Utrujena kot hudič
Ti pa ne fantazira in lepo doma komandirja. Pa še rima se. 😂
Kdo tako brihten uporablja pri vas ‘wtf”? Čudna vzgoja za 6 brihtnih točk. Pa samo do hriba pride 🤣😆😂😂😂 V dolino je tudi možno, kolena povedo vzdrźljivost. To lahko razločiš v klanec gor in dol, da ne bo narobe razumljeno nadkolenčno sodelovanje.
Tole sigurno ni za pet ali deset. Res, kot brihtna, kdo koga naslavlja z bumbarjem, če ni le to zgolj sam? Pazi, da ne padeš. Morda boš na mehko, kot obilno dete. Ali pa nehaj žaliti ljudi. Čustven vampir.
Ful hepi bo, ko te ne v službenih odnosih In boš drugje komu vlekla kri iz ven. Kamor te bo tekst odnesel.
Če si najstnica, ti bo oproščeno. Wtf, na uglednem forumu govorijo le 18 letnice. Ali manj. 😅
Seveda, od blizu nisi, betezna sem že no, kaj je źe prva točka? Hvala za smeh 🤣😅😆😂😂😂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊. Dodaj točko 7, zima je, kidaj. 😂😂😂 Da prav ženske telovadite vsaj 3 mesece hahaha 😂 In potem utrujena pade v posteljo, seksa nič, spat pa tudi ne more od preveč dribljanja kot duševne hrane nakaterih. 🙄😁☺
Ko srečaš čustvenega vampirja, moli, da ga kdo čimprej odstrani. Če ne moreš sam.
Koliko bi do konca zime, 20 točk? 🙄😳😂🤣😆😅☺☺☺
Ti pa ne fantazira in lepo doma komandirja. Pa še rima se. 😂
Kdo tako brihten uporablja pri vas ‘wtf”? Čudna vzgoja za 6 brihtnih točk. Pa samo do hriba pride 🤣😆😂😂😂 V dolino je tudi možno, kolena povedo vzdrźljivost. To lahko razločiš v klanec gor in dol, da ne bo narobe razumljeno nadkolenčno sodelovanje.
Tole sigurno ni za pet ali deset. Res, kot brihtna, kdo koga naslavlja z bumbarjem, če ni le to zgolj sam? Pazi, da ne padeš. Morda boš na mehko, kot obilno dete. Ali pa nehaj žaliti ljudi. Čustven vampir.
Ful hepi bo, ko te ne v službenih odnosih In boš drugje komu vlekla kri iz ven. Kamor te bo tekst odnesel.
Če si najstnica, ti bo oproščeno. Wtf, na uglednem forumu govorijo le 18 letnice. Ali manj. 😅
Seveda, od blizu nisi, betezna sem že no, kaj je źe prva točka? Hvala za smeh 🤣😅😆😂😂😂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊. Dodaj točko 7, zima je, kidaj. 😂😂😂 Da prav ženske telovadite vsaj 3 mesece hahaha 😂 In potem utrujena pade v posteljo, seksa nič, spat pa tudi ne more od preveč dribljanja kot duševne hrane nakaterih. 🙄😁☺
Ko srečaš čustvenega vampirja, moli, da ga kdo čimprej odstrani. Če ne moreš sam.
Koliko bi do konca zime, 20 točk? 🙄😳😂🤣😆😅☺☺☺
[/quote]
Take zmede pa še ne.Kaj si hotelo povedati???
Take zmede pa še ne.Kaj si hotelo povedati???
[/quote]
Cel post odgovorov je briljanten. Nastala je 7. točka. Zunaj je sneg. Če vam komunala ni skidala. ☺ Tudi sama težje razumem oliko z wtf in bumbarji. Ob tako brihtmem zapisu s 6. točkami.
Spremeni ta ‘hotelo’, če že nisi registriran.
Nekatere utrujajo odnosi. Vlada o ukrepih o nedruženjih in 2 metrih narazen, tudi ko greš po kilo kruha. Ne, babnca se privleče iz ne vem kje in potem rine vate z A veš. Ne, nočem vedeti, ker jo potem pol ure poslušaš. Pa samo po kruh greš. Sem utrujena od določenih ljudi.
🙋♀️🤷♀️😊
Zanimiva brezplačna reklama….
Utrujena kot hudič,? A ne me j…št? A res. Tukaj se še pet takih . Potrebujete pomoč v trenutku? Ti je za vas! Samo za vas!
Getyzsd – 18
… Z izvlečki ..,
….naravnimi ……
In. Bla bla bila
Pomaga tudi vam
Pokličite na brezplačno tel številko
9kooooooooooooo….. Kako prozorno je vse to. Kajne Ksenja 😉
Zanimiva brezplačna reklama….
Utrujena kot hudič,? A ne me j…št? A res. Tukaj se še pet takih . Potrebujete pomoč v trenutku? Ti je za vas! Samo za vas!
Getyzsd – 18
… Z izvlečki ..,
….naravnimi ……
In. Bla bla bila
Pomaga tudi vam
Pokličite na brezplačno tel številko
9kooooooooooooo….. Kako prozorno je vse to. Kajne Ksenja 😉
Forum je zaprt za komentiranje.