V Avstriji totalna medijska blokada, kriminal v nebo.
Mene pa najbolj šokira (me je šokiralo v preteklosti, zdaj to prepoznavam že kot pravilo), ko zmerljivci drugim očitajo to, kar počno sami. Cccccc[/quote]
res je , ampak je čudno, zdaj ne vem ali si neumna ali se zgolj delaš neumno, da sebe ne prepoznaš v tem; jaz sem prepričan, da se zgolj delaš neumno[/quote]
Cezar, vedno se začne na način, ko provokatorji odpirajo protimigrantstske in protibegunske teme. V njih lažejo, zmerjajo, ponižujejo, dajejo etikete itd. Mnogi pač prepoznavamo, da takšna propaganda ni nekaj, kar bi označevalo civiliziran svet. Ko to povemo, se začno napadi na nas. In tebi se zdi, da bi morali te napade mirno prenašati in nastavljati lice za licem? Meni se zdi, da je smiselno vrniti, kar dobiš.
Po mojih izkušnjah je najbolj realna in smiselna tista, ko ljudi, ki migrante in begunce, pa še vse ostale normalne državljane zmerjajo z gamadjo in golaznijo soočiš z dejstvom, da so pravzaparav sami gamad in golazen (morda je to celo beseda z istim pomenom v različnih jezikih – ne vem tega). Ampak tako to je. Če si grd do drugih je prav, da je svet grd do tebe.
Za takele, ki druge zmerjajo, pri tem pa hočejo ostati čisti je samo ena stvar: Odj…… bi!
In kaj si ti storil za naše, vaše, njihove? Pomagal? Z mojim denarjem? Kot prostovoljec? Z mojim denarjem? Slovenija nameni na leto več milijonov ( glej erar) za delovanje kao prostovoljskih organizacij- kjer so ljudje zaposleni za plačo, ne zastonj. In ti si upaš mene zmerjat??? Kdo pa si ti[/quote]
Mene pa najbolj šokira (me je šokiralo v preteklosti, zdaj to prepoznavam že kot pravilo), ko zmerljivci drugim očitajo to, kar počno sami. Cccccc[/quote]
to so vedno projekcije! Zmerja spodnji in ne zgornji. Agresiven in primitiven , celo žaljiv je tale avtor ki je tako pro multikulti. Ma marš v Pakistan pa uživaj, al pa pejt mal v Maroko pa se s hašišem zadevaj. Tukaj pa naj bo red, disciplina ne pa “mutivodenje”..
res je , ampak je čudno, zdaj ne vem ali si neumna ali se zgolj delaš neumno, da sebe ne prepoznaš v tem; jaz sem prepričan, da se zgolj delaš neumno[/quote]
Cezar, vedno se začne na način, ko provokatorji odpirajo protimigrantstske in protibegunske teme. V njih lažejo, zmerjajo, ponižujejo, dajejo etikete itd. Mnogi pač prepoznavamo, da takšna propaganda ni nekaj, kar bi označevalo civiliziran svet. Ko to povemo, se začno napadi na nas. In tebi se zdi, da bi morali te napade mirno prenašati in nastavljati lice za licem? Meni se zdi, da je smiselno vrniti, kar dobiš.
Po mojih izkušnjah je najbolj realna in smiselna tista, ko ljudi, ki migrante in begunce, pa še vse ostale normalne državljane zmerjajo z gamadjo in golaznijo soočiš z dejstvom, da so pravzaparav sami gamad in golazen (morda je to celo beseda z istim pomenom v različnih jezikih – ne vem tega). Ampak tako to je. Če si grd do drugih je prav, da je svet grd do tebe.[/quote]
Muslimani so zelo grdi do drugih.
to so vedno projekcije! Zmerja spodnji in ne zgornji. Agresiven in primitiven , celo žaljiv je tale avtor ki je tako pro multikulti. Ma marš v Pakistan pa uživaj, al pa pejt mal v Maroko pa se s hašišem zadevaj. Tukaj pa naj bo red, disciplina ne pa “mutivodenje”..[/quote]
DA; RED IN DISCIPLINA!!!! NAPRED, MARŠ!
Pojdi na malico “točno to”, pa se skuliraj. 🙂
to so vedno projekcije! Zmerja spodnji in ne zgornji. Agresiven in primitiven , celo žaljiv je tale avtor ki je tako pro multikulti. Ma marš v Pakistan pa uživaj, al pa pejt mal v Maroko pa se s hašišem zadevaj. Tukaj pa naj bo red, disciplina ne pa “mutivodenje”..[/quote]
pa da smo si na jasnem, da je NI živali, ki bi pustila, da se po njenem teritoriju naseljujejo druge. V Slo jih absolutno ni nihče vabil a ne? Torej se tukaj nasilno naseljujejo in jim mora biti jasno, da en napačen gib, eno kriminalno dejanje..: ven, izgon, konec. Ne pa da čakamo da se začnejo zažigi gum, napadanje žensk in otrok itd. Eno usajanje, glasnost..ven. Tako se učinkovito vzgaja. In če tega ne bo..bo vsem nam hudo, to je pa res. Tako njim kot nam. Zato pa pravim, je le ena tehnika dela, ki lahko reši situacijo.
Po mojih izkušnjah je najbolj realna in smiselna tista, ko ljudi, ki migrante in begunce, pa še vse ostale normalne državljane zmerjajo z gamadjo in golaznijo soočiš z dejstvom, da so pravzaparav sami gamad in golazen (morda je to celo beseda z istim pomenom v različnih jezikih – ne vem tega). Ampak tako to je. Če si grd do drugih je prav, da je svet grd do tebe.[/quote]
Muslimani so zelo grdi do drugih.[/quote]
A vsi?
V mojih očeh ste bedaki pro in kontra. Pro zato, ker počnete, kar počnete in kontra ker počnejo na bedast način, ki ne prinaša nobenemu ničesar koristnega. Levi, desni, zavoženi ste do konca.
V mojih očeh ste bedaki pro in kontra. Pro zato, ker počnete, kar počnete in kontra ker počnejo na bedast način, ki ne prinaša nobenemu ničesar koristnega. Levi, desni, zavoženi ste do konca.[/quote]
Tarči, če že predalčkaš, kdo je kaj, naj tudi jaz tebe spredalčkam: taki mutibariči, ne tič ne miš, ste pa najhujši.
V mojih očeh ste bedaki pro in kontra. Pro zato, ker počnete, kar počnete in kontra ker počnejo na bedast način, ki ne prinaša nobenemu ničesar koristnega. Levi, desni, zavoženi ste do konca.[/quote]
Tarči, če že predalčkaš, kdo je kaj, naj tudi jaz tebe spredalčkam: taki mutibariči, ne tič ne miš, ste pa najhujši.[/quote]
A bejž, par stavkov nazaj so pa naceljni najhujši. Odloči se. Itak, pa glede na to, da začneš žalit, ko ne znaš odgovarjat, nisi kredibilna in je vseeno, če odbrenčiš dalje.
Ja, točno to, draga moja,. Za vse zmerljivke zgoraj kontra in še re povrhu. Zate osebno pa, le zakaj si na MON-u namesto da pomagaš pomoči potrebnim? Ti veš??
In ja, povej nekaj dobrih stvari o migrantih? Recimo :………………………………….?
In povej, kakšne želje razen socialnih transferjev imajo? Kaj znajo? Za kaj so usposobljeni ? Za petje? Za delanje otrok?
In že nekaj me že ves čas, kar se tukaj tako vehementno oglašaš in nas zmerjaš, zanima. Kaj in komu si ti pomagala? In zakaj?
Si bila kdaj v teh deželah? Recimo v Jemnu, pa Pakistanu? Zakaj pa tam za revščino nisi nič storila? Zakaj bi morali to storiti mi tukaj?
Nedvomno je večina slovenskih državljanov, vsaj 95 odstotkov, ki so ljudje z lastnim mišljenjem, hrbtenico in srcem, za to, da se take provokatorje kot ti, omeji v širjenju sovraštva. Žal smo v primerjavi z vami premalo glasni. Ker preprosto ne moremo verjeti, da med nami obstajajo tako ozkogledi, s sovraštvom prepojeni osebki, ki jim je3 veliki vzornik Hitler s svojimi koncentracijskimi taborišči. In taki se derete, da za “naše” ni nič. Aja? Kaj konkretno naredite, da bi bilo za naše bolje?
V bistvu ste prestrašeni pezdetki, ki ste jezni na svojega fotra, mamo, soseda, to pa projicirate na druge. Mi, mi, mi! Samo če vas je nekaj skupaj, se upate oglašati. Ko se bo pa kaj zgodilo, kar boste vi inscenirali, boste pa javkali na sodišču: “Nisem bil jest, on je kriv. Jest sm samo priden mamin fatek, a ne vidte, da imam rad čebelce?”
Nekoč si boste morali pogledati sebi v obraz in si reči: “Ja, delal sem grde stvari. Zelo grde. Ščuval sem. Ustvarjal ozračje strahu.” Nekoč … če ste vzgojeni kot ljudje in ne kot – ma saj ni živali, da bi jih žalila s poimenovanjem po vas![/quote]
lej, smo ljudje ki ne zapadamo pod čredni nagon in splošno psihozo kateri si podvržena ti in t.i človekoljubi, sedaj je pač v modi hipijska psihoza na kubik, ki jo potencirajo še mediji, v bistvu ne počnete nič kaj drugega kar očitate recimo Cerkvi, da je treba vse ljudi sprejemat itd…pa vseeno imate toliko povedati čez Cerkev, uporabljate enake metode od prepričevanja do groženj in tudi nasilja ; skratka norci ….in seveda če ti norci skoz nabijajo do so oni normalni?[/quote]
Nedvomno je večina slovenskih državljanov, vsaj 95 odstotkov, ki so ljudje z lastnim mišljenjem, hrbtenico in srcem, za to, da se take provokatorje kot ti, omeji v širjenju sovraštva. Žal smo v primerjavi z vami premalo glasni. Ker preprosto ne moremo verjeti, da med nami obstajajo tako ozkogledi, s sovraštvom prepojeni osebki, ki jim je3 veliki vzornik Hitler s svojimi koncentracijskimi taborišči. In taki se derete, da za “naše” ni nič. Aja? Kaj konkretno naredite, da bi bilo za naše bolje?
V bistvu ste prestrašeni pezdetki, ki ste jezni na svojega fotra, mamo, soseda, to pa projicirate na druge. Mi, mi, mi! Samo če vas je nekaj skupaj, se upate oglašati. Ko se bo pa kaj zgodilo, kar boste vi inscenirali, boste pa javkali na sodišču: “Nisem bil jest, on je kriv. Jest sm samo priden mamin fatek, a ne vidte, da imam rad čebelce?”
Nekoč si boste morali pogledati sebi v obraz in si reči: “Ja, delal sem grde stvari. Zelo grde. Ščuval sem. Ustvarjal ozračje strahu.” Nekoč … če ste vzgojeni kot ljudje in ne kot – ma saj ni živali, da bi jih žalila s poimenovanjem po vas![/quote]
Prav dobro si zadel tisto o mi, mi, mi, samo si napisal napacnim ljudem. Mi, mi, mi hocemo v tvojo drzavo ilegalno. Mi, mi, mi hocemo naprej v Nemcijo, ilegalno. Mi, mi, mi hocemo nemske socialne transferje. Mi, mi, mi nocemo Slovenije, ker je prerevna drzava. Mi, mi, mi zahtevamo hiter internet, muslimansko hrano in seks. Mi, mi, mi hocemo sarijo v Evropi. Mi, mi, mi. Mi smo ta glavni.[/quote]
in slepi še kar ne bodo spregledali..ena sama ljubezen. Ljubi svojega sovražnika pa to. Res super. To je tko kot bi rekel: be my bitch..whatever I do..no pa sej muslims to znajo..
Večinoma, ne vsi.[/quote][/quote]
Eh..tako super odgovor sem napisala, pa se je izbrisal. TO STE NAREDILI NACIJI!!! (Tako nekako izgleda nalaganje krivde migrantom za vse kar kdo stori in ne stori, čemur smo pogosto priča na tem portalu.
Poskusim napisati še enkrat.)
Torej:
Koliko vem, velja, da je človek nedolžen, dokler se mu krivde ne dokaže. Mnogo je kriminala in kriminalcev. Take ljudi se obsodi in vtakne v čuzo. To, kaj je tak dokazani kriminalec po veroizpovedi, rasi, spolu, nacionalnosti, državljanstvu, pri tem ne igra vloge. Človek ni kriminalec zaradi teh značilnosti, zlasti pa niso vsi določenega spola (na primer, da ne bo vedno veroizpoved tisti faktor, po katerem presojamo) kriminalci. Takšno posploševanje, da so migranti in begunci muslimani, obenem pa še vsi posiljevalci, tatovi, morilci itd itd., je na tem portalu s strani nekaterih monovcev pogosto. In takšno pospoševanje je treba preprečiti, ker ne drži. Ampak če bi vsi dojeli, da se na tak način ne sme posploševati, potem določene politične skupine (ali pa tudi nepolitične) izgubijo svoje sredstvo za pridobivanje položaja v družbi.
Mislim, da sem dovolj in ustrezno pojasnila.
[/quote]
Eh..tako super odgovor sem napisala, pa se je izbrisal. TO STE NAREDILI NACIJI!!! (Tako nekako izgleda nalaganje krivde migrantom za vse kar kdo stori in ne stori, čemur smo pogosto priča na tem portalu.
Torej:
Koliko vem, velja, da je človek nedolžen, dokler se mu krivde ne dokaže. Mnogo je kriminala in kriminalcev. Take ljudi se obsodi in vtakne v čuzo. To, kaj je tak dokazani kriminalec po veroizpovedi, rasi, spolu, nacionalnosti, državljanstvu, pri tem ne igra vloge. Človek ni kriminalec zaradi teh značilnosti, zlasti pa niso vsi določenega spola (na primer, da ne bo vedno veroizpoved tisti faktor, po katerem presojamo) kriminalci. Takšno posploševanje, da so migranti in begunci muslimani, obenem pa še vsi posiljevalci, tatovi, morilci itd itd., je na tem portalu s strani nekaterih monovcev pogosto. In takšno pospoševanje je treba preprečiti, ker ne drži. Ampak če bi vsi dojeli, da se na tak način ne sme posploševati, potem določene politične skupine (ali pa tudi nepolitične) izgubijo svoje sredstvo za pridobivanje položaja v družbi.
Mislim, da sem dovolj in ustrezno pojasnila.[/quote]
TI BI POTEM ČUDO TEH KRIMINALCEV REDILA? JIH ŠE NI DOVOLJ MED SLOVENCI IN “SLOVENCI”?
Torej:
TI BI POTEM ČUDO TEH KRIMINALCEV REDILA? JIH ŠE NI DOVOLJ MED SLOVENCI IN “SLOVENCI”?[/quote]
Glej, jaz jih ne redim. Ker zame po defoltu niso kriminalci, kot so zate.
Ja, točno to, draga moja,. Za vse zmerljivke zgoraj kontra in še re povrhu. Zate osebno pa, le zakaj si na MON-u namesto da pomagaš pomoči potrebnim? Ti veš??
In povej, kakšne želje razen socialnih transferjev imajo? Kaj znajo? Za kaj so usposobljeni ? Za petje? Za delanje otrok?
In že nekaj me že ves čas, kar se tukaj tako vehementno oglašaš in nas zmerjaš, zanima. Kaj in komu si ti pomagala? In zakaj?
Si bila kdaj v teh deželah? Recimo v Jemnu, pa Pakistanu? Zakaj pa tam za revščino nisi nič storila? Zakaj bi morali to storiti mi tukaj?[/quote]
Tvoja agresija ti bo škodila.
TI BI POTEM ČUDO TEH KRIMINALCEV REDILA? JIH ŠE NI DOVOLJ MED SLOVENCI IN “SLOVENCI”?[/quote]
Glej, jaz jih ne redim. Ker zame po defoltu niso kriminalci, kot so zate.[/quote]
delikventih in kriminalcih. Polne zapore imam že sedaj. Bi torej priseljenega/primigriranega pedofila, posiljevalca, pretepača z nožem, zažigalca gum/delanje nereda vtaknila v čuzo in redila četudi niti prej niti potem ne bo prispeval v Slo proračun? Ali kaj bi z njimi? Ker vemo da so bolj kot ne vsi povratniki.. .
[/quote]
Torej:
Žal mi je, da se ti je super odgovor zbrisal. Pomaga če tipkaš v word ali uporabljaš copy, ker to se kar pogosto pripeti.
Torej, če je bil odgovor namenjen meni, jaz nisem NACI, tudi NACE ne, niti nič od tega. Če je namenjen nacistom potem ni meni. Jaz pišem in berem kar je v svojem imenu in ne pripadam nobeni skupini.
Migranti, ki prihajajo na zahod so že v osnovi bolj problematični od povprečnega prebivalca matične države.
Strinjam se, da kriminalce obsodimo in vtaknemo v čuzo. Ampak glej ga vraga, potem ugotovimo, da imamo med zaporniki veliko večino; črncev, hispanov, muslimanov, južnakov, ciganov, Alžircev, itd itd, in popolno pomanjkanje ostalih etičnih skupin.
Ugotovimo, da je večina zapornikov starih med 28 in 39 let, in imamo ogromno pomanjkanje ostalih starostnih skupin.
Ugotovimo, da je večina zapornikov moških, žensk skoraj ni.
Iz vsega zgoraj naštetega se lahko izlušči pred kakšnimi skupinami na novo prihajajočih ljudi v državo je potrebno biti previden in jih najbolje zadržati zunaj.
Iz zgoraj naštetega, je narod skoval krilatico, saj jo poznaš a ne? Niso vsi muslimani teroristi, ampak vsi teroristi so muslimani.
Takšno posploševanje žal dokazano drži, ne glede na to, kako ti to ni všeč.
Si bila kdaj v teh deželah? Recimo v Jemnu, pa Pakistanu? Zakaj pa tam za revščino nisi nič storila? Zakaj bi morali to storiti mi tukaj?[/quote]
Tvoja agresija ti bo škodila.[/quote]
Res, kako pa? Ali mi groziš? Spet? Ponovno? Ali jaz zmerjam tebe ali ti mene? Preberi svoj tekst še enkrat! Kdo me zmerja z gamadjo ( karkoli že to pomeni) in golaznijo? Ti?
Tvoja agresija ti bo škodila.[/quote]
Res, kako pa? Ali mi groziš? Spet? Ponovno? Ali jaz zmerjam tebe ali ti mene? Preberi svoj tekst še enkrat! Kdo me zmerja z gamadjo ( karkoli že to pomeni) in golaznijo? Ti?[/quote]
LOL
Saj ne morem verjeti…
Preberi še enkrat, kaj sem napisala in ugotovil boš, da si se pravkar sam določil, kaj si. Oziroma se zmerjaš kar sam.
Jap, res se mi smilijo takšni begunci:
http://www.krone.at/oesterreich/junge-afghanen-kassierten-150000-euro-bei-alter-gelogen-story-541935
Seveda je tole v zadnjem letu kolikor toliko objavljeno. Večina kriminalnih dejanj pa še vedno ni. Pa jih je veliko. Cenzura je še vedno prisotna v Avstriji.
Forum je zaprt za komentiranje.