Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Egipt s katero agencijo???

V Egipt s katero agencijo???

Konec aprila se odpravljam v Egipt pa še ne vem za katero agencijo naj se odločim. Imate kakšen nasvet? Kaj priporočate??

Z najcenejšo in izberi najboljši hotel.

http://www.bt-store.com/SI/default.asp?CatID=2&PageID=102&TravelID=i-HU444&TourLang=SI&GeoAreaID=1_EG

malo drugačna in cenejša varianta potovanja.

lp l

Jaz sem bila pred dvemi leti na križarjenju za 8 dni s TAO… Luksuzni hoteli, luksuzna ladja… Aranžma 150000 sit (popusti na hitre prijave)

Priporočam….

PS: ne hodi z GTC!!!

Odvisno kaj bi rada v Egiptu počela…

Mogoče sem pozabil omenit da bi izbral varjanto ‘potovanje s križarjenjem po nilu’

Kompas ali Ilirika. Ne bodo te razočarali.

>Jaz sem bila pred dvemi leti na križarjenju za 8 dni s TAO… Luksuzni hoteli, luksuzna ladja… >Aranžma 150000 sit (popusti na hitre prijave)

>Priporočam….

Evo, kako je potekalo potovanje: leteli smo v Kairo, bili tri dni v Kairu, v tem času smo si pogledali piramide v Gizi in sfingo, Memfis, muzej, izdelovalnice parfumov in papirusa, bazah Kahn el Khalili, tretji dan ponoči smo imeli notranji let do Asuana, kjer smo spali v najbolj luksuznem hotelu Old Cataract, kjer imaš suit, v katerem je Agata Christie pisala Umor na Nilu. v Asuanu smo šli za cel dan na vožnjo s feluko, ki je starodavno egipčansko vozilo na veter (nima motorja), obiskali smo nubijsko vas, kjer imaš možnost jahanj kamel. Nato smo šli na ladjo, ki je plula tri dni, vmes pa smo si ogledali Dolino Kraljev, Nefretete tempelj, razne templje, ki se vseh sploh ne spomnim več. Kot sem rekla smo jadrali tri dni, izstopili smo v Luxurju in šli z busom v Hurgado. Tam smo imeli zadnji dan zase, oziroma za ogled koralnih grebenov.

Ti povem v osmih dneh sem videla ogromno stvari, veliko sem se naučila in v končni fazi tudi imela čas zase….
Kot sem rekla, aranžma je stal 150.000 (15.000 sem imela popusta na hitro prijavo – se splača), v ceni je bil polpenzion, ponekod celo polnipenzion… Vodenje ODLIČNO, imeli smo Milana, ….

Martina

Samo s TAO-om ne. Mogoče, se jim je kakšen termin posrečil in so ga izpeljali, kot bi ga morali, vendar v osnovi pojma nimajo. Mene so v Egiptu razočarali, celo skupino prikrajšali za 2 dni počitni, zaradi zgodnjih oz. poznih letov – čeprav je bilo drugače obljubljeno

Priporočam Kompas

Potovala sem že z različnimi agencijami. Najbolj strokovni in najboljši so bili na Vardu. Priporočam. Strokovno vodenje, hoteli s petimi zvezdicami, držijo se programa, nobenih odstopanj…

Jaz sem bila decembra 2005 v Egipu s Kompasom.

Moram reči enkratno organizirano in super vodička. V Sloveniji smo plačali božično večerjo, ker pa v hotelu ni bilo nobene posebne večerje na Božič, smo se pritoževali. Ampak je vodička vse zrihtala, da smo dobili v Sloveniji vse nazaj povrneno. Priporočam Kompas, ne bo ti žal !

LP, Nataša

Mi pa smo bili z Globturjem jeseni v Egiptu.

Mi smo bili 3x v Egiptu, na križarjenju in na potapljanju, vedno smo šli z Guletom in smo zelo zadovoljni. Tudi, ko gremo kam drugam, gremo vedno preko njih, so zelo organizirani, tako da ti na potovanju ni potrebno skrbeti za nič. Pa tudi cenovno so ugodni.

Pozdravljeni!
Razmišljamo o prvomajskih počitnicah v Hurghadi.Zanima nas kako je s temperaturami morja in zraka? Katere izlete priporočate? Kakšna je plaža? V Egiptu še nismo bili.Zaželeli smo si sonca in kopanja po tej dolgi in mrzli zimi. Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Tudi jaz grem čez prvomajske v Hurgado že komaj čakam, s katero agencijo pa greste?
Drugače pa je maja tam okrog 27 stopinj lahko tudi več, morje okrog 23.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close