V Avstriji totalna medijska blokada, kriminal v nebo.
In to, da je Slovenija migrante ob vstopu v državo popisala in vnesla v register, je po tvoje brezpredmentno?[/quote]
Čez slovensko-hrvaško mejo, na kateri se izvaja schengenski režim, vstopi vsak državljan EU z osebno izkaznico ali potnim listom ter z vizumom, če prihaja iz države, za katere se ta zahteva. Če pa se sklicuje na mednarodno zaščito in zahteva azil, pa mora država sprožiti ustrezni postopek. Ker večina migrantov prihaja brez ustreznih dokumentov in niti ne zahteva azila, saj želijo Slovenijo zgolj prečkati, bi jih morali policisti na meji zavrniti vse, ki nimajo ustreznih dokumentov.
Policija s tem, ko čez mejo spušča vso množico migrantov in jih nato prevaža do avstrijske meje, zagreši kaznivo dejanje tihotapljenja ljudi po 308. členu Kazenskega zakonika RS. Ta namreč v četrtem odstavku določa, da se s kaznijo pet let zapora ali denarno kaznijo kaznuje >>uradna oseba, ki omogoči tujcu nezakonit vstop na ozemlje Republike Slovenije ali nezakonito bivanje na njem. Če je kaznivo prevažanje tujcev, ki nimajo dovoljenja za bivanje v Sloveniji, potem to enako kot za posameznike velja tudi za policijo.
In to, da je Slovenija migrante ob vstopu v državo popisala in vnesla v register, je po tvoje brezpredmentno?[/quote]
Čez slovensko-hrvaško mejo, na kateri se izvaja schengenski režim, vstopi vsak državljan EU z osebno izkaznico ali potnim listom ter z vizumom, če prihaja iz države, za katere se ta zahteva. Če pa se sklicuje na mednarodno zaščito in zahteva azil, pa mora država sprožiti ustrezni postopek. Ker večina migrantov prihaja brez ustreznih dokumentov in niti ne zahteva azila, saj želijo Slovenijo zgolj prečkati, bi jih morali policisti na meji zavrniti vse, ki nimajo ustreznih dokumentov.
Policija s tem, ko čez mejo spušča vso množico migrantov in jih nato prevaža do avstrijske meje, zagreši kaznivo dejanje tihotapljenja ljudi po 308. členu Kazenskega zakonika RS. Ta namreč v četrtem odstavku določa, da se s kaznijo pet let zapora ali denarno kaznijo kaznuje >>uradna oseba, ki omogoči tujcu nezakonit vstop na ozemlje Republike Slovenije ali nezakonito bivanje na njem. Če je kaznivo prevažanje tujcev, ki nimajo dovoljenja za bivanje v Sloveniji, potem to enako kot za posameznike velja tudi za policijo.[/quote]
A seveda, in lani se je kakopak z lahkoto dalo zavrniti vse migrante. Slovenija in ostale države so jih samo tako malo za hec spuščale čez meje, kajne?
Policija s tem, ko čez mejo spušča vso množico migrantov in jih nato prevaža do avstrijske meje, zagreši kaznivo dejanje tihotapljenja ljudi po 308. členu Kazenskega zakonika RS. Ta namreč v četrtem odstavku določa, da se s kaznijo pet let zapora ali denarno kaznijo kaznuje >>uradna oseba, ki omogoči tujcu nezakonit vstop na ozemlje Republike Slovenije ali nezakonito bivanje na njem. Če je kaznivo prevažanje tujcev, ki nimajo dovoljenja za bivanje v Sloveniji, potem to enako kot za posameznike velja tudi za policijo.[/quote]
A seveda, in lani se je kakopak z lahkoto dalo zavrniti vse migrante. Slovenija in ostale države so jih samo tako malo za hec spuščale čez meje, kajne?[/quote]
no Micka počasi si začela priznavati in spoznavati srž problema; prehodi so bili dejansko nezakoniti in država ni ravnala v skladu s svojo zakonodajo, registri itak ne obstajajo če pa že so nepoplni oz si z njimi ni kaj pomagati, ker je bil enostavni prevelik pritisk in je država podlegla vdoru tujcev
A seveda, in lani se je kakopak z lahkoto dalo zavrniti vse migrante. Slovenija in ostale države so jih samo tako malo za hec spuščale čez meje, kajne?[/quote]
Uradne osebe od politikov, do policistov so kršili zakon republike Slovenije in bi morali biti vsi ustrezno sankcionirani.
Če so zakoni napisani naj se jih spoštje od navadnih državljanov do uradnih oseb.
Ko so bili migranti na meji bi morale Slovenske oblasti se ravnati po zakonu ne pa ga kršiti.
Podpiram!
Ampak bi jaz tak register tudi za volilce SDS, pa SMC, pa za Rimo Katolike, vse tiste z blond lasmi in modrimi očmi, domobranske potomce, vse tiste, ki so imeli familijo v partizanih in nenazadnje, vse voznike avtomobilov starejših od pol leta.[/quote]
bo zadosti ta ki sem ga navedel, ostalo me ne zanima, kar volite to imate
Podpiram!
Ampak bi jaz tak register tudi za volilce SDS, pa SMC, pa za Rimo Katolike, vse tiste z blond lasmi in modrimi očmi, domobranske potomce, vse tiste, ki so imeli familijo v partizanih in nenazadnje, vse voznike avtomobilov starejših od pol leta.[/quote]
LOL[/quote]
Kaj? A se ne gremo iztrebljanja, etiketiranja in državljanske volje? Jebena uš, spet me je nategnila!
Ja fak no. Grem flinto pospravit pa koso nazaj prav obrnit. Pa sem imel že ogledanega Grofa, pa tudi proti Turku sem imel že tablo spisano!
Podpiram!
bo zadosti ta ki sem ga navedel, ostalo me ne zanima, kar volite to imate[/quote]
Ok, maš prav.
Ampak problem nastane, ker ne moremo reciklirati zvezd na oblekah, tko da bo tole dražje kot če bi lahko ta stare ponucali…
[img]http://static.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/stars.jpg[/img]
Bomo pač obudili proizvodnjo v Muri in začeli take lične našitke delat:
[img]https://cdn.vectorstock.com/i/composite/18,78/symbol-of-islam-and-mosque-ramadan-vector-1661878.jpg[/img]
Uradne osebe od politikov, do policistov so kršili zakon republike Slovenije in bi morali biti vsi ustrezno sankcionirani.
Če so zakoni napisani naj se jih spoštje od navadnih državljanov do uradnih oseb.
Ko so bili migranti na meji bi morale Slovenske oblasti se ravnati po zakonu ne pa ga kršiti.[/quote]
Saj so jih spoštovali. Popisali so jih, jim izdali papirje in jih pospremili naprej, čisto po črki zakona.
bo zadosti ta ki sem ga navedel, ostalo me ne zanima, kar volite to imate[/quote]
Ok, maš prav.
Ampak problem nastane, ker ne moremo reciklirati zvezd na oblekah, tko da bo tole dražje kot če bi lahko ta stare ponucali…
[img]http://static.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/stars.jpg[/img]
[img]https://cdn.vectorstock.com/i/composite/18,78/symbol-of-islam-and-mosque-ramadan-vector-1661878.jpg[/img][/quote]
pa kaj ti butec sploh želiš povedati? glede teh seznamov je tako, da jih sploh ni, sploh niso bili vsi popisani veliko jih je dalo lažne podatke itd, logistično ni bilo mogoče to izvesti
Ok, maš prav.
[img]https://cdn.vectorstock.com/i/composite/18,78/symbol-of-islam-and-mosque-ramadan-vector-1661878.jpg[/img][/quote]
Dvomim, da bodo hoteli nositi takole zvezdo…
Ko so bili migranti na meji bi morale Slovenske oblasti se ravnati po zakonu ne pa ga kršiti.[/quote]
Saj so jih spoštovali. Popisali so jih, jim izdali papirje in jih pospremili naprej, čisto po črki zakona.[/quote]
Čisto nezakonito so ravnali, v nasprotju s črko zakona. Posledično imamo tudi zato zopet Avstrijsko žandarmerijo na mejnih prehodih.
Saj so jih spoštovali. Popisali so jih, jim izdali papirje in jih pospremili naprej, čisto po črki zakona.[/quote]
Čisto nezakonito so ravnali, v nasprotju s črko zakona. Posledično imamo tudi zato zopet Avstrijsko žandarmerijo na mejnih prehodih.[/quote]
Aha, boš tožil tudi avstrijske policaje, ki so jih zgledno prevzemali iz naših rok, skupaj z našimi popisi vred?
Alegorija je bila v tvojem izobraževalnem procesu preskočena, kajneda?
Želim povedati, da se nazadnje ko je bila na evropskih tleh izpostavljena določena verska/etnična skupina za njih ni najbolje končalo… Pa enkrat prej tudi ne.
[img]https://www.david-campbell.org/wp-content/uploads/Campbell-06.jpeg[/img]
Želim povedati, da se nazadnje ko je bila na evropskih tleh izpostavljena določena verska/etnična skupina za njih ni najbolje končalo… Pa enkrat prej tudi ne.
[img]https://www.david-campbell.org/wp-content/uploads/Campbell-06.jpeg[/img][/quote]
za koga se ni dobro končalo? lahko konkretno navedeš, ker te slike iz vojne v Bih ne razumem najbolje oz ne vem kaj želiš s tem povedati?
[img]https://www.david-campbell.org/wp-content/uploads/Campbell-06.jpeg[/img][/quote]
Saj se tudi za Slovence ni v času nacizma in fašizma, pa so nekateri kljub temu strastni zagovorniki obeh.
Če je to čisto po črki zakona potem pa res ne vem ali ne poznaš črk ali pa ne razumeš kaj narekuje zakon.
Še enkrat!!!
Migranti brez ustreznih dokumentov, če niso zaprosili za AZIL v Sloveniji bi jih morali policisti po ZAKONU zavrniti na meji.
Ampak vem, da še vedno ne boš razumela, ker za nekatere je to nemogoče.
za koga se ni dobro končalo? lahko konkretno navedeš, ker te slike iz vojne v Bih ne razumem najbolje oz ne vem kaj želiš s tem povedati?[/quote]
In kakšen vtis misliš da daješ s takimi izjavami?
za koga se ni dobro končalo? lahko konkretno navedeš, ker te slike iz vojne v Bih ne razumem najbolje oz ne vem kaj želiš s tem povedati?[/quote]
In kakšen vtis misliš da daješ s takimi izjavami?[/quote]
kakšnega daješ ti s svojim podtikanjem? kakšne veze imajo seznami ki bi jih rad videl z židi in Bosanci v taboriščih?
Če je to čisto po črki zakona potem pa res ne vem ali ne poznaš črk ali pa ne razumeš kaj narekuje zakon.
Še enkrat!!!
Migranti brez ustreznih dokumentov, če niso zaprosili za AZIL v Sloveniji bi jih morali policisti po ZAKONU zavrniti na meji.
Ampak vem, da še vedno ne boš razumela, ker za nekatere je to nemogoče.[/quote]
Ja seveda, in ob naslednjem podobnem migrantskem valu (bognedaj, da pride do njega) si predpise in pravila ti in tebi podobni pametnjakoviči lahko zaradi mene zataknete za klobuk.
Nekateri ste pa res čisto skregani z realnostjo. Še vedno nisi odgovoril kaj bi ti naredil leto nazaj, da bi bilo prav. Kako zaboga bi migrante zaustavil pred mejo?
Še enkrat!!!
Ampak vem, da še vedno ne boš razumela, ker za nekatere je to nemogoče.[/quote]
Ja seveda, in ob naslednjem podobnem migrantskem valu (bognedaj, da pride do njega) si predpise in pravila ti in tebi podobni pametnjakoviči lahko zaradi mene zataknete za klobuk.
Nekateri ste pa res čisto skregani z realnostjo. Še vedno nisi odgovoril kaj bi ti naredil leto nazaj, da bi bilo prav. Kako zaboga bi migrante zaustavil pred mejo?[/quote]
sem ti že jaz napisal kako, kaj ti ni jasno?
če bi jaz odločal bi uporabil vsa razpoložljiva sredstva vključno z uporabo sile in v skrajnem primeru vojsko z orožjem[/quote]
Povsem realno izvedljivo, kakopak ;)[/quote]
Makedonija je to čisto realno izvedla, takrat, ko je bila za to politična volja. In zaprla mejo za migrante. Pa še orožja ni bilo potrebno uporabiti, malo solzilca je bilo dovolj.
In kakšen vtis misliš da daješ s takimi izjavami?[/quote]
kakšnega daješ ti s svojim podtikanjem? kakšne veze imajo seznami ki bi jih rad videl z židi in Bosanci v taboriščih?[/quote]
Odraz in slika nekaterih (na žalost nemalo) Slovencev je bila Zlovenija, kjer so nekateri tudi jokcali za Dolfijevimi časi.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e2/37/03/e2370347f9c1f8fdd7cd7cb19336ee38.jpg[/img]