Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem uvoz-nemčija

uvoz-nemčija

Pozdrav!
Imam vprašanje in sicer, kako je z uvozom avtomobilov iz nemčije?
Cene so nekoliko nižje kot pri nas, vendar koliko še imaš potem stroškov z urejanjem papirjev in podobno?
Kako avto pripeljati v slovenijo?

pri uvozu je najbolj riskantna kvaliteta, resda so cene nizke, ampak če ne poznate avtomobila lahko močno falite… uvoz bolje da vam kaka firma ko se s tem bavi zrihta

autoscout24.com

..pa mlajše od 97 letnik. Splača se pa sam drage avte kupovat, stare največ 5 let. Zato, ker so pri nas tut zlo ugodne cene.

Volvo S60 je izjemno ugoden ..zarad velikih mašin.

lp

jst bi kupo astro cabrio, ker se jih pri nas prodaja bol mal!
2001 ali 2002 letnik, na slikah avto zgleda o.k., sam kako je pa v živo pa????
Pa kilometri, servisi….?

jaz sem pa slišala da niti pod razno ne v nemčijo po avto. Jim nazaj zavrtijo km.(slišala že od večih-tud od serviserjev-da so prpelal avto na servis na števcu 50000 km ko so ga prkolpl na računalnik jih je pa kap 290000) Pa še sploh ne kupovat če ne moreš sam ponj. Boš zase kupoval in ne za druzga.

Aja pa še težko ga boš pol prodal k bo teb odslužil. Ker tukej se na servisu lahko pozanima kakšen je avto na koga se bo pa kupec gor obrnil.

zame to ni zanimiv avto.. Z3-je maš ful ugodno gor! poglej še kak SLK, ker so prejšni že neki stari in so zihr zgubil na ceni.

z3 maš že z 1.8 mašino z 118 konji, tko da ni prevelka mašina.. poglej tale link;

http://www.bmwinfo.com/32210.html

tukaj maš vse o Z3-jih, pod Specification maš pa o motorjih

lp

Uvoz tipa avtomobila, katerih ponudba je pri nas majhna, je dobra ideja. Ampak samo, če ti ga uvozi nekdo, ki se na avtomobile res spozna in ki je vreden zaupanja. Cena papirjev in preizkušnje ni ne vem kako visoka, ampak cena za nekaramboliran, odlično ohranjen avto ne bo kaj manjša kot v Sloveniji.

Opel ??? A si mazohist?

Ja na koga se boš ka gor obrnu? Ja pa na istega kot tu. Na pooblaščeni servis an ne?! A gor jih ni al kaj?

tud pri nas te lahko pošteno nekdo nategne z kilometri.Mojega kolega je prodajalec nategnil za 150000 km,potem pa je le-ta tip še povedal,kje ga je servisiral.Na dotičnem servisu pa so se samo smejali,ko so videli novo stanje na števcu.Moj kolega je imel 2 možnosti:
1. sodno-katastrofalna dolga doba;
2. požreti nateg in to je na žalost tudi storil.

New Report

Close