Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

@Sadni

Razumem, tudi mene bi ženska z moškim obrazom predvsem prestrašila, dvigniti pa se mi tako ali tako ne more nič :))) bi pa kljub temu verjela, da se komu dvigne tudi iz gole potrebe, navade in ne izključno zaradi nečesa, kar bi npr tebe pripravilo do tega, da bi se šel ubit….

Hvala za razlago.

Zdaj me pa res zanima kakšno stopalo imaš 🙂

a temu se rece egipcansko stopalo? hahaha no do sedaj sm slisala od moskih le to da mam seksi stopala ker je to redkost da ma zenska vse lepo v loku. da ful bejb ma drugi prst daljsi.in res hahaahahah ko gres vn in si pozoren na bejbe v stiklih, njim pa drugi prst gleda cez uno luknco za prstke..tko..da ze kr po tleh hodjo z njem. hahaaha 😀 now i get it.

Tissa0tissa, takšne samohvale s tvojimi oblinami, tvoj pa te vseena vara. S kakšnimi pa, natreniranimi?

Ja, tako sem razumel in glede na tvoj zadnji post mislim, da sem te le narobe ocenil. Te je pa AnalFreak zelo dobro in se popolnoma strinajm z njim glede neizkušenosti in da rabiš še par moških, da boš vedela kaj hočeš. Pa ne me narobe razumet vseeno še dobro premisli kaj boš naredila pomoje se 4 letne zveze kar tako nezavrže, če seveda partner ni naredil kakšne prevare ipd.
Mogoče glej tako, če nebi bil vsaj približno pravi a nebi že prej prekinilia z njim?
Malo se vprašaj zakaj si sploh izgubila potrebo po njem? Nek vzrok mora bit. Nevem premalo pozornosti, preveč monotono, kakšen dogodek, ki se vama pripetil in potem na, ko ugotoviš na tem delat, če še vedno ne gre pa čau.
Tako boš vsaj vedela, da si dala vse od sebe in se neboš kasneje spraševala kaj pa če je on bil ta pravi in si nevem kako dolgo očitala(kar se zelooo pogosto dogaja)[/quote]

hahaha… no zdej smo pa tam:) v bistvu sem skoraj 100% prepričana da me je prevaral. in to ne samo enkrat… ampak ker nimam čistih dokazov, stvar ni enostavna.

tudi najin odnos se je bistveno poslabšal pred tremi leti ko sem prvič videla da ima nekaj z eno. od takrat naprej je bilo vse drugače. tako da glede tega imaš prav:)

saj vem, če bi imela veliko izkušenj z zvezami, bi po vsej verjetnosti že prekinila z njim. ker je vsako zvezo menda lažje prekiniti:) tako pravijo….

se pa strinjam, da smo zelo zašli, ampak navsezadnje vse izhaja iz tega ali je ljubezen ali je pravi itd. tako da je nekako oproščeno:)[/quote]

[/quote]

oprosti, ampak moje težave v zvezi nimajo nobene povezave s to temo! pa še to, nikdar se nisem hvalila s svojimi oblinami, ampak sem le povedala svoje mnenje kakšne ženske so meni všeč. za kar pa mislim da imam pravico….

če ne sprejemaš mnenja drugih, ti priporočam drugačen pristop, kot pa žaljenje. to zna pač vsak idiot.

@Tissa0tissa

Torej te je prevaral, ker so ti všeč ženske (obline) ali kako? :-))))))

(hec)

če verjameš ali ne obstajajo moški, ki se spustijo v varanje ali zvezo ali,…. zaradi globljih stvari, kot je oblika zadnjice:)

dejansko takšni obstajajo! le malo jih je.

če verjameš ali ne obstajajo moški, ki se spustijo v varanje ali zvezo ali,…. zaradi globljih stvari, kot je oblika zadnjice:)

dejansko takšni obstajajo! le malo jih je.[/quote]

Vzroki za varanje so različni, lahko so globoki lahko so totalno plitki, ni pravila. Psihoterapevti/psihologi/psihiatri večinoma trdijo, da mora prevarana oseba pri sebi (po)iskati vzroke, zakaj je bila prevarana oz se jo vara, kar pa ni ravno lahka naloga.

poglejte si rit svojih mam, tet … mam bejb, ki imajo super riti … to boste natepavali … z veseljem, ker bodo to osebe, ki vam bodo kuhale, prale, peglale, vzgajale otroke, delale družbo … in vas edine razumele, če boste imeli srečo, da vas bodo prenašale 25+ let.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne varajo vsi zaradi ritk. Lahko pa mirno vsem takšnim rečeš, da so navadne riti.
Na žalost tudi ženske včasih padamo na “obline”.

btw, mi je uspelo rešit enigno z regitracijo mojega nicka. Zdaj mi boste lažje sledili in psihološko profilirali. 🙂

Ne varajo vsi zaradi ritk. Lahko pa mirno vsem takšnim rečeš, da so navadne riti.

btw, mi je uspelo rešit enigno z regitracijo mojega nicka. Zdaj mi boste lažje sledili in psihološko profilirali. :)[/quote]
tukaj je 95% ki “varajo” svoje dlani ☺
razumeti kaj več med Ž – M pa je težje kot teorija o “črnih” luknjah, anti vesolju in od kod vse skupaj sploh je ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

btw, mi je uspelo rešit enigno z regitracijo mojega nicka. Zdaj mi boste lažje sledili in psihološko profilirali. :)[/quote]
razumeti kaj več med Ž – M pa je težje kot teorija o “črnih” luknjah, anti vesolju in od kod vse skupaj sploh je ☺[/quote]

Pa saj jaz vem kakšno je stanje tukaj. Vas že dolgo opazujem iz daljave. 🙂

Človek si včasih dela preveč težav s tem, da hoče stvari, ki so instinktivne, na silo postavljat v okvir razuma, jih secirat, razumet ali celo spreminjat. Po drugi strani pa si kdaj zatiska oči pred stvarmi, ki so evidentne in razumljive z minimalno uporabo možganske kapacitete.

razumeti kaj več med Ž – M pa je težje kot teorija o “črnih” luknjah, anti vesolju in od kod vse skupaj sploh je ☺[/quote]

Človek si včasih dela preveč težav s tem, da hoče stvari, ki so instinktivne, na silo postavljat v okvir razuma, jih secirat, razumet ali celo spreminjat. Po drugi strani pa si kdaj zatiska oči pred stvarmi, ki so evidentne in razumljive z minimalno uporabo možganske kapacitete.[/quote]
torej za popolno sreča manka samo še cenik koliko česa nudiš.

Človek si včasih dela preveč težav s tem, da hoče stvari, ki so instinktivne, na silo postavljat v okvir razuma, jih secirat, razumet ali celo spreminjat. Po drugi strani pa si kdaj zatiska oči pred stvarmi, ki so evidentne in razumljive z minimalno uporabo možganske kapacitete.[/quote]
torej za popolno sreča manka samo še cenik koliko česa nudiš.[/quote]

Vsega se pa tudi ne da kupit.

Jutri bo menda spet vroče. Lahko noč.

[youtube]o5MdsReSikU[/youtube]

torej za popolno sreča manka samo še cenik koliko česa nudiš.[/quote]

Vsega se pa tudi ne da kupit.[/quote]

Vsako se da kupit, le cene so različne…

Jaz sem gratis. Tudi drink in večerjo plačam sama ali pa jo skuham. Nisem pa za vsakega.
Sem pa v življenju naletela tudi že na tipe, ki se jih je res dalo kupit. Če so naleteli na žensko z dobro kariero v službi, lastno nepremičnino, razmeroma dobrim avtom, so bili že “zaljubljeni”.
Na srečo mi ljubezni ni treba kupovat.

Jaz sem gratis. Tudi drink in večerjo plačam sama ali pa jo skuham. Nisem pa za vsakega.
Sem pa v življenju naletela tudi že na tipe, ki se jih je res dalo kupit. Če so naleteli na žensko z dobro kariero v službi, lastno nepremičnino, razmeroma dobrim avtom, so bili že “zaljubljeni”.
Na srečo mi ljubezni ni treba kupovat.[/quote]

Saj o tem sem govoril. le da sem naredil napačo 🙂
Vsakogar se da kupit, le cene so različne… tudi moške kot ženske
Ti si naletela na moške, jaz na ženske
Ti si gratis pa vendar nisi za vsakogar… torej tisti ki te dobi ima nekaj kar drugi nimajo… torej ??? Cene so različne. Ena pada na denar, druga na avto, tretja na položaj v družbi.. spet druga pa na dolžino k…a

Na srečo mi ljubezni ni treba kupovat.[/quote]

Saj o tem sem govoril. le da sem naredil napačo 🙂
Vsakogar se da kupit, le cene so različne… tudi moške kot ženske
Ti si naletela na moške, jaz na ženske
Ti si gratis pa vendar nisi za vsakogar… torej tisti ki te dobi ima nekaj kar drugi nimajo… torej ??? Cene so različne. Ena pada na denar, druga na avto, tretja na položaj v družbi.. spet druga pa na dolžino k…a[/quote]

Ja in? Takšnega socializma, da bi bili vsi od vseh pa res še niso izumili. No, mogoče v kakšni komuni. Če ti kaj ni ok, se lahko pridružiš kateri od njih. 🙂

Nič in… replicirala si in jaz sem ti repliciral nazaj.
Tista ki je od vseh naj bo, ampak jaz je pač ne rabim.. tako da, nadvse hvala za prijazen nasvet, vendar ne, hvala 🙂

Ja na Karitasu in Rdečem križu jih tudi ne delijo. 🙂

Tako kot za vse v lajfu, se je treba tudi za partnerja potrudit. Kakšno “ceno” kdo plača za to, pa je ponavadi odvisno od tega za koga gre; kakšna je kvaliteta, dizajn, poreklo, ali je to neke vrste rariteta ali potrošno blago itd.
Vseeno pa meni o “ceni” v kontekstu ljudi ni simpatično govorit, ker to samo po sebi spominja na denar. Sem proti trgovini z ljudmi.

Mešaš pa rada; ane? 🙂

V kakšni temi, recimo v tej, pomešam jabolka in hruške.

Nikakor ne smete zamuditi. Več kot tisoč ritk. In vse v bikinkah. 🙂

http://styling.over.net/parada-bikink

[img]http://styling.over.net/wp-content/uploads/2013/06/8850_272631769543924_1149423893_n.jpg[/img]

noro,pridem.se vidmo dol!:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close