Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Utrujena kot hudič

Utrujena kot hudič

Ti pa ne fantazira in lepo doma komandirja. Pa še rima se. 😂
Kdo tako brihten uporablja pri vas ‘wtf”? Čudna vzgoja za 6 brihtnih točk. Pa samo do hriba pride 🤣😆😂😂😂 V dolino je tudi možno, kolena povedo vzdrźljivost. To lahko razločiš v klanec gor in dol, da ne bo narobe razumljeno nadkolenčno sodelovanje.
Tole sigurno ni za pet ali deset. Res, kot brihtna, kdo koga naslavlja z bumbarjem, če ni le to zgolj sam? Pazi, da ne padeš. Morda boš na mehko, kot obilno dete. Ali pa nehaj žaliti ljudi. Čustven vampir.
Ful hepi bo, ko te ne v službenih odnosih In boš drugje komu vlekla kri iz ven. Kamor te bo tekst odnesel.
Če si najstnica, ti bo oproščeno. Wtf, na uglednem forumu govorijo le 18 letnice. Ali manj. 😅
Seveda, od blizu nisi, betezna sem že no, kaj je źe prva točka? Hvala za smeh 🤣😅😆😂😂😂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊. Dodaj točko 7, zima je, kidaj. 😂😂😂 Da prav ženske telovadite vsaj 3 mesece hahaha 😂 In potem utrujena pade v posteljo, seksa nič, spat pa tudi ne more od preveč dribljanja kot duševne hrane nakaterih. 🙄😁☺
Ko srečaš čustvenega vampirja, moli, da ga kdo čimprej odstrani. Če ne moreš sam.
Koliko bi do konca zime, 20 točk? 🙄😳😂🤣😆😅☺☺☺

Ti pa ne fantazira in lepo doma komandirja. Pa še rima se. 😂
Kdo tako brihten uporablja pri vas ‘wtf”? Čudna vzgoja za 6 brihtnih točk. Pa samo do hriba pride 🤣😆😂😂😂 V dolino je tudi možno, kolena povedo vzdrźljivost. To lahko razločiš v klanec gor in dol, da ne bo narobe razumljeno nadkolenčno sodelovanje.
Tole sigurno ni za pet ali deset. Res, kot brihtna, kdo koga naslavlja z bumbarjem, če ni le to zgolj sam? Pazi, da ne padeš. Morda boš na mehko, kot obilno dete. Ali pa nehaj žaliti ljudi. Čustven vampir.
Ful hepi bo, ko te ne v službenih odnosih In boš drugje komu vlekla kri iz ven. Kamor te bo tekst odnesel.
Če si najstnica, ti bo oproščeno. Wtf, na uglednem forumu govorijo le 18 letnice. Ali manj. 😅
Seveda, od blizu nisi, betezna sem že no, kaj je źe prva točka? Hvala za smeh 🤣😅😆😂😂😂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊. Dodaj točko 7, zima je, kidaj. 😂😂😂 Da prav ženske telovadite vsaj 3 mesece hahaha 😂 In potem utrujena pade v posteljo, seksa nič, spat pa tudi ne more od preveč dribljanja kot duševne hrane nakaterih. 🙄😁☺
Ko srečaš čustvenega vampirja, moli, da ga kdo čimprej odstrani. Če ne moreš sam.
Koliko bi do konca zime, 20 točk? 🙄😳😂🤣😆😅☺☺☺
[/quote]

Take zmede pa še ne.Kaj si hotelo povedati???

mona, en dober strik za bika si kupi.

Take zmede pa še ne.Kaj si hotelo povedati???
[/quote]

Cel post odgovorov je briljanten. Nastala je 7. točka. Zunaj je sneg. Če vam komunala ni skidala. ☺ Tudi sama težje razumem oliko z wtf in bumbarji. Ob tako brihtmem zapisu s 6. točkami.
Spremeni ta ‘hotelo’, če že nisi registriran.
Nekatere utrujajo odnosi. Vlada o ukrepih o nedruženjih in 2 metrih narazen, tudi ko greš po kilo kruha. Ne, babnca se privleče iz ne vem kje in potem rine vate z A veš. Ne, nočem vedeti, ker jo potem pol ure poslušaš. Pa samo po kruh greš. Sem utrujena od določenih ljudi.
🙋‍♀️🤷‍♀️😊

Utrujeni ste od vsakodnevnega psihiranja in ustrahovanja s strani psihopatov in medijev.
Izklopite to sranje.
Predvidevam, da tudi partnerja ne bi prenašali, če bi bil psiho in vam vsak dan vcepljal strah.
Zato ne vem, zakaj je treba to prenašati.

Šele sedaj sem zaslednila temo…pravite, da bi Enduranza pomagala? Veste, da sem že slišala pozitivne stvari o tem…baje kr deluje…preverjeno pri znancih 🙂 mogoče me pa dvigne v teh koronskih časih…;)

Življenjska obdobja se zgodijo vsem. Ni znanstvene fantastike. Spoštujem mnenja, kot ljudi, vendar tudi vem, kdaj reči stop. Sploh, ko te heca tadebela. Včasih je zgolj potrpežljivost. Ne le merjenje moči. 🤷‍♀️🙋‍♀️ Kdo bo koga. Bo bolje.👊🖐🤲

Meni Enduranza ni prav nič pomagala, pa sem tudi vse upe polagala vanjo…

simpl.
Ko ne moreš spati pojdi na sprehod po železniški progi, večji cesti skozi tvojo vas … zihr te bo kdo nasadil v večnost

Ti, ki to ob cca 9pm napišeš. Zakaj ne smete odpreti vzpodbujevalcev. Za proge. Ko čakate iz ovinka. 🤲👊😆 Ti tm, pazi, da se ne spotakneš. Na nos. 😆🙄🙋‍♀️🤣😳😆😅😅😅 Pa kake to imate 😆😆😆🙄🤣🤣😄

https://youtu.be/p5e7BwbW69U

Zanimiva brezplačna reklama….
Utrujena kot hudič,? A ne me j…št? A res. Tukaj se še pet takih . Potrebujete pomoč v trenutku? Ti je za vas! Samo za vas!

Getyzsd – 18

… Z izvlečki ..,
….naravnimi ……

In. Bla bla bila

Pomaga tudi vam
Pokličite na brezplačno tel številko

9kooooooooooooo….. Kako prozorno je vse to. Kajne Ksenja 😉

Zanimiva brezplačna reklama….
Utrujena kot hudič,? A ne me j…št? A res. Tukaj se še pet takih . Potrebujete pomoč v trenutku? Ti je za vas! Samo za vas!

Getyzsd – 18

… Z izvlečki ..,
….naravnimi ……

In. Bla bla bila

Pomaga tudi vam
Pokličite na brezplačno tel številko

9kooooooooooooo….. Kako prozorno je vse to. Kajne Ksenja 😉

https://youtu.be/mYcaEcjyYwY

raje preveri delovanje nadledvičnih žlez pri endokrinologu. zame je bila to rešitev!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close