Uuu, kakšna ritka!
Tista prva od Sadnega je mal celulitasta,se vidi celo skozi žabe in navkljub photoshopu. Ker je videt zelo mlada, bi bilos tanje morda lahko boljše. Ta druga je solidna. Obe pa lahko z malo ustrezne vadbe natrenirata ritki v nulo. Imata dobre predispozicije.
Brez ustrezne mase ni nič, samo kost in koža. 🙂
Ojoj, smo malenkostni in dlakocepcski z razlogom, kot pri Mišonki – nevoščljivost.. 😉
Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))
Ojoj, smo malenkostni in dlakocepcski z razlogom, kot pri Mišonki – nevoščljivost.. 😉
Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))[/quote]
Namenoma sem bila malo bolj natančna pri ogledu, ker so se ene ženske zgražale nad šunkami. Drugače nisem tako malenkostna.
Zavistna nisem, nimam bit za kaj. V zrelih letih tudi še nisem, ko sem bila v njunih, sem pa zagotovo imela boljšo rit, pa še to verjetno zaradi intenzivnega ukvarjanja s športom. Če bom rekla, da jo imam še sedaj, bo pa Calypso rekla, da sem domišljava. 🙂
Predispozicije, tudi te športne, z natreniranimi ritnimi mišicami,ostanejo tudi v zrelih letih. In predvsem takrat se vidi bistveno razliko med ženskami, ki so kot najstnice papale čips in jedle v McDonaldsu in tistimi, ki so se ukvarjale s kakšnim športom in se bolj zdravo prehranjevale.
Ko sem bila jaz na gimnaziji, se ne spomnim, da bi katera moja sošolka imela celulit. Danes pa vidim cel kup celulitastih najstnic. In razlog za to tiči predvsem v nezdravi prehrani, vključno z gaziranimi pijačami in alkoholom in v pomanjkanju telesne aktivnosti.
Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))[/quote]
Namenoma sem bila malo bolj natančna pri ogledu, ker so se ene ženske zgražale nad šunkami. Drugače nisem tako malenkostna.
Zavistna nisem, nimam bit za kaj. V zrelih letih tudi še nisem, ko sem bila v njunih, sem pa zagotovo imela boljšo rit, pa še to verjetno zaradi intenzivnega ukvarjanja s športom. Če bom rekla, da jo imam še sedaj, bo pa Calypso rekla, da sem domišljava. 🙂
Predispozicije, tudi te športne, z natreniranimi ritnimi mišicami,ostanejo tudi v zrelih letih. In predvsem takrat se vidi bistveno razliko med ženskami, ki so kot najstnice papale čips in jedle v McDonaldsu in tistimi, ki so se ukvarjale s kakšnim športom in se bolj zdravo prehranjevale.
Ko sem bila jaz na gimnaziji, se ne spomnim, da bi katera moja sošolka imela celulit. Danes pa vidim cel kup celulitastih najstnic. In razlog za to tiči predvsem v nezdravi prehrani, vključno z gaziranimi pijačami in alkoholom in v pomanjkanju telesne aktivnosti.[/quote]
Veš kaj Bikini – če imaš dobro rit – si lahko še naprej domišljava, imaš biti za kaj :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0707/wg4-137320.jpg[/img]