V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..
Sem že zadnjič pisal o tem. To so vaši kompleksi, ko se primerjate z nekom, ki mu niti do gležnjev ne sežete, potem ga pa iz same hudobije, nevoščljivosti pričnete žalit.
Ti je že Matkić povedal vse. Smešno je, da se največ hvalite ravno tisti, ki kritizirate in ocenjujete druge kakšni so, jih označujete za samovšečne, arogantne, zafustrirane, razvajene pamže,…Vse samo zaradi tega, ker se naš življenjski slog ne ujema z vašim. Mene in Matkića večina napada že samo zaradi tega, ker sva mlajša od 30 let. Češ kaj pa je ta smrkavec dosegel, da bo zdaj tu meni nakladal o partnertskih odnosih, o otrocih, družinskem življenju.
Sploh pa. Če se lahko kak uporabnik, kot je On_, hvali s tisto svojo bajto, z ženo, otroci, potem se lahko tudi jaz vsake tok pohvalim z izklesano postavo, ali pa koliko 20 letnic sem že uspel zapecat, nategnit,…
Sem že zadnjič pisal o tem. To so vaši kompleksi, ko se primerjate z nekom, ki mu niti do gležnjev ne sežete, potem ga pa iz same hudobije, nevoščljivosti pričnete žalit.
Ti je že Matkić povedal vse. Smešno je, da se največ hvalite ravno tisti, ki kritizirate in ocenjujete druge kakšni so, jih označujete za samovšečne, arogantne, zafustrirane, razvajene pamže,…Vse samo zaradi tega, ker se naš življenjski slog ne ujema z vašim. Mene in Matkića večina napada že samo zaradi tega, ker sva mlajša od 30 let. Češ kaj pa je ta smrkavec dosegel, da bo zdaj tu meni nakladal o partnertskih odnosih, o otrocih, družinskem življenju.
Sploh pa. Če se lahko kak uporabnik, kot je On_, hvali s tisto svojo bajto, z ženo, otroci, potem se lahko tudi jaz vsake tok pohvalim z izklesano postavo, ali pa koliko 20 letnic sem že uspel zapecat, nategnit,…[/quote]
Spet vaši manjvrednostni kompleksi butajo na plano, ko preberete, da ima nekdo nekaj česar vi nimate pa mislite, da bi morali imet…..
Res ne počnete ničesar drugega kot stvari s katerimi se boste potem hvalisalai (ali vsaj mislite, da se boste)?
Ni potrebno, samo samo bedak bi ti verjel, da si ti študent. Kadar odpremo kako temo, vse povsod ti komentiraš. Pa boš trdil, da si študent, ja. To lahko naflancaš samo tvojo mamo, nihče drug ti ne bo verjel, da si študentek. Si en zucimuzi, ki cuza mamico, faks pa samo od daleč gledaš.[/quote]
Res te je bilo težko razkrinkat, gospodična Ronka aka “debela starunklja” :)))
A to je tisto ko napiše EB da je zapecal 20 letnico (ali Dater katero) pa pol ti matjazko ali Marko pišete kako je to nizek nivo da ste kao vi boljši in imate ”pogljobljene” mon/skype odnose?
Jap tisto so res manjvrednostni kompleksi…. pravi tip drugemu čestita če mu rata, ne pa mu piše kako je luzer, jaz recimo sem vesel za Markota da je končno dobo eno pa čeprav na luzerskem portalu ker pač drugje ni zmogel, kaj naj, obratno pa tolčejo kompleksi ja 🙂
A to je tisto ko napiše EB da je zapecal 20 letnico (ali Dater katero) pa pol ti matjazko ali Marko pišete kako je to nizek nivo da ste kao vi boljši in imate ”pogljobljene” mon/skype odnose?[/quote]
Saj na tak način, kot ti sedaj, smo mu pa tudi mi čestitali, ne vem čemu pritožbe. :))
A to je tisto ko napiše EB da je zapecal 20 letnico (ali Dater katero) pa pol ti matjazko ali Marko pišete kako je to nizek nivo da ste kao vi boljši in imate ”pogljobljene” mon/skype odnose?
Jap tisto so res manjvrednostni kompleksi…. pravi tip drugemu čestita če mu rata, ne pa mu piše kako je luzer, jaz recimo sem vesel za Markota da je končno dobo eno pa čeprav na luzerskem portalu ker pač drugje ni zmogel, kaj naj, obratno pa tolčejo kompleksi ja :)[/quote]
Fora je, da jim sploh ne bi bilo treba na tak način odreagirat. Jaz te zgodbice, ki jih piše Dater čisto mirno prebiram, verjetno, ker se mi ne zdijo nič posebnega, medtem, ko so kakšnemu Markecu, Matjažku, Robiju, že skorajda nedosegljive sanje.
Jap tisto so res manjvrednostni kompleksi…. pravi tip drugemu čestita če mu rata, ne pa mu piše kako je luzer, jaz recimo sem vesel za Markota da je končno dobo eno pa čeprav na luzerskem portalu ker pač drugje ni zmogel, kaj naj, obratno pa tolčejo kompleksi ja :)[/quote]
Fora je, da jim sploh ne bi bilo treba na tak način odreagirat. Jaz te zgodbice, ki jih piše Dater čisto mirno prebiram, verjetno, ker se mi ne zdijo nič posebnega, medtem, ko so kakšnemu Markecu, Matjažku, Robiju, že skorajda nedosegljive sanje.[/quote]
Daj govori zase. Kot, da imamo vsi takšne sanje, kot ti. 🙂
Fora je, da jim sploh ne bi bilo treba na tak način odreagirat. Jaz te zgodbice, ki jih piše Dater čisto mirno prebiram, verjetno, ker se mi ne zdijo nič posebnega, medtem, ko so kakšnemu Markecu, Matjažku, Robiju, že skorajda nedosegljive sanje.[/quote]
Daj govori zase. Kot, da imamo vsi takšne sanje, kot ti. :)[/quote]
Vseeno bi mu lahko čestital kot dec decu, ne pa da ga še sam, v sodelavanju z ostalimi, kritiziraš. Če že ima kdo težave s samozavestjo si to ti. Saj ne rečem, če nekomu enkrat, ali max dvakrat poskušaš razložit eno in isto stvar, samo ti si od tega postal že odvisen.
Sploh pa, ti kot moderator bi moral skrbet za nemir, delaš pa ravno nasprotno.
Forum je zaprt za komentiranje.