Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uvedba PCT, okužbe se še višajo. Kaj delamo narobe?

Uvedba PCT, okužbe se še višajo. Kaj delamo narobe?

Necepljeni ne smejo nikamor brez testa. Bo treba testirati cepljene?

Kako je v drugih državah? Zakaj okužbe ne padejo kljub večinski precepljenosti?

Smo najslabse precepljena drzava v EU.   To je narobe.   Cepljenje, cepljenje in se enkrat cepljenje !

Cepljeni niso testirani.

En z negativnim testom naredi 50 kopij in razdeli. Tako hodijo notri.

Zame niso nic zajezili, ne grem se tega in ne hodim nikamor.

Kot je ze rekla snelca veliko je sverc-komerca, od ponarejenih potrdil do kod. Tako necepljeni kot cepljeni hodijo okuzeni okoli. Friziranje stevilk. Torej vec dejavnikov.

Mislim da sem vceraj mimogrede zasledila, nisem poslusala ne sledila)

Anketa da jih je 63% cepljenih, kar ljudje zase povedo. Oni pa vsakic % nizajo pod 50%. Na koncu bodo rekli da je okoli 35%. Z podatki niso iskreni, ker imajo drug namen.

Lahko sprejmemo najstrožjo zakonodajo na svetu, samo kaj, ko smo malo nad nivojem opic in se tega brez strogih represalij ne držimo. Imamo strog primetni zakon, pa smo še vedno norci na cesti. Tudi tole s pogoji PCT – kaj pomaga, če se tega noben ne drži. In potem se čudimo, kako da ne delujejo? Ja, pa saj nikoli niso bili upoštevani?!?

Če pa bi, bi bil pa tak halo, da joj. Kaj šele, da bi ukrepali kot Avstralija in nova Zelandija? Pri nas smo balkanski debili, ki jih prisiliš v nekaj samo tako, da jih vsak dan strogo nadzoruješ in ene par pošteno kaznuješ. Potem se tudi ostali bebčki malenkost uklonijo. Nacionalni šport pa je itak “iznajdljivost” oz. po domače goljufanje povsod. Narod barab pač. In potem cepci opletajo s priporočili – ja itak, tega bi se pa res držali, ja. Pri mentaliteti, kjer je priporočilo dejansko nekaj, kar niti povohaš ne. :-))

En izraz je: “jahanje tigra”

Včeraj sem bila na koncertu, kjer je glupača za mano ves čas kašljala.

Baje je cepljena. To pomeni, da ne širi virusa je rekla. Je z astro cepljena bila pač takrat ko so učitelje cepili.

Sem jo vprašala kako pa ve, da nima korone? Ja ker je cepljena, je odgovorila učiteljica.

Sodelavec je bil cepljen in je ves teden hodil v službo bolan. Delal poleg mene in bil tudi brez maske – če je pa cepljen. Preden je šel k svoji babici v dom starejših, je za vsak slučaj naredil samotestiranje – pozitiven. Pa sem morala v karanteno. On je šel pa kmalu nazaj v službo, še preden mi je pretekla karantena. Drl se je name naj se grem cepit ( imam osebni zdravstveni razlog zakaj se ne). Ker se mora zdaj on sekirat, če me je okužil… revček.

Cepljeni ste še večje opice od necepljenih. Vlada vam pusti, da se obnašate neumno in neodgovorno.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 28.09.2021 ob 07:46

Mislim da sem vceraj mimogrede zasledila, nisem poslusala ne sledila)

Anketa da jih je 63% cepljenih, kar ljudje zase povedo. Oni pa vsakic % nizajo pod 50%. Na koncu bodo rekli da je okoli 35%. Z podatki niso iskreni, ker imajo drug namen.

res je, številka se nikamor ne premakne, pa se je folk kar cepil zadnje čase, pa ne moremo bit skoz na istih procentih.

Pa procente tudi kažejo, kot njim paše, za nas govorijo na celotno populacijo, kar je valjda nižje, če se otroci sploh ne cepijo, za druge države, pa nad 18 let, da se ja sliši več. Ker ne moreš imet  90% precepljenost če šteješ otroke zraven, oziroma populacijo pod 18.

Miš mašmiš, 28.09.2021 ob 08:07

Včeraj sem bila na koncertu, kjer je glupača za mano ves čas kašljala.

Baje je cepljena. To pomeni, da ne širi virusa je rekla. Je z astro cepljena bila pač takrat ko so učitelje cepili.

Sem jo vprašala kako pa ve, da nima korone? Ja ker je cepljena, je odgovorila učiteljica.

Sodelavec je bil cepljen in je ves teden hodil v službo bolan. Delal poleg mene in bil tudi brez maske – če je pa cepljen. Preden je šel k svoji babici v dom starejših, je za vsak slučaj naredil samotestiranje – pozitiven. Pa sem morala v karanteno. On je šel pa kmalu nazaj v službo, še preden mi je pretekla karantena. Drl se je name naj se grem cepit ( imam osebni zdravstveni razlog zakaj se ne). Ker se mora zdaj on sekirat, če me je okužil… revček.

Cepljeni ste še večje opice od necepljenih. Vlada vam pusti, da se obnašate neumno in neodgovorno.

Zanimivo, da ti srečuješ samo take. Ker v resnici je obratno – tisti, ki dajo kaj na svoje zdravje, so se že davno cepili in se še vedno držijo ukrepov. Najslabši pa so res tisti “necepilci”, ki so se sedaj cepili samo zaradi svojega udobja. Ti so največji kreteni, ki se niso držali ukrepov ne prej ne sedaj. Torej so ti po duši in umu še vedno necepilci, ker ne verjamejo ne v ukrepe ne v virus.

pikar, 28.09.2021 ob 08:21

Zanimivo, da ti srečuješ samo take. Ker v resnici je obratno – tisti, ki dajo kaj na svoje zdravje, so se že davno cepili in se še vedno držijo ukrepov. Najslabši pa so res tisti “necepilci”, ki so se sedaj cepili samo zaradi svojega udobja. Ti so največji kreteni, ki se niso držali ukrepov ne prej ne sedaj. Torej so ti po duši in umu še vedno necepilci, ker ne verjamejo ne v ukrepe ne v virus.

Verjamejo vsaj v prisilo?…

Se strinjam. Pri nas v službi cepljenim ni treba nosit maske. Cepljenih je nekje 50%. In ti so tako neodgovorni, da ja, točno to, kašljajo, smrkajo, ena je imela celo otroka doma v kaanteni, ker so imeli v šoli okužbo, ampak ona je cepljena in s lahko dovoli vse, njej se nič ne more. Jaz se jih izogibam kot hudič križa, se testiram vsaj 1x na teden doma, oni pa nič, sploh se ne ve, kaj za enga hudiča prenašajo. V sosednji pisarni je zbolel mož od sodelavke, cepljen, pozitiven, ona pa valjda lahko hodi  v službo, ker je cepljena, čeprav je včeraj že baje govorila, da jo boli glava.. in je lahko v službi, dokler ne dobi simptomov.

Niso se cepili zaradi svojega udobja! Prisiljeni so v cepljenje! Zaradi svojega udobja so cepljeni vsi, ki so se cepili od junija do septembra! Ker so rabili za dopust!

Zdaj cepljeni so prisiljeni v cepljenje zaradi groženj z izgubo službe!

Pa koliko ljudi dejansko upošteva ukrepe? Jaz kar naprej berem hvaljenje o ponarejenih testih. Tako, da meni ni čudno.

Drugače pa recimo Avstrija, dobrih 60% precepljenih, Slovenija menda 47%. Avstrija ima pol manj pacientov v bolnicah kot Slo. S tem, da imam Avstrija bistveno več bolniških postelj na voljo.

Pa Avstrija zganja paniko, ker je premalo cepljenih. Namreč Skandinavija, Portugalska, jo krepko prekašajo. Podobno kot v AT, je tudi v Nemčiji.

Pa v Avstriji so pogruntali, da ljudje ponarejajo papirje, so poslali kontrolo (inšpektorje, policijo) takoj 400 kazni za ponarejene dokumente.

Drugače pa frizerji, gostilničarji, blagajničarji… preverjajo 3G (PCT) in ni težav. Ljudje ne norijo. Na ponarjevalce pa kot sem že omenila so poslali kontrolo. In kazni.

Nič ne delamo narobe, saj je cilj čimveč okuženih, oziroma pozitivnih. Ta cilj hočejo doseči čimprej, da bodo imeli razlog za izvajanje hujše represije ter fašističnih pravil zaradi načrtnega prisilnega prostovoljnega cepljenja. Hkrati več cepljenih pomeni več bolnih. To je začaran krog norosti in genocida.

In kot vidim, se ljudje še vedno niste zbudili.

Ker cepljeni širijo virus.

Testirani se mora testirati in hodi okoli zdrav.

Cepljen pa lahko okoli hodi bolan in širi bolezen. Pri nas je ena cepljena okužila vse sodelavce.

ker so cepljeni, 28.09.2021 ob 08:50

Ker cepljeni širijo virus.

Testirani se mora testirati in hodi okoli zdrav.

Cepljen pa lahko okoli hodi bolan in širi bolezen. Pri nas je ena cepljena okužila vse sodelavce.

Če torej pomeni, da cepljeni zbolijo tako, da tega skoraj ne opazijo, je namen dosežen. Potem se bomo na tak način vsi prekužili in je to rešitev.

Pri nas v službi imamo kar nekaj smrkavih in kašljajočih 2x cepljenih, maske skoraj ne nosijo. Vsaj 5 jih je že močno zbolelo in so doma na bolniški, vsi že 2x cepljeni.

Tako je stanje na terenu. To kar govorijo po TV je pa itak precej zmanipulirano in se govori tako kot nekdo želi v skladu z interesi in agendo. Nič novega.

Pa se daj cepit, pa boš lahko hodila tudi ti.

Pa še kar gonijo svoje, da so cepljeni… to je tudi komunikacija vlade zgrešila… tudi oni bi se morali testirati in tudi oni ostati v karanteni… ce mislijo, da jim bodo s takimi ugodnostmi naredili propagando za cepljenje ( manj ali brez karantene, ni potrebno testiranje…)

Če vedno delaš po istem kopitu, dobiš iste rezultate

ojojojoj, 28.09.2021 ob 08:23

Se strinjam. Pri nas v službi cepljenim ni treba nosit maske. Cepljenih je nekje 50%. In ti so tako neodgovorni, da ja, točno to, kašljajo, smrkajo, ena je imela celo otroka doma v kaanteni, ker so imeli v šoli okužbo, ampak ona je cepljena in s lahko dovoli vse, njej se nič ne more. Jaz se jih izogibam kot hudič križa, se testiram vsaj 1x na teden doma, oni pa nič, sploh se ne ve, kaj za enga hudiča prenašajo. V sosednji pisarni je zbolel mož od sodelavke, cepljen, pozitiven, ona pa valjda lahko hodi  v službo, ker je cepljena, čeprav je včeraj že baje govorila, da jo boli glava.. in je lahko v službi, dokler ne dobi simptomov.

To na žalost ne opredeljuje cepljene osebe ampak vas vse, ki v tem kolektivu delate, zgovarjate se pa na cepljenje, ker ne želite delati še za druge. V normalnem podjetju vsakega pošljejo domov, če kaže znake okužbe in mora biti tudi testiran s PCR testom. Tudi če ima visok rizičen stik je enako.

Se pa vidi že po tem kakšni ste, če niti v podjetju ne morete sodelovati.

Jaz imam nad seboj vsaj 3 šefe, pa se samostojno odločim kdo lahko dela in kdo ne. Pa tudi če je potem negativen in mora dati dopust. Gre se za varnost drugih.

Kamal, 28.09.2021 ob 09:23

To na žalost ne opredeljuje cepljene osebe ampak vas vse, ki v tem kolektivu delate, zgovarjate se pa na cepljenje, ker ne želite delati še za druge. V normalnem podjetju vsakega pošljejo domov, če kaže znake okužbe in mora biti tudi testiran s PCR testom. Tudi če ima visok rizičen stik je enako.

Se pa vidi že po tem kakšni ste, če niti v podjetju ne morete sodelovati.

Jaz imam nad seboj vsaj 3 šefe, pa se samostojno odločim kdo lahko dela in kdo ne. Pa tudi če je potem negativen in mora dati dopust. Gre se za varnost drugih.

To opredeljuje in določa samo diskriminacijo ter dokazuje, da je namen prisila v uporabo strupenega zvarka.

Kdaj boste dojeli, da je cepljenje zločin nad človeštvom ?

To pomeni samo, da se večina ukrepov sploh ne drži. To je glavni razlog, da nič ne deluje pri nas. Ker v resnici nič ne naredimo, razen sprejmemo neke stroge ukrepe, ki se jih itak ne držimo.

Zakajzakaj, 28.09.2021 ob 07:35

Necepljeni ne smejo nikamor brez testa. Bo treba testirati cepljene?

Kako je v drugih državah? Zakaj okužbe ne padejo kljub večinski precepljenosti?

Vsi bi se morali testirat. Tudi cepljeni. Kar v precejšnjem številu obolevajo; predvsem je problem, da širijo bolezen,okužbo, tudi če nimajo znakov. En necepljen se gre testirat povprečno 1x na 10 dni; cepljeni v nekaj mesecih nikoli. Pa malo izračunajmo in primerjajmo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close