Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

Sam ena ima bikini 🙂

evo Sadni, samo zate konkretne fotografije

Neki bolj za moško populacijo. žena.pa pir 🙂

http://najslike777.files.wordpress.com/2009/06/1492-609_sexy3.png

recimo tale me ne preprica, mejhna rit, nic bokov, premal zenstveno: data.whicdn.com/images/48356897/depositphotos_5266651-Sexy-ass_original.jpg

tole je ze tisto kar jz recem prava guzicka, k flopnes da ves da jo mas v rok, ne pa k da bi eno bejbo flopnu po roki..pa skor same kosti ;D

ze jz, pa mam za svoje pojme ravno pravsnjo, fantje so bli do sedaj se vsi obsedeni z njo in bi grabl skos… pa ni po zgornjih standardih ampak nekaj takega;

http://i.imgur.com/8XNCe.jpg data.whicdn.com/images/31013291/sexy-ass-wildammo-2_large.png

http://imagesyoulike.com/images/aleksey2/32×24/h1057.jpg

mmmm rawr

http://cooldudestuff.com/wp-content/uploads/2011/09/sexy_ass_8.png

pa se vsi ki so prej zagovarjali te otroske ritke jz pravm..so ob takih mal bolj polnih sele ugotovil kaj je sexy 😉 govorim iz lastnih izkusenj 🙂

drugac pa sto ljudi sto cudi.itak.

http:// atrwebsites.com/legitdaily/wp-content/uploads/sites/11/2013/01/20477373275845637_89kHERUm_c.jpg ->
ta je recimo big, ampak natrenirana. vrjame pa da fantje ki nimate lih presezkov od mer dol…da mate rajs mejhne riti zato ker pol tut lazje pridete zraven oz.vas mn oblazinjuje okol in gre lazje not cel hahahaha. To so tut zgolj moja opazanja 🙂

sej je lepa..sam tle pa nimas kej za prjet, nc za grabt. http://i.imgur.com/PveeNUa.jpg

je pa splosno znano da manjse riti majo prej vidne znake celulita ker imajo manj mascevja. in big asses ni nujno da so zacelulitane ker imajo debelejso kozo plus lahko je natrenirana in ni trohice celulita.

(kar so leta izkusenj in primerjav med prijateljicami)

& ena mokra:
http://data.whicdn.com/images/45362245/7015_10151274382982590_1113693640_n_large.jpg

skratka, keep calm and have a sexy ass!!!!

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-have-sexy-ass.png

upa katera nalimat svojo? 😛

popravek*

drugac pa fantje…sanja svinja kukuruz a kukuruza nemaaa

babe a gremo odpret temo sexy moske roke? da vidm kake nabildance boste limale 😀 men osebno niso…pa six packi tut ne, rajs mam da se loh naslonm na busija pa da me ne zulja vse 🙂

Jaz bi si upala, le da bi potem izpadla lahka, opolzka še bolj kot sem, torej raje ne tvegam 😛

Sam ena ima bikini :)[/quote]

Imaš pa lepo barvo :)))

Moja je preveč “prepoznavna”.
Pa verjetno bi mi moj potem zaklenil računalnik. Ali pa rit. Ne vem. 🙂

sexy ass shaking

http://www.torontoradio.net/fileupload/mp4/Sexy.AssShaking.jpg

ker sexy guz

http://isthistobe.files.wordpress.com/2012/03/hump-day-sexy-ass-butt-yoga-pants-131.jpg

taprava! pa se sexy gatke ma 🙂 pa se okusna fotka..lih prov razkrije.

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/097/d/b/_r__sexy_ass_by_denadaa-d60nlt1.jpg

Sam ena ima bikini :)[/quote]

Imaš pa lepo barvo :)))[/quote]

Saj jo imam res. Čeprav ne gledaš prave slike. 🙂

Kako bi potem šla kakat? :PP Ali pa tega ne delaš ??

Kako bi potem šla kakat? :PP Ali pa tega ne delaš ??[/quote]

Po mojem,da bi mi dal ena dva izhoda na dan. 🙂

Imaš pa lepo barvo :)))[/quote]

Saj jo imam res. Čeprav ne gledaš prave slike. :)[/quote]

Kako da ne, tista z bikinijem 😛

Saj jo imam res. Čeprav ne gledaš prave slike. :)[/quote]

Kako da ne, tista z bikinijem :P[/quote]

Tista mi je najbolj “sorodna”. 🙂

Grem jaz zdaj malo na luft, preden še kakšno neumnost več napišem. 🙂

tale je daleč najbolša izmed vseh 😉

pol si jih nalimala predebelih…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[/quote]
Ne.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

pol si jih nalimala predebelih…[/quote]

Predebelih? hahaha :)))
Matkič, me res zanima, kakšen maneken si ti. :)) Slike pa, kot veš, lahko ocenjuje vsak bimbo iz neke zakajene beznice s pivom v roki in dela kljukice ter križ’ce v glavi pri ocenjevanju teh deklet. 😀

Enako je opaziti zavist pri ženskah, posebej nekoliko starejših, ko pikolovsko iščejo neke navidezne pomanjkljivosti, saj težko tekmujejo z 20-letnicami, kakršnih je tu večina na slikah. Namreč mladost je en takšen atribut, ki se ga ne da nadomeščati. 🙂 In punce v teh letih so pač (vizualno) najatraktivnejše.

Še eno “predebelo” :))
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/960009_449458991810471_2058642364_n.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pol si jih nalimala predebelih…[/quote]

Predebelih? hahaha :)))
Matkič, me res zanima, kakšen maneken si ti. :)) Slike pa, kot veš, lahko ocenjuje vsak bimbo iz neke zakajene beznice s pivom v roki in dela kljukice ter križ’ce v glavi pri ocenjevanju teh deklet. 😀

Enako je opaziti zavist pri ženskah, posebej nekoliko starejših, ko pikolovsko iščejo neke navidezne pomanjkljivosti, saj težko tekmujejo z 20-letnicami, kakršnih je tu večina na slikah. Namreč mladost je en takšen atribut, ki se ga ne da nadomeščati. 🙂 In punce v teh letih so pač (vizualno) najatraktivnejše.
[/quote]

maneken?

manekeni so vsi po vrsti grduni….. vbistvu so manekeni pol pičke pobrite po trebuhu itd… jaz sem pač MOŠKI… veš to je tisti ki si ne ureja in želira frizurice… tisti ki se ne brije po trebuhu rokah in nogah….

nisem najlepši moški na svetu daleč od tega ampak tale ki si jo prlimal ima praktično 2x večjo rit od mene pa mam jaz 90kg…

Zanimiva pa je relacija o beznicah in ocenjevanju, ko pa vemo da si ravno ti z ene zakotne beznice doma od koder letijo tvoje neumnosti ali razmišljanja… si morda mislil sebe?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jooj Matjažko,tebe pa ženske nimajo rade.Se morda motim? Jaz te že nebi spustila blizu.

Si kot kakšna babura nevoščljiva,hinavska,stalno iščeš luknje v komunikaciji da bi nekomu pokvaril ali poslabšal dan,moraš biti strašansko slab karakter in ljudje te nimajo radi v družbi.

Nič zato če sem ugotovila,priznal itak ne boš.Bejš bejš.

Matkič, z 90 kg pomeni, da imaš prekomerno telesno težo, razen če nisi kak “košarkaški dvometraš”? 🙂
Punce pa bi imel neke “suhe prekle”, ki imajo fizonomijo moškega s plosko ritjo. Mogoče si še vedno nisi na čistem, se še raziskuješ, kateri spol te privlači, saj “velika rit” je eden izmed ženskih atributov? 😀

Nevoščljivi Matiuž,veš…če ima Matkovič 90 kg je taprav moški da veš.Posebej če ima še 1,85 v višino mora izgledati krasno!!!

Ku…..a požrl se boš od foušije ejh.

Matkič, z 90 kg pomeni, da imaš prekomerno telesno težo, razen če nisi kak “košarkaški dvometraš”? 🙂
Punce pa bi imel neke “suhe prekle”, ki imajo fizonomijo moškega s plosko ritjo. Mogoče si še vedno nisi na čistem, se še raziskuješ, kateri spol te privlači, saj “velika rit” je eden izmed ženskih atributov? :D[/quote]

mišice so težje od špeha Matjažko… morda pa daj naslov da te na to opmnim kako težko lahko 90 kilski moški udari proti 90 kilskemu špehunu 😉 sicer pa je moj skelet bistveno nadpovprečno težek kot je pokazal že rentgen moje roke nekoč… in kot taki nikdar ne morem met manj kot 80kg … visok pa sem 185 cm tak da ja verjetno spet višji močnejši in kaj jaz vem kaj še vse od tebe in drugih…

velika rit je atribut afriških mamic ne pa sodobne ženske v razvitem svetu… to so vse debele zamaščene riti ne pa lepe ritke…

tako rit ploskneš pa še 5 dni vibrira lepo te prosim…. plosko rit imajo pa samo mrliči 😉 noben moški nima PLOSKE riti 100%…

ti sploh nimaš pojma kaj je ritka… ti limaš gor RITI…. kardashiankovo debelunkasto rit pa le mej za sebe in onaniraj po njej… jaz bom pa vzel alizee tisto je ritka…

ne sodi raziskovanja istospolnosti drugim, če si ti pederček al pa bisex še ne pomeni da smo vsi moški…

Punce pa bi imel neke “suhe prekle”, ki imajo fizonomijo moškega s plosko ritjo. Mogoče si še vedno nisi na čistem, se še raziskuješ, kateri spol te privlači, saj “velika rit” je eden izmed ženskih atributov? :D[/quote]

mišice so težje od špeha Matjažko… morda pa daj naslov da te na to opmnim kako težko lahko 90 kilski moški udari proti 90 kilskemu špehunu 😉 sicer pa je moj skelet bistveno nadpovprečno težek kot je pokazal že rentgen moje roke nekoč… in kot taki nikdar ne morem met manj kot 80kg … visok pa sem 185 cm tak da ja verjetno spet višji močnejši in kaj jaz vem kaj še vse od tebe in drugih…

velika rit je atribut afriških mamic ne pa sodobne ženske v razvitem svetu… to so vse debele zamaščene riti ne pa lepe ritke…

tako rit ploskneš pa še 5 dni vibrira lepo te prosim…. plosko rit imajo pa samo mrliči 😉 noben moški nima PLOSKE riti 100%…

ti sploh nimaš pojma kaj je ritka… ti limaš gor RITI…. kardashiankovo debelunkasto rit pa le mej za sebe in onaniraj po njej… jaz bom pa vzel alizee tisto je ritka…

ne sodi raziskovanja istospolnosti drugim, če si ti pederček al pa bisex še ne pomeni da smo vsi moški…[/quote]

Haha, mišice…. 😀 Če si profesionalno bodybuilder, potem mogoče že, drugače pa to ne gre skupaj s tvojo višino in tudi ne s tvojim življenjskim slogom oz. “športnimi navadami”, kot je pitje piva in ponočevanje, ker se telo zastruplja z alkoholom. 🙂

ne sodi raziskovanja istospolnosti drugim, če si ti pederček al pa bisex še ne pomeni da smo vsi moški…[/quote]

Haha, mišice…. 😀 Če si profesionalno bodybuilder, potem mogoče že, drugače pa to ne gre skupaj s tvojo višino in tudi ne s tvojim življenjskim slogom oz. “športnimi navadami”, kot je pitje piva in ponočevanje, ker se telo zastruplja z alkoholom. :)[/quote]

matjazkec… daj naslov pa pridem s kolesom do tebe pa bova vidla no 😉

samo ne pol jokat a prav?

res mi ni za opravičevat mojo konstitucijo telesa mišične in katerekoli druge mase tebi … lahko pa se na lastne oči in čutila prepričaš kako močan je moj udarec …

če pa tega ne upaš potem pa ne provociraj kot največji luzerček… sploh neveš nič o meni in kolko ponočujem kolko spijem piva nič samo provociraš a da bi pa pred mano to povedal pa seveda neboš upal…

Če pa skoz pišeš o tem, o gostilnah namreč, si malo nedosleden. 😀 Ni to dobro pisati, saj se ne gre za mene, za punce bolj, če hočeš ujeti kakšno misico z naslovnice na Ptuju, ki trza na moške z 90 kg čistih mišic. :))

Če pa skoz pišeš o tem, o gostilnah namreč, si malo nedosleden. 😀 Ni to dobro pisati, saj se ne gre za mene, za punce bolj, če hočeš ujeti kakšno misico z naslovnice na Ptuju, ki trza na moške z 90 kg čistih mišic. :))[/quote]

90% vseh misic je grdih… teh na Ptuju pa 100% tak da tiste lahko sanjajo o meni …

skoz pišem o gostilnah… pokaži v katerem prispevku sem nazadnje napisal GOSTILNA ne da bi bil o tem ”izzvan” kot zdaj…. pomoje da že vsaj 2 tedna nič po datumih….

sploh pa poleti pa gostilne mi ne znese… pozimi to pa ja… poleti pa sem na kolesu, na igrišču itd…

veš to česar ti ne zmoreš ker maš plosko rit pa 50kg pa nič moči 😉

Matkič, so ti pri otroku premalo vzpodbujali fantazijo, da sedaj udarja na plano? 😀
Verjetno si s kakšnimi tekočimi sredstvi pomagaš za sanjarjenje pri belem dnevu? :)))
Lepo je sanjati, kar naprej… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close