Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V kampih v Istri drevesa padajo na šotore, izredne razmere

V kampih v Istri drevesa padajo na šotore, izredne razmere

Na FB strani kampiranje je zakon ljudje pišejo, da so kampi dobesedno uničeni, skrivajo se v sanitarijah in trepetajo za življenje. Grozljivka!

Od kar pomnim padajo drevesa v kampih na hrvaškem. Kaj jih nikoli ne bo izučilo?

[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19437675_1453102041379261_929433447021778531_n.jpg?oh=7e584e318081f33fd7c731649976e09f&oe=59E25CF6[/img]

O fak…..

Ni šans, da grem kampirat!

Predvsem zarad tega jaz nikoli ne grem v kamp. Ni sans…

Je vredno umreti zaradi kampiranja???

Bogi ljudje! Upam na najboljše! Sem z vami, ki ste v tej situaciji.

Velika oluja i snažan vjetar pogodili obalu i otoke: Cres poplavljen, na Hvaru zabilježen meteorološki tsunami

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-biblijski-potop-na-jadranu-velika-oluja-i-snazan-vjetar-pogodili-obalu-i-otoke-cres-poplavljen-na-hvaru-zabiljezen-meteoroloski-tsunami/6316687/#.WVQidKc7pDo.facebook

V našem kampu so nam dali nočitev v mobilni hiški ali v hotelu. So odlično poskrbeli za nas. Je pa dosti škode…

Joj, kakšna pametnjakovička. To je izjemen dogodek in pred izjemnimi dogodki nisi nikjer varen.

Če ti doživiš prometno nesrečo na poti na svojo priljubljeno destinacijo (Bog ne daj!), te bomo vzvišeno spraševali: Je bilo vredno iti na pot? Ostala bi doma, pa bi bilo vse prav.

Drevesa niso dovolj kompaktna na Hrvaškem?

človek ne more verjet, koliko zlobe je v nekaterih osebkih (ne morem reči ljudeh)…

Hrvati so ful katoliški, to je pa bil znak.

ja tisti ki ne hodite kampirat ,nas kampistov ne boste nikol razumeli ,tud jaz pred 15 leti neb dala 2 sekunde v kampu ampak me je mulo čist zastrupil ,pač vedno se napove slabo vreme in se temu primerno potem obnaša verjemte v 15 letih sem se točno naučila kako piha burja iz kje piha ,kdaj piha iz morja ,da burja poneha vedno okrog poldneva ipd…………..kako postaviti šotor in kam ,če je pa napoved zelo huda pa vedno počakamo na varnem ,vse to je ravno čar kampiranja zato družinam z malimi otroki ne priporočam ravno šotora vsaj prikolica naj bo če že ne drugače ,kar je pa zelo važno vsaka vremenska sprememba je zelo važna in tako jo je treba jemati če kampiraš ,eni se za vreme sploh ne zanimajo ,to neurje je bilo napovedano samo eni ga niso vzeli resno

pokvarjeni hrvati in izdajalci slovenskega naroda so kaznovani

Joj, kakšna pametnjakovička. To je izjemen dogodek in pred izjemnimi dogodki nisi nikjer varen.

Če ti doživiš prometno nesrečo na poti na svojo priljubljeno destinacijo (Bog ne daj!), te bomo vzvišeno spraševali: Je bilo vredno iti na pot? Ostala bi doma, pa bi bilo vse prav.
[/quote]
brez zamere, ampak traka neurja, ki se dogajajo zadnje čase na žalost že skoraj ob vsaki napovedani nevihti – to ni več izreden dogodek – včasih ja je bil, danes pa žal to več ni. ker so žal prepogosti. In zato jaz za živo glavo ne grem v kamp,ker se z veliko verjetnostjo ob neviihti lahko pričakuje tole.
pa je dosti narobe in moteče že, če samo močno dežuje, da ti zalije vse in si moker z vsemi stvaremi vred.

Celo leto čakaš na ta dopust, potem se pa še na dopustu j**** s nevšečnostimi, namesto, da bi bilo vse bolj na izi. Povsod vlaga, vlažne obleke, odeje, šotor, blato pred šotorom?
Kaj imaš od tega? Samo še čakaš, da greš domov!

Hm…. jaz sem vso svojo mladost poleti preživela s starši v kampu, pa še vedno živim 🙂
Je pa res, da se nismo nikoli spravili šotora postavljati pod drevo. Če hočeš biti v senci, pač sprejmeš tudi riziko….

J.eba.
Celo leto šparaš in čakaš tistih 10 dni dopusta v Kanegri al Fažani, pol pa tako… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Hm…. jaz sem vso svojo mladost poleti preživela s starši v kampu, pa še vedno živim 🙂
Je pa res, da se nismo nikoli spravili šotora postavljati pod drevo. Če hočeš biti v senci, pač sprejmeš tudi riziko….
[/quote]

Ne razumeš, da so se vremenski pogoji spremenili? Kar je bila včasih katastrofalna nevihta, postaja zdaj običajen vremenski pojav.

Kakšno vezo ima vreme in neurje s forumom “kam in kako na počitnice”?

Kdor tole prestavlja, očitno nima čisto razčiščenih pojmov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close