Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Domu starejših občanov v Logatcu je 44 na novo okuženih

V Domu starejših občanov v Logatcu je 44 na novo okuženih

V Domu starejših občanov v Logatcu je 44 na novo okuženih s korona virusom. Kako, če pa so bili vsi stanovalci cepljeni? Očitno cepivo nič ne pomaga. Kje je tukaj logika? Je cepivo sploh cepivo, ali nam vbrizgavajo fiziološko raztopino. Nobenemu več ne verjamem.

Cepivo ščiti od 39 % do 50 % pred okužbo z delta sevom. Ščiti pa bolj pred smrtjo. Upam, da boš tudi napisala, koliko jih je okužbo preživelo, ker so bili cepljeni.

Ali to mogoče ni v tvojem interesu, ker to ne straši ljudi?

Upam, da jim pomaga cepivo, da preživijo korono.

Ni pa cepivo tako ucinkovito pri preprecevanju okuzbe, kot so sprva mislili, ko je cepivo prišlo. Ni pa namenjeno cepljenju vse povprek, ker je v testnem in nepreverjenem obdobju in nima polne licence za promet. Pravtako ne vedo, kaj cepljenje pomeni na dolgi rok.

Odgovor na objavo uporabnika
., 01.10.2021 ob 18:28

Cepivo ščiti od 39 % do 50 % pred okužbo z delta sevom. Ščiti pa bolj pred smrtjo. Upam, da boš tudi napisala, koliko jih je okužbo preživelo, ker so bili cepljeni.

Ali to mogoče ni v tvojem interesu, ker to ne straši ljudi?

Na podlagi česa boš pa ugotovila, koliko bi jih umrlo brez cepiva? Od kdaj je tako, da ali si cepljen ali pa umreš zaradi zapletov?

Torej ti trdiš, da cepivo ščiti samo malo oziroma nič in zato naj grem jaz umret, pardon se cepit da boš ti presrana rit srečna in potolazena da nisi sama v dre. Ku.

Kdo ti je kriv če si šla na komando v vrsto.

Starejsi obcani bi prvi morali dobiti tretji odmerek cepiva.   Tisti, ki so cepljeni so zboleli v blagi obliki.

cepci so nevarni, 01.10.2021 ob 18:49

Na podlagi česa boš pa ugotovila, koliko bi jih umrlo brez cepiva? Od kdaj je tako, da ali si cepljen ali pa umreš zaradi zapletov?

Cepci so nevarni. Res je. Sploh pa, ko se ne zavedajo, da so cepci.

Učinkovitost cepiv bomo videli, ko bomo primerjali število umrlih letos s številko umrlih lani. Tudi lani smo imeli izbruhe v DSO-jih.

Upajmo, da bodo letos številke drastično nižje.

O zapletih se mi pa ne da spet. Nabijaj keri drugi.

Nisem stevilka, 01.10.2021 ob 18:57

Torej ti trdiš, da cepivo ščiti samo malo oziroma nič in zato naj grem jaz umret, pardon se cepit da boš ti presrana rit srečna in potolazena da nisi sama v dre. Ku.

Kdo ti je kriv če si šla na komando v vrsto.

Moj kom za@Piko 18.28

Nisem številka. Cel tvoj komentar je o tebi. Jaz ti nisem enkrat rekla, da se moreš cepit. Samo, da cepiva so smiselna v DSO.

Sej ta egocintrizem in egoizem lahko probaš malo skriti. Ne boš izpadla tako arogantno.

ResSoNEVARNI In tudi . <- Ista oseba, 01.10.2021 ob 19:04

Nisem številka. Cel tvoj komentar je o tebi. Jaz ti nisem enkrat rekla, da se moreš cepit. Samo, da cepiva so smiselna v DSO.

Sej ta egocintrizem in egoizem lahko probaš malo skriti. Ne boš izpadla tako arogantno.

Hahaha tolaži se, da sva isti osebi hahaha.

Seveda je o meni, ker ti je jasno, da se nismo cepili na komando.

Mešaš med aroganco in visoko stopnjo moje samozavesti. Te ti primanjkuje, No morda boš do tretjega  pozivitvenega odmerka takole, vadi vadi vadi.

Hahaha tolaži se, da sva isti osebi hahaha.

Seveda je o meni, ker ti je jasno, da se nismo cepili na komando.

Mešaš med aroganco in visoko stopnjo moje samozavesti. Te ti primanjkuje, No morda boš do tretjega  pozivitvenega odmerka takole, vadi vadi vadi.

🙂

Smeško za Nisem številka 🙂

sonce v oktobru, 01.10.2021 ob 18:25

V Domu starejših občanov v Logatcu je 44 na novo okuženih s korona virusom. Kako, če pa so bili vsi stanovalci cepljeni? Očitno cepivo nič ne pomaga. Kje je tukaj logika? Je cepivo sploh cepivo, ali nam vbrizgavajo fiziološko raztopino. Nobenemu več ne verjamem.

Cepivo NE ščiti pred okužbo ker takega cepiva še niso izumili za nobeno bolezen, ščiti pa pred obolelostjo oz je obolelost mnogo blažja in je v večini primerov dovolj samoizolacija in zelo redko hospitalizacija.

Bog daj, da ljudje ne bi umirali, če pa bi že zboleli, da bi v blagi obliki.

cepivo sciti pred smrtjo….kdor bo cepljen s tem zvarkom ta bo zivel na veke vekov…amen…to bi lahko dodali k masi med cascenje najsvetejsega…sveto cepivo podari nam vecno zivljenje….Amen hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close