uvoz-nemčija
jaz sem pa slišala da niti pod razno ne v nemčijo po avto. Jim nazaj zavrtijo km.(slišala že od večih-tud od serviserjev-da so prpelal avto na servis na števcu 50000 km ko so ga prkolpl na računalnik jih je pa kap 290000) Pa še sploh ne kupovat če ne moreš sam ponj. Boš zase kupoval in ne za druzga.
Aja pa še težko ga boš pol prodal k bo teb odslužil. Ker tukej se na servisu lahko pozanima kakšen je avto na koga se bo pa kupec gor obrnil.
z3 maš že z 1.8 mašino z 118 konji, tko da ni prevelka mašina.. poglej tale link;
http://www.bmwinfo.com/32210.html
tukaj maš vse o Z3-jih, pod Specification maš pa o motorjih
lp
Uvoz tipa avtomobila, katerih ponudba je pri nas majhna, je dobra ideja. Ampak samo, če ti ga uvozi nekdo, ki se na avtomobile res spozna in ki je vreden zaupanja. Cena papirjev in preizkušnje ni ne vem kako visoka, ampak cena za nekaramboliran, odlično ohranjen avto ne bo kaj manjša kot v Sloveniji.
tud pri nas te lahko pošteno nekdo nategne z kilometri.Mojega kolega je prodajalec nategnil za 150000 km,potem pa je le-ta tip še povedal,kje ga je servisiral.Na dotičnem servisu pa so se samo smejali,ko so videli novo stanje na števcu.Moj kolega je imel 2 možnosti:
1. sodno-katastrofalna dolga doba;
2. požreti nateg in to je na žalost tudi storil.