Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je “štos” – point

V čem je “štos” – point

da se “pravoverne/i” tako krčevito “oklepate” (trenutno) edine/ga scalke/nika?

Pa saj ljudje nismo narejeni kot ključavnice in ključi, da bi samo en ključ pasal v eno ključavnico (btw: v stavbah z več ključavnicami (poslovne, hoteli …)) imajo univerzalen ključ, ki odklepa vsa vrata vsaj nadstropja, če ne cele stavbe.

Moje mnenje je znano: maloposetnišvo do Človeka, do njegove biti. Orzupacija. Lastninjenje Osebe.

in kljub temu greste sami na neke drinke, hrane … ki jih nimate doma???? — ki vam jih pripravijo popolni tujci – in vi to daste v SEBE!!!
Da ne razpredam o oblačenju, uporabi kozmetike, ugodnih nakupih … zapravljanju SKUPNEGA denarja za lastne “potrebe” ???!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa ti imaš agorafobijo, antropofobijo, filofobijo, ginofobijo, mikrofobijo, mizofobijo, polifobijo, sitofobijo, tripanofobija, fobofobijo in genofobijo.

Zato ne boš nikoli razumel sveta drugih:).

svet “drugih” so za mene njihovi € … vse ostalo me ne zanima — razen voljnih bejb ☺
sobivanje z “golaznijo” ima en sam namen: da golazen kupuje kar “prodajam”. Ker zato je kar je.
aja — pa, da se na smrt pretegnejo, ko kaj po moji volji, izboru … za mene delajo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Najbolj moteča (za druge) je neumnost med vsemi naštetimi fobijami. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če se nekomu podariš, si te noben ne lastnini. Lastnini si te toliko, kolikor sam dovoliš.

Če se nekomu podariš, si te noben ne lastnini. Lastnini si te toliko, kolikor sam dovoliš.[/quote]
kar je “podarjeno” je v črno zemljo zakopano — torej olastninjeno!!
da ne citiram F.Prešerna: manj črna noče je … ☺
ali pa : Kdor potujčuje se sem podlaga je tujčevi peti

btw: ali ob “podaritvi” sebe poveš kaj od “tebe” si podaril???
pezdeti!!! vaša hrbtenica je ego drugega!

Najbolj moteča (za druge) je neumnost med vsemi naštetimi fobijami. :D[/quote]
jep … za tiste, ki se “neumnosti” drugih ne izognejo – ampak jo dojemajo kot “mano” za sebe ☺
in jesti “mano – “neumnost” je zelo pomenljivo!! namreč v “dojemanju” kaj neumnost JE glede na lastno razumevanje!!!
Ni butelj tisti, ki komu reče naj skoči v bazen brez vode … ampak oni, ki skoči ☺

Nič ni zakopano. Kadarkoli lahko vzameš nazaj. V tem je štos. 😉

svet “drugih” so za mene njihovi € … vse ostalo me ne zanima — razen voljnih bejb ☺
sobivanje z “golaznijo” ima en sam namen: da golazen kupuje kar “prodajam”. Ker zato je kar je.
aja — pa, da se na smrt pretegnejo, ko kaj po moji volji, izboru … za mene delajo ☺[/quote]Če je to vse kar te zanima od drugih ljudi potem je logično, da ti ni pomembno v kateri embalaži greješ svoj kikiriki… 😉
Kdo ti brani? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako lahko nekaj podariš in vzameš nazaj Marko

budaste primerjave do konca vesolja res…

A torej če ti nekdo podari za rojstni dan uro lahko čez 2 tedna pride po njo?

Če podariš je to last kateremu je podarjeno….

Torej če pa lahko vzameš nazaj pa je to fafing/lizing kot pravi naš junfr dedek…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, butasto primerjavo si dal ti, ko si enačil objekt s človekom, torej telesom in dušo. Primerjava pa ne preseneča, saj je tvoje dojemanje ženske enako, kot dojemanja objekta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še zmeraj si v tem zosu, bolijo oči ob branju tvojih postov …. daj, najdi počasi kakšno pot iz njega, ker zadeva preseda … verjetno kar že vsem po vrsti …

90+% človeštva so “vsi po vrsti” … le, da ali si ne znajo pomagati ali pa so s tem srečni .. kje je kavelj????

Kar ti hočem povedat je to, da če primerjam tvoje prve poste na tem forumu s temi zadnjimi je več kot opazno, da si v nekakšni stiski in da se ta situacija stopnjuje, namesto da bi se razreševala. Pri drugih iščeš odgovore, ki jih moraš najti pri sebi. In pri tem si s svojimi mislimi že zelo vsiljiv, nič več prepričljiv. Ne gre več za konstruktivno debato, za iskanje drugačnih mnenj, za vrednotenje svojih prepričanj v stiku s prepričanji drugih. Deluješ kot pijan norec za volanom, ki sicer si ne upa narediti samomora, ampak vozi tako, da bo resnično težko dolgo ostal živ. In drugi se ti – enostavno umikajo. Mar ne vidiš?

Nihče, ki s svežimi očmi prebere tvoje poste – kar sem po dolgem premoru naredila včeraj jaz – ne more prezreti, da te nekaj močno žuli.

Vsak živi svoje življenje, kot ga želi. Če se tvoje življenje ne ujema s tvojimi vrednotami, je to stvar, ki jo moraš rešiti sam. Ali spremeniš svoj lifestyle ali se dokončno odrečeš svojim (preživelim) vrednotam in jih nadomestiš z drugimi.

Tvojega notranjega miru ti nihče tu gor ne more dati. In če se milijon ljudi strinja s tvojimi trditvami, ti to ne bo dalo nobenega notranjega miru, nobene notranje moči, nobenega notranjega prepričanja, da delaš prav. Zato je brez veze, da ta milijon ljudi tu prepričuješ, izzivaš, žališ in z vsemi mogočimi sredstvi siliš v spoznanje, da obstaja samo ena resnica – tvoja. Gre za stvar, ki jo moraš razrešiti pri sebi. In, kot sem že zapisala, drugi se ti umikajo. Ker jim jemlješ energijo in je očitno, da ti nihče ne more pomagati, če sam nočeš. Si preveč močan po karakterju, da bi te lahko nekdo vodil iz tega zosa. Moraš izstopiti sam. Sicer boš ostal v zosu. Tudi sam.

1. spregledala si, da “gradim” nick .. da to ni oseba iz mesa, krvi, duše, … ampak nick na netu ☺
2. na netu NI “vrednot”!! (vsaj še ne) — ne se slepiti, da če tipkaš iz svoje “biti/duše”, da je to “osebno”!
3. ja, treniram “zmagovanje” … vse kar je cca 1/2 mlajše poslati v njihov “rodni” kraj … ker, če imajo čas, voljo, energijo … viseti na forumih so popolen ausšus, družbeno nekoristi, zajedalci & paraziti … JA??!

1. spregledala si, da “gradim” nick .. da to ni oseba iz mesa, krvi, duše, … ampak nick na netu ☺
2. na netu NI “vrednot”!! (vsaj še ne) — ne se slepiti, da če tipkaš iz svoje “biti/duše”, da je to “osebno”!
3. ja, treniram “zmagovanje” … vse kar je cca 1/2 mlajše poslati v njihov “rodni” kraj … ker, če imajo čas, voljo, energijo … viseti na forumih so popolen ausšus, družbeno nekoristi, zajedalci & paraziti … JA??![/quote]

Vse, kar napiše tvoj nick, je zraslo v tvoji glavi – ergo je produkt tebe in odraža tebe, tako v vsebini kot v formi.
Če misliš, da se s tvojo kilometrino postov lahko izogneš temu, da se vsaj del tebe prikaže na forumu, se motiš. Kaj vse ne pokažeš, je pa druga zgodba, in ji ne osporavam.

Nikoli nisem govorila o vrednotah na forumu, govorila sem o TVOJIH vrednotah in tistim, kar te očitno muči v RL.

Višek altruizma bi bil, da bi tu visel, da “osmisliš življenje drugih”, če tvojo misel lahko izrazim malo bolj elegantno. Brez zamere, ampak dvomim, da boš tu gor našel koga, ki bo verjel temu tvojemu altruizmu.

Začni pri sebi, srkbi zase, drugi bodo pa zase.

Nehaj opletat z neumnostmi, zagrizi v bistvo, izkoplji se iz tega zosa in razreši ta forum vsaj enega osebka … kako si že zapisal? Popolnoma nekoristnega, ausšusa, zajedalca in parazita … pa četudi je 1/2 starejši od večine tu visečih.

3. ja, treniram “zmagovanje” … vse kar je cca 1/2 mlajše poslati v njihov “rodni” kraj … ker, če imajo čas, voljo, energijo … viseti na forumih so popolen ausšus, družbeno nekoristi, zajedalci & paraziti … JA??![/quote]

Vse, kar napiše tvoj nick, je zraslo v tvoji glavi – ergo je produkt tebe in odraža tebe, tako v vsebini kot v formi.
Če misliš, da se s tvojo kilometrino postov lahko izogneš temu, da se vsaj del tebe prikaže na forumu, se motiš. Kaj vse ne pokažeš, je pa druga zgodba, in ji ne osporavam.

Nikoli nisem govorila o vrednotah na forumu, govorila sem o TVOJIH vrednotah in tistim, kar te očitno muči v RL.

Višek altruizma bi bil, da bi tu visel, da “osmisliš življenje drugih”, če tvojo misel lahko izrazim malo bolj elegantno. Brez zamere, ampak dvomim, da boš tu gor našel koga, ki bo verjel temu tvojemu altruizmu.

Nehaj opletat z neumnostmi, zagrizi v bistvo, izkoplji se iz tega zosa in razreši ta forum vsaj enega osebka … kako si že zapisal? Popolnoma nekoristnega, ausšusa, zajedalca in parazita … pa četudi je 1/2 starejši od večine tu visečih.[/quote]
ojej …
podvprašanje: koliko plačuješ za to, da me bereš, da tipkaš, … v čem je tvoja “dodana” vrednost na forumu???

get real … forumi so pač razširjene lesene planke, kjer učitelj slovenščine s kredo popravi kakšno črko, ki jo je v besedi dijak napačno napisal ☺ npr: xy je vosu – prečrta celo besedo in nad njo napiše, da je xy osel … dejstvo, da je xy osel/vosu pa ostaja ☺

Nehaj opletat z neumnostmi, zagrizi v bistvo, izkoplji se iz tega zosa in razreši ta forum vsaj enega osebka … kako si že zapisal? Popolnoma nekoristnega, ausšusa, zajedalca in parazita … pa četudi je 1/2 starejši od večine tu visečih.[/quote]
ojej …
podvprašanje: koliko plačuješ za to, da me bereš, da tipkaš, … v čem je tvoja “dodana” vrednost na forumu???

get real … forumi so pač razširjene lesene planke, kjer učitelj slovenščine s kredo popravi kakšno črko, ki jo je v besedi dijak napačno napisal ☺ npr: xy je vosu – prečrta celo besedo in nad njo napiše, da je xy osel … dejstvo, da je xy osel/vosu pa ostaja ☺[/quote]

Vzemi moje branje in tipkanje kot altruizem … po tvojem vzoru 🙂

Kaj na rečem? It was worth a shot. Človeku, ki si sam noče pomagati, ne moreš pomagati … Bodi dobro.

ojej …

get real … forumi so pač razširjene lesene planke, kjer učitelj slovenščine s kredo popravi kakšno črko, ki jo je v besedi dijak napačno napisal ☺ npr: xy je vosu – prečrta celo besedo in nad njo napiše, da je xy osel … dejstvo, da je xy osel/vosu pa ostaja ☺[/quote]

Vzemi moje branje in tipkanje kot altruizem … po tvojem vzoru 🙂

Kaj na rečem? It was worth a shot. Človeku, ki si sam noče pomagati, ne moreš pomagati … Bodi dobro.[/quote]

takole čez palec: meni “pomoč” niti nebi delovala … ker nebi imela smisla ☺
tebi pa bi lahko koristila vsaj še 20 – 25 let … ampa vsak je pač voje sreče Mišo Kovač & Helena Blagne

Ne pogovarjava se o meni. Pospravi zobke in kremplje. Te ne ogrožam. In zdaj bom tudi utihnila, tako da boš imel mir … 🙂

naslenja/i ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close