V IKEI nakupujejo večinoma socialci
Naša soseda, kirurginja na Švedskem vse kupi v Ikei. Ima hišo na Švedskem in v Sloveniji. Vse opremljeno iz Ikee. Tudi sestavi vse sama. Ne vem če bi jo uvrstila med reveže. Res pa je da se ne meče ven z denarjem. Avto kupi nov na vsakih 10 do 15 let. Vedno Volvo. Po cunjah ji pa tudi ne bi rekla da je bogata. Gre pa vsako leto na kako potovanje. Večina dopusta pa preživi v SLO. Tako da ni za posploševat.
Meni je Ikeina ideja scandi funkcionalne preprostosti všeč.
Sicer stanovanja pred 25-timi leti nismo opremili z Ikeinim pohištvom, bi pa z njim opremila manjše stanovanje, kamor se z možem nameravava preseliti po upokojitvi.
Mislim, da Ikea predstavlja švedsko življenjsko filozofijo: udobno, praktično, zdržljivo, enostavno, prijetno, ugodno.
Skandinavci se pač ne mečejo ven z materialnimi stvarmi tako kot Slovenci. Zavedajo se, da je v življenju važno vse kaj drugega.
Plavi, 17.07.2021 ob 10:06
Ikea pomeni šraufanje, oziroma sestavljanje do nezavesti, najverjetneje , tudi med spanjem. Tega ne bi privoščil ,niti najhujšemu sovražniku.Pravi suženj po najbolj vzornem kitajskem receptu!
potem si pri sestavljanju pohištva še bolj nesposoben kot jaz. nimam pojma, sem ženska, doma nimam razen enega starega kladiva in par žebljev nobenega orodja, pa imam Ikeino pohištvo sestavljeno hitro in brez težav. zgolj s ključki, ki vedno pridejo zraven.
Hahaha, se lahko kar nasmejem in vidim, kako neumni ste nekateri. Moj delodajalec , delam v tujini (kar se Slovenije tiče) , je milijonar. Ima vilo, res vilo, za nekaj milijonov.
Z ženo vozita povprečno boljša avtomobila , hiša je opremljena z najboljšim parketom, ki se ga da kupiti, pohištvo večinoma po meri, najboljši materiali, cedrovina ipd.
In, glej ga zlomka, ta dva naročita otroški sobi v Ikei. Pri bazenu imata, ne moreš si od groze predstavljati, kose tudi iz Ikee.
Katastrofa!! Kako le moreta??????????
Budale socialkarske slovenske. Sicer pa se vaš okus in zmožnost v stanovanjih vidi z ogabno opremo, popolnoma neestetsko, iz kake uboge Lesnine ali Rutarja :):)
kako pa veš, 17.07.2021 ob 10:04
Hm, mene pa zanima kakšne avte vozijo socialci?
Daj nam razloži no kako po avtu veš kako finančne stanje ima človek?
To tudi mene zanima! Ves čas namreč berem, da se zlobni socialci vozijo naokoli v BMWjih, Mercedesih in ostalih dragih koretah, SDS doktorji in znanstveniki pa v Škodah, Renaultih in Citroenih.
Forum je zaprt za komentiranje.