Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..

V čem je smisel vašega dokazovanja tukaj…..

…kako ste kul, pametni, zvesti, pripravni za resno zvezo, moralni, pošteni..?

Mislite, da koga, ki slučajno bere ta čvek, vaša virtualna samopodoba res zanima?

Vam v živo nihče ne evrjame, da ste pametni in zvesti in zato tukaj drug drugemu to dokazujete?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

AAA. Si pa res pameten.

Kaj točno si pa ti s tem želel povedati o sebi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če kar ugibam… da nisi kul, da si neumen, nezvest, nepripraven za resno zvezo, nemoralen in nepošten. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še dobro, da imamo tebe, ki si pošten do sebe:).

Vprasaj EB-ja, zakaj kot mantro ponavlja svoje fizicne atribute, v eni temi je celo samovsecno napisal, da bi se poseksal, ker je tako fejst.

Pa Dater s svojimi neumornimi zgodbami o svojih lovskih podvigih z natacnimi opisi lokacij, oseb, obcutkov…

On, Marko, it, antilopa, Gokdfush, wd40, boom… od njih se nisem prebrala konkretnih informacij ne o sluzbah, partnerjih, ne podrobnosti o njihovem zasebnem lajfu, kaj pocnejo, kam hodijo…

Kdo pol zdravi svojo (ne)samozavest?

Nisi prebrala ker ne želiš prebrat….. Goldfish se hvali s svojo plačo in kako ima pomembne sestanke, antilopa neprestano ponavlja zadeve iz kolektiva le da jih malo bolj skrbno zapakira v vprašanja, it je ene parkrat ponovila da je samohranilka kot olajševalno okolico, On_ je nabijal o tem kako je brez vsega razen z vrečko ali dvema cunj odšel na svoje in uspel in ima danes bajto 2 froca ženo ter se slini po skeli ker bi ji rad sekal hlode ipd…..

Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če te kaj zanima, samo vprašaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nisi prebrala ker ne želiš prebrat….. Goldfish se hvali s svojo plačo in kako ima pomembne sestanke, antilopa neprestano ponavlja zadeve iz kolektiva le da jih malo bolj skrbno zapakira v vprašanja, it je ene parkrat ponovila da je samohranilka kot olajševalno okolico, On_ je nabijal o tem kako je brez vsega razen z vrečko ali dvema cunj odšel na svoje in uspel in ima danes bajto 2 froca ženo ter se slini po skeli ker bi ji rad sekal hlode ipd…..

Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno![/quote]

Kje sem kadarkoli omenila svojo plačo? Res pa je, da sem se zmrdovala nad tvojo:)). Kje sem govorila o pomembnih sestankih? Enkrat sem omenila, da je pri nas vse v angleščini, ko je bil en ful neki pameten in je bila to replika njemu. Vidiš, kar želiš videti. Itak pa od mene ne boš dobil nobene uporabne informacije iz reale.
O tebi pa vemo olala stvari.

Če kdo še ni ugotovil, ljudje se izražamo ves čas, vsi. Spiderja pa zdaj zanima, zakaj oziroma v čem je smisel tega.
Verjetno pa je tako, da dokler si živ, se izražaš (kot sonce sije), potem pa naj se več ne bi. Ko sonca več ne bo, tudi sijalo več ne bo. 🙂

na šihtu ne morim sodelavk/cev
doma je bolj zanimivo kot TV
po hotelih pa ceneje kot popivanje z barskimi damami

Samo tega pač nočeš videt, ker si pristranska…. priznaj pa ti bo pol oproščeno![/quote]

Kje sem kadarkoli omenila svojo plačo? Res pa je, da sem se zmrdovala nad tvojo:)). Kje sem govorila o pomembnih sestankih? Enkrat sem omenila, da je pri nas vse v angleščini, ko je bil en ful neki pameten in je bila to replika njemu. Vidiš, kar želiš videti. Itak pa od mene ne boš dobil nobene uporabne informacije iz reale.
O tebi pa vemo olala stvari.[/quote]

Ne se zdaj lagat, napisala si da imaš krepko več kot povprečno plačo, da si diplomirana po starem sistemu (s tem si se celo hvalila) ipd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O tebi pa vemo olala stvari.[/quote]

Ne se zdaj lagat, napisala si da imaš krepko več kot povprečno plačo, da si diplomirana po starem sistemu (s tem si se celo hvalila) ipd.[/quote]

O moji plači ne boš nikjer zasledil. S tem, da sem diplomirala po starem sistemu sem enkrat omenila, ker se mi današnji bolonjski sistem zdi površen in prehiter. Ne moreš predelati vsega znanja. Ne razumem pa, zakaj bi se hvalila s svojo diplomo? Danes jo ima že skoraj vsak drugi. In kaj potem?

Če v tretji alineji zamenjam ceneje za zabavneje in dame z gospodi, velja tudi zame 🙂

Jaz itak nimam konkurence tlele.
Sem najpametnejša, imam bajno plačo, sem neverjetno dobrodelna, dobra po srcu, priljubljena,
uspešna in lepa.
In kaj zdej?

kolikor imaš časa viseti na MON_u (cca toliko kot jaz) – bi lahko 2x dnevno prišla meni jajca spraznit ☺

kolikor imaš časa viseti na MON_u (cca toliko kot jaz) – bi lahko 2x dnevno prišla meni jajca spraznit ☺[/quote]

s komunalo se ne ukvarjam…

kolikor imaš časa viseti na MON_u (cca toliko kot jaz) – bi lahko 2x dnevno prišla meni jajca spraznit ☺[/quote]

s komunalo se ne ukvarjam…[/quote]

jep .. se te tako bere, da te ob odtoku pajčevina žuli ☺

s komunalo se ne ukvarjam…[/quote]

jep .. se te tako bere, da te ob odtoku pajčevina žuli ☺[/quote]

Bere se že v redu….sem prepričana, da ostali z napisanim nimajo težav….

jep .. se te tako bere, da te ob odtoku pajčevina žuli ☺[/quote]

Bere se že v redu….sem prepričana, da ostali z napisanim nimajo težav….[/quote]

močan argument … kot sem jaz prepričan, da bi se TI rada z mano kresnila ♥♥♥

Bere se že v redu….sem prepričana, da ostali z napisanim nimajo težav….[/quote]

močan argument … kot sem jaz prepričan, da bi se TI rada z mano kresnila ♥♥♥[/quote]

Ja. samo moja prepričanja imajo osnovo, tvoja pa ne.

močan argument … kot sem jaz prepričan, da bi se TI rada z mano kresnila ♥♥♥[/quote]

Ja. samo moja prepričanja imajo osnovo, tvoja pa ne.[/quote]

u ti boga … tega mi pa niti komunajzarji niso preprečili – da bi imel svoja prepričanja in osnovo za njih ☺☺

Ja. samo moja prepričanja imajo osnovo, tvoja pa ne.[/quote]

u ti boga … tega mi pa niti komunajzarji niso preprečili – da bi imel svoja prepričanja in osnovo za njih ☺☺[/quote]

Komot maš osnovo….samo je napačna ::)

Hm, najbrž zato, ker se nimamo s čim hvalit (od privat življenja)…. 🙂

(To je zdaj malo črnega humorja, da me ne boste preveč resno brali).

Pomota.

Malo površno si bral. Nikjer nisem napisala. da sem mamica samohranilka, sem pa napisala, da sem prekinila odnos z očetom svojih (prvih) dveh otrok. Sedaj jih imam pa res štiri, in zaenkrat še nisem samska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close