V Avstriji necepljenim prepovedano smučati
Takojčica, 06.11.2021 ob 18:25
Vsi anticepilci podpišite, da odklanjate zdravljenje v primeru, da ga boste potrebovali zaradi covida. Samo to. V bolnicah bi bilo 70% manj obolelih zaradi covida in vse ostalo zdravstvo bi delalo normalno. Hvala!
@ Takojčica
Veš kaj je najbolj žalostno? Da se sploh ne zavedate, da s svojimi norostmi in delitvami podpirate privatizacijo zdravstva. Kmalu bo zdravstvo na ta način prenehalo biti javno in bazirano na solidarnosti, enakovrednem dostopu…
Sam ne mi potem jokat in stokat…
v at ni problem, 06.11.2021 ob 19:08
Avtor, v AT velja bo veljal 2g. Ne vem od kje tebi, da samo cepljeni?
V primeru, da bo manj okužb, bo pa spet 3g.
V Avstriji je 2/3 precepljenih, velik delež je prebolelih tako, da večina bo komot smučala.
Čak mal, dajte se vi ki tako opevate Avstrijo zmenit koliko je cepljenih in okuženih. Včeraj je bilo govora o 65%, danes pa je že 75%.
In celo epidemijo poslušamo hvalo kako se gor vsi v nulo držijo vseh pravil. Od kje pol toliko okuženih?
ste pa res bebavi, 06.11.2021 ob 18:59
nič ni brezplačno, 06.11.2021 ob 18:18
smučišča takole, 06.11.2021 ob 17:48
Ne bo držalo. Za smučišča velja 3g + FFP2 maska.
Res pa za Apresski velja 2g. AMpak to je pa po smučanju.
Frizer tudi 2g.
2g pa pomeni cepljen ali prebolel.
Pa znaš brati svoj link? PIše 2g, kar pomeni genesen oder geimpft. Razumeš?
Jaz že razumem, zate me bolj skrbi, da ne.
Kdor ni prebolel in ni cepljen, ne sme na lifte. Najbolj zdravi torej.
Pa tudi tistim, ki so se na primer cepili februarja letos, se je čas že iztekel (geimpft velja 9 mesecev). Prebolelim pa velja 6 mesecev od 11. dne po pozitivnem PCR.
Neprijavljena, 06.11.2021 ob 20:11
Čak mal, dajte se vi ki tako opevate Avstrijo zmenit koliko je cepljenih in okuženih. Včeraj je bilo govora o 65%, danes pa je že 75%.
In celo epidemijo poslušamo hvalo kako se gor vsi v nulo držijo vseh pravil. Od kje pol toliko okuženih?
Od kje ti 75% ?
V AT je cca 64% precepljenih.
V bolnicah je pa, če gledamo na 100.000 prebivalcev, bistveno manj pacientov kot v Slo. Točno podatke si pa sama izbrskaj.
Pa ne fake news.
nič ni brezplačno, 06.11.2021 ob 20:23
Jaz že razumem, zate me bolj skrbi, da ne.
Kdor ni prebolel in ni cepljen, ne sme na lifte. Najbolj zdravi torej.
Pa tudi tistim, ki so se na primer cepili februarja letos, se je čas že iztekel (geimpft velja 9 mesecev). Prebolelim pa velja 6 mesecev od 11. dne po pozitivnem PCR.
Še nisi slišal za tretjo rundo cepljenja? Že poteka. Tako, da tisti, ki je bil drugič februarja (to jih ziher ni veliko), je lahko dobil že tretjo rundo.
Sicer vidim, da si bolj omejen, ampak vseeno poskusim: kdor ni cepljen ali prebolevnik, je bistveno, bistveno večja verjetnost, da se okuži s covidom. Razumljivo? Verjetno, da ne.
Sicer pa ne vem čemu se sekiraš za AT? Te nihče ne sili v AT, ostani v Slo in tam smučaj. Itak pa smučanje ni obvezno. Tako, da se ne rabiš sekirat.
Forum je zaprt za komentiranje.