Uvedba PCT, okužbe se še višajo. Kaj delamo narobe?
bleblabla, 28.09.2021 ob 09:44
To pomeni samo, da se večina ukrepov sploh ne drži. To je glavni razlog, da nič ne deluje pri nas. Ker v resnici nič ne naredimo, razen sprejmemo neke stroge ukrepe, ki se jih itak ne držimo.
Ukrepi so namenjeni le izsiljevanju in to že od vsega začetka.
Koliko debilov vas je tu gor, ki verjamete zločincem, ki vam lažejo o nekem virusu in ukrepih za zajezitev epidemije ?
vsi testirat, 28.09.2021 ob 09:44
Zakajzakaj, 28.09.2021 ob 07:35
Necepljeni ne smejo nikamor brez testa. Bo treba testirati cepljene?
Kako je v drugih državah? Zakaj okužbe ne padejo kljub večinski precepljenosti?
Vsi bi se morali testirat. Tudi cepljeni. Kar v precejšnjem številu obolevajo; predvsem je problem, da širijo bolezen,okužbo, tudi če nimajo znakov. En necepljen se gre testirat povprečno 1x na 10 dni; cepljeni v nekaj mesecih nikoli. Pa malo izračunajmo in primerjajmo.
Torej cepljeni prebolevajo covid zelo dobro. To samo pritrjuje študijam, ki so prišle do ugotovitev, da cepljenje prepreči hujši potek bolezni. A ni to razlog, da se cepiš?
robi445, 28.09.2021 ob 09:46
Ukrepi so namenjeni le izsiljevanju in to že od vsega začetka.
Koliko debilov vas je tu gor, ki verjamete zločincem, ki vam lažejo o nekem virusu in ukrepih za zajezitev epidemije ?
Aja, ti itak ne verjameš v viruse, zakaj se potem sploh obremenjuješ z njimi? Zakaj se sekiraš, če ga cepljeni prenašajo naokoli? Saj ga ni, potemtakem ga tudi prenašati ne morejo, je tako? 🙂
robi445, 28.09.2021 ob 09:41
Kamal, 28.09.2021 ob 09:23
ojojojoj, 28.09.2021 ob 08:23
Miš mašmiš, 28.09.2021 ob 08:07
Včeraj sem bila na koncertu, kjer je glupača za mano ves čas kašljala.
Baje je cepljena. To pomeni, da ne širi virusa je rekla. Je z astro cepljena bila pač takrat ko so učitelje cepili.
Sem jo vprašala kako pa ve, da nima korone? Ja ker je cepljena, je odgovorila učiteljica.
Sodelavec je bil cepljen in je ves teden hodil v službo bolan. Delal poleg mene in bil tudi brez maske – če je pa cepljen. Preden je šel k svoji babici v dom starejših, je za vsak slučaj naredil samotestiranje – pozitiven. Pa sem morala v karanteno. On je šel pa kmalu nazaj v službo, še preden mi je pretekla karantena. Drl se je name naj se grem cepit ( imam osebni zdravstveni razlog zakaj se ne). Ker se mora zdaj on sekirat, če me je okužil… revček.
Cepljeni ste še večje opice od necepljenih. Vlada vam pusti, da se obnašate neumno in neodgovorno.
Se strinjam. Pri nas v službi cepljenim ni treba nosit maske. Cepljenih je nekje 50%. In ti so tako neodgovorni, da ja, točno to, kašljajo, smrkajo, ena je imela celo otroka doma v kaanteni, ker so imeli v šoli okužbo, ampak ona je cepljena in s lahko dovoli vse, njej se nič ne more. Jaz se jih izogibam kot hudič križa, se testiram vsaj 1x na teden doma, oni pa nič, sploh se ne ve, kaj za enga hudiča prenašajo. V sosednji pisarni je zbolel mož od sodelavke, cepljen, pozitiven, ona pa valjda lahko hodi v službo, ker je cepljena, čeprav je včeraj že baje govorila, da jo boli glava.. in je lahko v službi, dokler ne dobi simptomov.
To na žalost ne opredeljuje cepljene osebe ampak vas vse, ki v tem kolektivu delate, zgovarjate se pa na cepljenje, ker ne želite delati še za druge. V normalnem podjetju vsakega pošljejo domov, če kaže znake okužbe in mora biti tudi testiran s PCR testom. Tudi če ima visok rizičen stik je enako.
Se pa vidi že po tem kakšni ste, če niti v podjetju ne morete sodelovati.
Jaz imam nad seboj vsaj 3 šefe, pa se samostojno odločim kdo lahko dela in kdo ne. Pa tudi če je potem negativen in mora dati dopust. Gre se za varnost drugih.
To opredeljuje in določa samo diskriminacijo ter dokazuje, da je namen prisila v uporabo strupenega zvarka.
Kdaj boste dojeli, da je cepljenje zločin nad človeštvom ?
Saj, ne govorim o cepljenju. Pri nas so vsi enakovredno obravnavani. Tudi ne silimo nobenega v cepljenje in tudi priskrbimo mu vse teste katere pač mora opraviti zaradi zaščite podjetja in zaposlenih.
Vidim pa da sploh ne berete kaj kdo napiše in kar trajbate nekaj tretjega katero je pač vaše mišljenje in nakazuje na problem komunikacije.
bitik, 28.09.2021 ob 09:47
Torej cepljeni prebolevajo covid zelo dobro. To samo pritrjuje študijam, ki so prišle do ugotovitev, da cepljenje prepreči hujši potek bolezni. A ni to razlog, da se cepiš?
Hvala bogu, da cepljeni laže zbolevajo (lažja oblika), okužijo pa še vseeno lahko okolico. Ponekod jim celo ni treba nositi mask. Testirati bi se morali v vsakem primeru.
Šnelca_783, 28.09.2021 ob 07:46
Mislim da sem vceraj mimogrede zasledila, nisem poslusala ne sledila)
Anketa da jih je 63% cepljenih, kar ljudje zase povedo. Oni pa vsakic % nizajo pod 50%. Na koncu bodo rekli da je okoli 35%. Z podatki niso iskreni, ker imajo drug namen.
Vse je možno. Tudi to, da ne povedo pravih številk. Kje si to zasledila?
hvala bogu da, 28.09.2021 ob 09:49
Hvala bogu, da cepljeni laže zbolevajo (lažja oblika), okužijo pa še vseeno lahko okolico. Ponekod jim celo ni treba nositi mask. Testirati bi se morali v vsakem primeru.
Zakaj pa, če je to samo prehlad? Pardon, robi&co pravijo, celo, da samo prevara. Torej zakaj bi se morali tisti, ki praktično nimajo simptomov, testirati? Da varujejo mimozice, ki se nočejo cepiti? Hej, saj ste vi zagovorniki “naravne” selekcije – deal with it zdaj. Se pa cepi, pa tudi tebi ne bo nič hudega. Samo tista pikica, pa je.
Robi nep., 28.09.2021 ob 08:48
Nič ne delamo narobe, saj je cilj čimveč okuženih, oziroma pozitivnih. Ta cilj hočejo doseči čimprej, da bodo imeli razlog za izvajanje hujše represije ter fašističnih pravil zaradi načrtnega prisilnega prostovoljnega cepljenja. Hkrati več cepljenih pomeni več bolnih. To je začaran krog norosti in genocida.
In kot vidim, se ljudje še vedno niste zbudili.
Vi, teoretiki zarot jim pri širjenju virusa pomagate.
Pri nas zbolevajo tako cepljeni kot necepljeni in se mi zdi da kar lepo oboji enako močno.
Že takoj drug teden, po uvedbi obveznega “samo”testiranja, je padla direktiva, da se morajo cepljeni tudi samotestirat in prav tako nosit maske. Samotestiramo se pred pooblaščeno osebo.
Počasi bomo že na 90% prebolevnikov – tako cepljenih kot necepljenih.
zakaj že, 28.09.2021 ob 09:54
Zakaj pa, če je to samo prehlad? Pardon, robi&co pravijo, celo, da samo prevara. Torej zakaj bi se morali tisti, ki praktično nimajo simptomov, testirati? Da varujejo mimozice, ki se nočejo cepiti? Hej, saj ste vi zagovorniki “naravne” selekcije – deal with it zdaj. Se pa cepi, pa tudi tebi ne bo nič hudega. Samo tista pikica, pa je.
Tudi tisti, ki se nočejo cepit, bi cepljeni lahko okuževali. Edino prebolevniki menda ne okužujejo ( eno leto). Po nekaterih podatkih je 8 mesecev, po drugih samo 6. Nihče ne ve 😉
bleblabla, 28.09.2021 ob 09:48
Aja, ti itak ne verjameš v viruse, zakaj se potem sploh obremenjuješ z njimi? Zakaj se sekiraš, če ga cepljeni prenašajo naokoli? Saj ga ni, potemtakem ga tudi prenašati ne morejo, je tako? 🙂
Debilno fašistično, ne obremenjujem se z virusi, saj sem že stokrat napisal, da virus ne predstavlja nobene nevarnosti. Virus, ki predstavlja nevarnost, ste debili, ki podpirate fašizem ter genocid.
Brez vas debilov, ne bi bilo fašizma, pa niti nekega covida.
Tu je še en posnetek, ki razloži kaj je v ozadju tega koronskega fašizma.
Predvsem od 8 – 13 minute ter 14:00 – 16:00 in 22:00 – 24:00.
Preboleli, 28.09.2021 ob 10:04
NE. Še vedno cepljeni lahko širijo okužbo…torej?
Če je dokazano, da potem zbolijo v blažji obliki, virusa pa se ne moremo nikakor znebiti, je potem logično, da poskrbiš, da večina preboli v čim blažji obliki. Aja, ne, enim fašistkom tukaj ni. Ker ne verjamejo, če ni objavljeno na FB strani z obveznim opozorilom, da gre za necenzurirano zadevo in da je vse ostalo zarota. 🙂
Kamal, 28.09.2021 ob 09:49
Saj, ne govorim o cepljenju. Pri nas so vsi enakovredno obravnavani. Tudi ne silimo nobenega v cepljenje in tudi priskrbimo mu vse teste katere pač mora opraviti zaradi zaščite podjetja in zaposlenih.
Vidim pa da sploh ne berete kaj kdo napiše in kar trajbate nekaj tretjega katero je pač vaše mišljenje in nakazuje na problem komunikacije.
S testiranjem samo ohranjate ter podpirate fašistični režim ter genocid.
Če bi se nehali testirat, bi se končal fašizem.
tikataka267, 28.09.2021 ob 10:08
Če je dokazano, da potem zbolijo v blažji obliki, virusa pa se ne moremo nikakor znebiti, je potem logično, da poskrbiš, da večina preboli v čim blažji obliki. Aja, ne, enim fašistkom tukaj ni. Ker ne verjamejo, če ni objavljeno na FB strani z obveznim opozorilom, da gre za necenzurirano zadevo in da je vse ostalo zarota. 🙂
Debilno fašistično, dokazano je le, da le debili padate na vse te medijske laži ter zaradi debilnosti zagovarjate genocid.
Cepiva proti koronavirusom ni.
Preboleli, 28.09.2021 ob 10:12
Tikataka267 Hvala, ker te tako srbi za moje zdravje. Pazim na vse dejavnike higiene in razdalje.
Se testiram ce moram kaj opraviti v ZD in drugje. Cepila se ne bom s tem cepivom ki nima polnega dovoljenja za promet in je v testni fazi
Pri meni je enako. V letu in pol se še nisem okužila, cepivu ne zaupam, pazdim se še vedno. Je s tem kaj narobe?
Torej kaj kompliciraš? Prevzela si pač tveganje, da zboliš v hujši obliki, drugi pa pač tveganje, da imajo kakšne zaplete po cepljenju. Zaenkrat so rezultati še vedno močno v prid cepljenju. Ampak hej, ti si se odločila tako in nimam nič proti temu. Samo zaradi tebe se pač ni treba vsem ostalim testirat, a ne?
Tikataka267, 28.09.2021 ob 10:19
Torej kaj kompliciraš? Prevzela si pač tveganje, da zboliš v hujši obliki, drugi pa pač tveganje, da imajo kakšne zaplete po cepljenju. Zaenkrat so rezultati še vedno močno v prid cepljenju. Ampak hej, ti si se odločila tako in nimam nič proti temu. Samo zaradi tebe se pač ni treba vsem ostalim testirat, a ne?
Debilno fašistično, si plačano za širjenje debilnosti ali si samo tako debilno ?
V 43. minuti je na kratko povzel kaj predstavlja grožnjo današnji družbi.
In to ni virus.
Forum je zaprt za komentiranje.