Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

Telo ne igra bistvene vloge (čeprav se tudi po rokah npr. točno vidi, koliko je ženska približno stara, če ima še tako natrenirano telo in zakrite vse gubice z make-upom), ampak mladostniški obraz. Mlada dekleta so pač najlepša, ko se zaključi fizični razvoj, zato so tudi manekenke rosno mlade. Tako pač je, ker to naravno-biološko tako pogojeno, da v povprečju moški raje pogledajo za mlajšimi, ker taka ženska je na vrhuncu plodnosti in potencialno lahko rodi več otrok. In ti punci na sliki sta zelo mladi in zelo lepi.

Torej če bo moški izbiral med 40 letnico z vrhunskim telesom, pa 30-letnico, ki ima povprečno telo, se bo povečini odločil za slednjo,v kolikor gre zgolj za “naravno” oz . “živalsko” izbira. Samo si poglejte moške, ki imajo nek status v družbi in denar, vsi po vrsti imajo zelo mlajše ženske, ker so se odločali po “živalskem izboru”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Namenoma sem bila malo bolj natančna pri ogledu, ker so se ene ženske zgražale nad šunkami. Drugače nisem tako malenkostna.

Zavistna nisem, nimam bit za kaj. V zrelih letih tudi še nisem, ko sem bila v njunih, sem pa zagotovo imela boljšo rit, pa še to verjetno zaradi intenzivnega ukvarjanja s športom. Če bom rekla, da jo imam še sedaj, bo pa Calypso rekla, da sem domišljava. 🙂

Predispozicije, tudi te športne, z natreniranimi ritnimi mišicami,ostanejo tudi v zrelih letih. In predvsem takrat se vidi bistveno razliko med ženskami, ki so kot najstnice papale čips in jedle v McDonaldsu in tistimi, ki so se ukvarjale s kakšnim športom in se bolj zdravo prehranjevale.

Ko sem bila jaz na gimnaziji, se ne spomnim, da bi katera moja sošolka imela celulit. Danes pa vidim cel kup celulitastih najstnic. In razlog za to tiči predvsem v nezdravi prehrani, vključno z gaziranimi pijačami in alkoholom in v pomanjkanju telesne aktivnosti.[/quote]

Veš kaj Bikini – če imaš dobro rit – si lahko še naprej domišljava, imaš biti za kaj :)))))[/quote]

Ja saj tudi to temo sem odprla iz čiste domišljavosti. Sem doživela na plaži, kako je ena punca nadrla svojega tipa, ker je komentiral mojo rit. In to vpričo mojega dragega, ki se mu je ob tem samo smejalo.

Veš kaj Bikini – če imaš dobro rit – si lahko še naprej domišljava, imaš biti za kaj :)))))[/quote]

Ja saj tudi to temo sem odprla iz čiste domišljavosti. Sem doživela na plaži, kako je ena punca nadrla svojega tipa, ker je komentiral mojo rit. In to vpričo mojega dragega, ki se mu je ob tem samo smejalo.[/quote]

In zakaj se je tvoj zraven smejal? Ker je sam ni sposoben pohvaliti, opaziti ali zakaj?

U bistvu je bil navdušen in zadovoljen,da njegovo lepotičko kdo opazi in pohvali..

Ja saj tudi to temo sem odprla iz čiste domišljavosti. Sem doživela na plaži, kako je ena punca nadrla svojega tipa, ker je komentiral mojo rit. In to vpričo mojega dragega, ki se mu je ob tem samo smejalo.[/quote]

In zakaj se je tvoj zraven smejal? Ker je sam ni sposoben pohvaliti, opaziti ali zakaj?[/quote]

Ja rekal sem, da se mu je smejalo, to pomeni, da se mu je en hecen nasmešek izrisal na obrosu in ja, je bil ponosen. 🙂

In zakaj se je tvoj zraven smejal? Ker je sam ni sposoben pohvaliti, opaziti ali zakaj?[/quote]

Ja rekal sem, da se mu je smejalo, to pomeni, da se mu je en hecen nasmešek izrisal na obrosu in ja, je bil ponosen. :)[/quote]

Kaj pa ti ? Ti nisi bila ponosna? Ali te je dogodek vznemiril?

Ja rekal sem, da se mu je smejalo, to pomeni, da se mu je en hecen nasmešek izrisal na obrosu in ja, je bil ponosen. :)[/quote]

Kaj pa ti ? Ti nisi bila ponosna? Ali te je dogodek vznemiril?[/quote]

Ponosna? Ne. Saj se ne razkazujem naokoli. Predvsem pa mi ni prijetno, če imajo ženske ljubosumne izpade zaradi mene. Nisem takšen tip ženske, da bi izzivala ali se spogledovala, v tem ne uživam.

Kaj??! – Spet sva si podobne 🙂 Si morda moja sestra (za katero ne vem) ali kaj?

Kaj??! – Spet sva si podobne 🙂 Si morda moja sestra (za katero ne vem) ali kaj?[/quote]

Glede na to,da je bil fotr veliko naokrog… nikoli ne veš. 🙂

Kaj??! – Spet sva si podobne 🙂 Si morda moja sestra (za katero ne vem) ali kaj?[/quote]

Glede na to,da je bil fotr veliko naokrog… nikoli ne veš. :)[/quote]
MOJI – obe — če ne po naravi pa po uporabi” … lajkam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, to ne vem – ugotavljam, da imave podoben način razmišljanja, to pa ni zgolj genski zapis, želim reči, da nimajo veze predniki ali so (nama) isti ali ne.

No, to ne vem – ugotavljam, da imave podoben način razmišljanja, to pa ni zgolj genski zapis, želim reči, da nimajo veze predniki ali so (nama) isti ali ne.[/quote]

Ja meni hitro postane jasno kako kdo razmišlja, še posebej, če se že na začetku malo sporečemo. Do zdaj je bilo pogosot tako, da smo se najbolje poštekali s tistimi, s katerimi smo že na začetku doživeli trk dveh sorodnih egov. 🙂
Sem pa jaz v tokratnem primeru malce v prednosti, ker sem ta forum brala veliko prej preden sem se registrirala.

No, to ne vem – ugotavljam, da imave podoben način razmišljanja, to pa ni zgolj genski zapis, želim reči, da nimajo veze predniki ali so (nama) isti ali ne.[/quote]

Ja meni hitro postane jasno kako kdo razmišlja, še posebej, če se že na začetku malo sporečemo. Do zdaj je bilo pogosot tako, da smo se najbolje poštekali s tistimi, s katerimi smo že na začetku doživeli trk dveh sorodnih egov. 🙂
Sem pa jaz v tokratnem primeru malce v prednosti, ker sem ta forum brala veliko prej preden sem se registrirala.[/quote]

Hm, tudi jaz opažam, da če sem si z nekom “v glavi” podobna, da se bom dokaj hitro in pošteno skregala oz da zna biti zadeva precej “grda”. [sub]Ko se svađa taj se voli[/sub] 😛

Koliko prej si ta forum brala? Si tudi kaj pisala in pod kakšnim vzdevkom, vzdevki? 🙂
Zakaj si se šele zdaj registrirala?

Sem pa jaz v tokratnem primeru malce v prednosti, ker sem ta forum brala veliko prej preden sem se registrirala.[/quote]

Hm, tudi jaz opažam, da če sem si z nekom “v glavi” podobna, da se bom dokaj hitro in pošteno skregala oz da zna biti zadeva precej “grda”. [sub]Ko se svađa taj se voli[/sub] 😛

Koliko prej si ta forum brala? Si tudi kaj pisala in pod kakšnim vzdevkom, vzdevki? 🙂
Zakaj si se šele zdaj registrirala?[/quote]

Hmm ne vem, zelooo dolgo že. 🙂
Včasih kaj napisala pod vzdevnki trenutnega navdiha, težko bi ti zdaj naštela katerega. Ni se mi dalo registrirat, ker se mi ni dalo ubadat z raznimi zsji. Potem sem se nekega dne odločila, da se registriram, ker tako lažje pišeš replike, pa tudi lažje te ostali popredalčkajo, tudi moj dragi tako lažje spremlja moje virtualno življenje. 🙂 Ni bil moj namen ravno, da bi se skrivla pod drugimi nicki, tako da se mi je to zdelo bolj fer predvsem do drugih.

Zakaj si se šele zdaj registrirala?[/quote]

Včasih kaj napisala pod vzdevnki trenutnega navdiha, težko bi ti zdaj naštela katerega. Ni se mi dalo registrirat, ker se mi ni dalo ubadat z raznimi zsji. Potem sem se nekega dne odločila, da se registriram, ker tako lažje pišeš replike, pa tudi lažje te ostali popredalčkajo, tudi moj dragi tako lažje spremlja moje virtualno življenje. 🙂 Ni bil moj namen ravno, da bi se skrivla pod drugimi nicki, tako da se mi je to zdelo bolj fer predvsem do drugih.[/quote]

Hehe, tudi če bi bila registrirana, se ti ne bi bilo potrebno ubadati z raznimi ZS-ji, slab izgovor 😛

Tvoj tolerira to, da tu gor visiš?

Včasih kaj napisala pod vzdevnki trenutnega navdiha, težko bi ti zdaj naštela katerega. Ni se mi dalo registrirat, ker se mi ni dalo ubadat z raznimi zsji. Potem sem se nekega dne odločila, da se registriram, ker tako lažje pišeš replike, pa tudi lažje te ostali popredalčkajo, tudi moj dragi tako lažje spremlja moje virtualno življenje. 🙂 Ni bil moj namen ravno, da bi se skrivla pod drugimi nicki, tako da se mi je to zdelo bolj fer predvsem do drugih.[/quote]

Hehe, tudi če bi bila registrirana, se ti ne bi bilo potrebno ubadati z raznimi ZS-ji, slab izgovor 😛

Tvoj tolerira to, da tu gor visiš?[/quote]

Seveda. Tudi on marsikje visi. 🙂
Včasih sva par tisoč kilometrov narazen in potem oba visiva na netu. Sva pač mal čudna, ampak tako pač je dokler imava še namen plačevat davke v Sloveniji.

Tvoj tolerira to, da tu gor visiš?[/quote]

Včasih sva par tisoč kilometrov narazen in potem oba visiva na netu. Sva pač mal čudna, ampak tako pač je dokler imava še namen plačevat davke v Sloveniji.[/quote]

Ne, čudna bi bila, če bi bila par tisoč km narazen in ne bi vedela, da obstaja net :)))))))))

Včasih sva par tisoč kilometrov narazen in potem oba visiva na netu. Sva pač mal čudna, ampak tako pač je dokler imava še namen plačevat davke v Sloveniji.[/quote]

Ne, čudna bi bila, če bi bila par tisoč km narazen in ne bi vedela, da obstaja net :)))))))))[/quote]

Mah, čudna sva, da še vztrajava v Sloveniji. Ampak to je že druga zgodba.
A mu rečem, da se pride pofočkat? “Jaz sem dragi od bikink. Pečem cd-je, ker piškotov žal ne znam.”
Hec, hec…

Čudni smo vsi, ki še vztrajamo v tej zavoženi Sloveniji. Ne, ni potrebno, da se še on najavi na tem čveku, ti si nam dovolj 🙂

pa slikco, ko je v bikinkah naj prilepi za avatar ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa slikco, ko je v bikinkah naj prilepi za avatar ☺[/quote]

A on v bikinkah? Niti za pusta. 🙂

[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/2ye-485402.jpg[/img]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, ne draži spet +30 bejb tu na forumu, baje so si pripravile mikroskop, da bodo pogledale, če ima kakšno dlačico na riti malce bolj v levo obešeno, ki je v nasprotju z naravnim linijskim potekom profila. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Not bad, predvsem lasje so mi všeč 😉

Aha..to je deklica..

jaz bi žensko Sadni!

Bodi prijazen:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close