Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek v avtu….

v avtu….

Zadnjic sem si tako zelela partnerja da ko je prisel po delu h meni da greva k njemu sem se zrihtala, oblekla sexy kratko oblekco in ko sem se vsedla v avto sem ga vroce poljubila potem sem pa dala torbico na zadnji sedez in po 3min voznje ko nisva bila vec v mestu sem mu odpela hlace in sem mu ga zacela fafat med voznjo on mi je pa potem sel z roko pod krilo in mi s prsti draziu muco. A ste ze provali med voznjo? Meni je zelo razburljivo

dober začetek
kmalu mu boš v naročju med vožnjo jahala otepača

še ko se je plačevalo cestnine sva z eno tako pripeljala do tiste ute — pogled na inkasanta je bil nepozaben

Z lubico se voziva v kombiju kjer avtomobila nimava se pa drživa za roki ljubezni .
Enkrat kmalu ko sva postala prijatelja mi je začela odpenati hlače ter slatati po telesu .
Začela me vohati tako da je rekla da sem pravi ljubinec zanjo .

Marko, a si spet preprical svojo, da se oglasi na forumu? lol

Dater sumim, da je ta ena od tvojih…. 😉
Marko ima samo eno in jo ima zato bolj na očeh, da mu kam ne pobegne, ti si bolj šlampast kar se tega tiče…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole je pa podlo. En tak hudo črn humor. Če sploh je črn humor.

Tole je pa podlo. En tak hudo črn humor. Če sploh je črn humor.[/quote]
Eh, kaj bo podlo. Kvečjemu nerodno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole je pa podlo. En tak hudo črn humor. Če sploh je črn humor.[/quote]
Eh, kaj bo podlo. Kvečjemu nerodno. :)[/quote]

🙂
Da (ti) je le OK. 🙂

Mislim, kdor je že probal v avtu, med vožnjo, ne bi nikoli napisal tega prispevka. Razen, če je šel 10km/uro po zapuščeni cesti.

he he … tudi moški znamo biti multitasking
najbolje je na avtocesti ko ni tovornakarjev, da bejbi ni nerodno, ko bi dripec še 10 km hupal zadaj

Jaz sem pa mislil, da se je Markotu koncno nekaj zanimivega zgodilo. Mislim, morda je bil njegov slic pa to. Samo kot kaze ni imel te srece. Moje sozalje.

Ah, kaj vse ljudje ze nismo poceli v avtu… To pa je ni nic takega.

Mislil boš še dolgo, zvedel pa ne boš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislil boš še dolgo, zvedel pa ne boš. :))[/quote]
Tako je to, ko se ti zivljenje vrti na liniji kuca-poso-internet.

Mislil boš še dolgo, zvedel pa ne boš. :))[/quote]
Tako je to, ko se ti zivljenje vrti na liniji kuca-poso-internet.[/quote]
A ti je poznano? 🙂

Napisal si pa, kot da se ti ne vem kaj zanimivega dogaja čez dan lol

Ti pa, kot da te zanima, skrbi oziroma bremeni, kaj jaz delam. :))

Seveda, cel forum se vrti okoli tvoje zveze s Petrco.

Bom vzel kot kompliment.

Fouš ti je.

Bom vzel kot kompliment.[/quote]

ehh … saj je samo alibi.
v bistvu je Peter, da ti seksaš z več kot samo tvojim onetom ☺

Marsikaj že probal, to in še več… Se pa strinjam, da je razburljivo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close