12

Coop v stari Gorici, drugače Hofer.

Joj, se mi cedijo sline po starih časih- nakupovanje v Carrefour, pa Auchan,  Conad,  pa Ipercoop 🙂  Saj bo -že malo bo treba potrpet.

ustaljena praksa, 15.12.2021 ob 13:13

E.Leclerc Lj in Eurospin trgovine.

V Tuš in Mercator ne hodim že cca 2 leti, v Spar pa občasno; ponavadi ko mi zmanjka iz zalog Eduscho 1kg pakiranja  določene kave…to jepa nekje na pol leta…

Lidl/Hofer- čedalje manj, morda 3x v zadnje pol leta.

Pardon, Tchibo kava je v Šparu…..

Hofer

Tus

Spar

Lidl 1-2x mesecno

Eurospin 1-2x mesecno

Meni se je Hofer zagravžal zaradi njihove agresivne politike in reklam. Pa tudi padca kvalitete. Pa čeprav imam 3 Hoferje v krogu 500m.

V tistih, ki so najbližje – ali pa je ugodna garaža ali kaj drugega koristnega zraven. Odvisno tudi od teg kaj iščem, ker ni v vseh vse enako.

Pri nas je to Hofer, Mercator, Spar, Lidl. Ostale so pa kakšen km dlje.

hofer cena, 15.12.2021 ob 13:21

Meni se je Hofer zagravžal zaradi njihove agresivne politike in reklam. Pa tudi padca kvalitete. Pa čeprav imam 3 Hoferje v krogu 500m.

Bedne reklame imajo, ja. Samo mene to ne zanima, niti ne moti.

Kvaliteta je upadla, cene pa gor. ?

ustaljena praksa, 15.12.2021 ob 13:16

Pardon, Tchibo kava je v Šparu…..

Uu, s to kavo si me spomnila na Spar v Klagenfurtu, xy let nazaj. Kako je disalo. Mmm. Avstrijci in njihov urnik do 17h, ko smo hodili po nakupe se kot studentke.????

Kupujem v Lidlu. Drugje niti ne morem, kot pri diskonterjih. In Lidl v Nemčiji prekaša Hofer, čeprav sta oba nemška.

Mi pa v Euro Spar, Aldi, Konzum, Billa, Euro Spin.

Kalček, Vitacare, Hofer, Interspar

zdaj pa že elp čas hofer in /ali Lidl … ker sta pri roki.

So bile pa že vse trgovine v rednem izboru, najmanj dejansko spar (osebno povsem brezvezen), dolgo časa leclerc, predtem pa mercator … tuš center je ql, medtem ko so manjši bolj tako-tako..

Diskonterji, 15.12.2021 ob 13:35

Kupujem v Lidlu. Drugje niti ne morem, kot pri diskonterjih. In Lidl v Nemčiji prekaša Hofer, čeprav sta oba nemška.

Oba pa prekaša Billa….

.https://www.billa.at/

Absolutno Mercator! Higoena, prijaznost, izbira …. edino tam dobim res vse, pa blizu je

Jaz že leta in leta samo Mercator … Da ne govorim zdaj, ko imajo te kartice za pravljično vasico – moji otroci so nori na to

Pri nas tud hodmo večinoma v Spar ali Hofer, ampak ker majo zdaj v Mercatorju to neko praznično vasico, so seveda otroci navdušeni in mormo zdaj hodit tja po fasngo. Ampak sem ugotovila, da majo v Mercatorju, ki ga prej priznam nism glih dobr poznala, res dobro izbiro in bom po moje kr ostala zdaj nekaj časa pri nabavi v Mercatorju.

Največ in najpogosteje kupujemo v Mercatorju, zaradi bližine in dostopnosti, kar se cen tiče pa nekih blaznih razlik ne opazim v primerjavi z drugimi trgovskimi verigami. Občasno gremo tudi v Lidl ali Hofer, večino fasnge, ki jo kupujemo na zaloga pa naredimo v Italiji ali Avstriji.

Večinoma Merkator, čeprav smo prej prisegali na Hofer. Imajo več izbire, predvsem specifičnih stvari in ne samo sezonske ponudbe kot ti diskontni prodajalci, pa tudi izbira sadja je v hipermarketih boljša.

Mercator

Hofer

Spar

Lidl

…vse ostale

Še en glas za Mercator. Dobim vse na enem mestu in ne tekam po celi štacuni, da nabavim, kar potrebujem.

Zelenjavo pa vedno kupim pri moji branjevki na tržnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close