Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style UVIJALEC ZA TREPALNICE

UVIJALEC ZA TREPALNICE

Pozdravljene

ali mi lahko katera lepo prosim razloži, kako pravilno uporabljati uvijalec za trepalnice. Zadnjič sem si ga kupila v Muellerju (njihova znamka!), pa se mi zdi, da ne deluje?!?? Mogoče pa ga ne znam pravilno uporabljati?

Hvala za vaše odgovore!

Pozdravček

Če si mislila klešče za trepalnice,jih jaz uporabim tako,da jih najprej malo segrejem s fenom,nato pa začnem na konicah trepalnic (nekaj sekund),nato na sredini in nazadnje še tik ob vekah.
Upam,da ti bo uspelo;)
LP

Klešče za zavihanje trepalnic stisneš tik ob korenu trepalnic in počakaš cca. 10 sekund – pazi da si ne preščipneš kože:)

Dobra ideja – s fenom segreješ:)
Obstajajo pa tudi že klešče na baterije, ki se segrejejo same – nisem jih še zasledila v drogerijah -so pa profesionalne za vizažiste.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Priporočam ti trajno trepalnic,sama jo delam že nekaj let in rezultati so fantastični.
Neroda,piši mi na mail in ti kaj več napišem,lep pozdrav.
Branka Pavlivić-vizažist

kako pa to izgleda? a so to kakšni preparati za lase?

Ne Mojca,to je preparat za trajno trepalnic ,samolepljivie navijalke…….

a res? to pa se nisem slisala… hudo:) kolk casa pa pustis to potem gor? in kaksne so kemikalije? al to kar gor pustis?

Hvala vsem-res ste super; bom preizkusila vaše predloge.
Še ena stvar me zanima: ali si prej namažem trepalnice z maskaro, preden uporabim uvijalec ali zatem?

Branka, tudi tvoja ideja o trajni ni slaba-kakšna pa je cena in kako dolgo potem “stvar” drži? Ali ta postopek ne uniči trepalnic?

Najprej uporabi uvijalec,šele nato maskaro,ker se ti drugače lahko trepalnice začnejo lomit in izpadat;)

LP

Neroda,trajna trepalnic stane 20 eurov,traja pa tam nekje do 4 tedne zdaj je odvisno kakšne trepalnice imate.Priporočam,da si po trajni še pobarvate trepalnice.

BRANKA

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Kje v Mariboru delajo barvanje trepalnic???

haval,l.p

pardon…TRAJNO TREPALNIC

Roni,ne bi vedela kdo v Mariboru dela trajno trepalnic,lahko pa se pozanimam pri distributerju.

lep pozdrav
Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Js sm stara 15 let..pa me zanima če si lahko tudi js naredim trajno trepalnic in jih pobarvam še?:)
A to potem pomeni da se ti ne rabi nič več z maskaro mazat?:)
Kaj poznate mogoče kakšen salon na primorskem ki to dela?
Hvala za odgovor..:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close