Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Grčijo z otrokom

V Grčijo z otrokom

O Grčiji in njeni ponudbi ne vem nič, pošteno povedano.
Zato bi vas prosila, tisti ki imate z njo izkušnje, da mi pomagate.
Letos smo se namenili nekam v Grčijo pa ne vemo kje bi bilo najprimerneje bivat z majhnim otrokom (3 leta). Kaj nam lahko priporočite, in tudi katero agencijo ste si izbrali.
Hvala

lani so bili zelo zadovoljni v hotelu Irinna na Kefaloniji. Blizu letališča, vodičke so bile tudi v tem hotelu, blizu do plaže, … Mislim, da je tudi letos v Intelektini ponudbi. Naj te ne moti, da piše da so preleti letal. Morajo napisat, da se kdo ne pritoži, ampak redkokoga to moti.

Kakšno kategorijo hotela pa imaš v mislih??? A boste bolj poležavali ali bi si kaj ogledali?

Najbrž bolj poležavali. Želimo si imet dober apartma v bližini peščene plaže, bli bi zelo veseli nudistične, čeprav si mislim, da je to skoraj neizvedljivo.

samo na kratko, nudistične v grčiji obstajajo, npr. božanska je v skali na kefaloniji – ogromne skale dajejo senco, pa nobene gužve. na žalost naše agencije točno v skali nimajo najetih apartmajev ampak hotel 3 km proč.

Mi smo bili poleti z 2 in pol leti starim otročkom, sama sem bila pa 6 mesecev noseča. Šli smo po vseh štirih Ionskih otokih – Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos. Potovali smo v lastni režiji (avto-trajekt), spali smo v šotoru. Najlepša sta bila Lefkas in Kefalonija.

Priporočam Kos, hotel Aeolos blizu mesta Kos. Primeren hotel, ker so sobe pritlične, spredaj travica, peščena travica, bus do živahnega mesta Kos, čez morje turški Bodrum za enodnevni izlet… Bili smo z agencijo Sonček lansko leto, uživali vsi trije.

Lansko leto smo bli z 11 mesecev star hčerko na Kosu, hotel je bil Kypriotis village. Plaža
sicer ni peščena, so pa majhni črni kamenčki.

V samem hotelu ogromno otrok, ogromno otroških igrišč,… samo priporočam.
Agencija je bila pa Gulet,vozi pa dol tudi Intelekta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close