Utrujena kot hudič
Iz lastnih izkušenj: ašvaganda, je adaptogena rastlina. Proti stresu, depresiji, utrujenosti, nespečnosti, za imunski sistem …
Priporočam kapsule, ker prah je izredno grenak.
https://www.avita.si/asvaganda-cudezna-rastlina-z-vzhoda/
[/quote]
ashwanghando sem jemala, pa nič nisem čutila, 3 mesece…prav nič
Se tudi jaz pritožujem sama pri sebi nad utrujenostjo, ampak po drugi strani si pa rečem … saj ni čudno, pri vseh teh obveznostih, pritiskih in zahtevah ter si rečem, še dobro, da smo sploh živi. Kdo bi to zdržal??? Robot že ne, ker bi se prej pokvaril.
In sem si rekla, da zdaj pa dovolj in da bom tudi jaz začela drugače. No danes sem začela tako, da vse bolj počasi delam. In tudi zdaj ko sem na SČ si bom vzela teh pol ure in ne bom imela slabe vesti.
Sem naletela na to temo in hvala predhodnicam in fantoma, da ste že nekaj napisala kaj počnete. Morda mi kaj prav pride. Prehrana in prehranska dopolnila so en od stebrov, tako da tu imam še veliko priložnosti za izboljšanje.
Nekaj za dvig energije bi tudi sama rabila, dokler se mi ne prebudi tista duhovna in notranja in ne vem kakšna še.
Si moramo pomagati, drugače bo tole težko preživeti.
Se tudi jaz pritožujem sama pri sebi nad utrujenostjo, ampak po drugi strani si pa rečem … saj ni čudno, pri vseh teh obveznostih, pritiskih in zahtevah ter si rečem, še dobro, da smo sploh živi. Kdo bi to zdržal??? Robot že ne, ker bi se prej pokvaril.
In sem si rekla, da zdaj pa dovolj in da bom tudi jaz začela drugače. No danes sem začela tako, da vse bolj počasi delam. In tudi zdaj ko sem na SČ si bom vzela teh pol ure in ne bom imela slabe vesti.
Sem naletela na to temo in hvala predhodnicam in fantoma, da ste že nekaj napisala kaj počnete. Morda mi kaj prav pride. Prehrana in prehranska dopolnila so en od stebrov, tako da tu imam še veliko priložnosti za izboljšanje.
Nekaj za dvig energije bi tudi sama rabila, dokler se mi ne prebudi tista duhovna in notranja in ne vem kakšna še.
[/quote]
Svetujem kuro z ašvagando, v kombinaciji z Amino Gran Immun.
https://www.lekarnar.com/izdelki/aminogran-immun-prasek-v-vrecicah-10-x-13-g
pa ni hudič, da sem ravno nekje 14 dni nazaj kupila tole. Šolanje od doma me izčrpava, imam sva otroka na nižji stopnji, poleg tega delam od doma. Bila sem na robu izgorelosti, celo šla v adrialab dat kri, jemala vse možno.
V lekarni mi je svetovala ravno ta izdelek in lahko trdim, da učinkuje, po prvi tableti se mi je vrnila energija, kot bi presekal.
Jaz lahko trdim, da učinkuje dobro, kar mi prej ni nič na ta način pomagalo.
To je res. V svoji prvi temi na tem forumu sem zapisal, da me zanima kako prebujati vrhunsko zdravje v sočloveku in to na vseh nivojih.
[/quote]
Zal to ni zanimiva tema. Ce napises karkoli o varanju, politiki, koroni se odzove najvec ljudi. Ljudje se tako radi ukvarjajo z negativnimi temami, a tocno to jih vodi v se globlje probleme. Negativna energija se kopici, potisnjena negativna custva se skladiscijo in ko se znajdejo v tezavi in izgorelosti, ne pogledajo vase, ne iscejo vzroke pri sebi, ampak pri drugih ljudeh in tezavah, kjer naletijo na dodatno negativno energijo in jo spet kopicijo. Ali pa blazijo posledice s tableti. Vendar potisnjena negativna custva, ki niso izziveta priplavajo na povrsje ali pa napadajo telo.
“Telo krici, ko usta ne govorijo.
Prehlad smrka ko telo ne joka.
Bolecina v grlu dusi, ko ne mores izreci zalost.
Trebuh pece, ko bes ne more ven.
Diabetes napada, ko osamljenost boli.
Telo se redi, ko nezadovoljstvo tisci.
Glavobol tlaci, ko raste dvom.
Srce popusca, ko je smisel zivljenja izcrpan.
V prsih tisci, ko te ponos vodi.
Pritisk raste, ko si ujet v strahu.
Nervoza paralizira, ko otrok v tebi nori.
Kolena bolijo, ko se ponos ne klanja.
Rak ubija, ko si utrujen od zivljenja.
Bolezen nas obvesca, ko zgresimo pot.
Sej pravim, to ni zanimiva tema. Vecina se ne zeli poglobiti v sebe. Za telo je zemeljska hrana, za duso pa duhovna. In tu je zdravje. Biti v balansu, telo, dusa, um.
Zal to ni zanimiva tema. Ce napises karkoli o varanju, politiki, koroni se odzove najvec ljudi. Ljudje se tako radi ukvarjajo z negativnimi temami, a tocno to jih vodi v se globlje probleme. Negativna energija se kopici, potisnjena negativna custva se skladiscijo in ko se znajdejo v tezavi in izgorelosti, ne pogledajo vase, ne iscejo vzroke pri sebi, ampak pri drugih ljudeh in tezavah, kjer naletijo na dodatno negativno energijo in jo spet kopicijo. Ali pa blazijo posledice s tableti. Vendar potisnjena negativna custva, ki niso izziveta priplavajo na povrsje ali pa napadajo telo.
Sej pravim, to ni zanimiva tema. Vecina se ne zeli poglobiti v sebe. Za telo je zemeljska hrana, za duso pa duhovna. In tu je zdravje. Biti v balansu, telo, dusa, um.
[/quote]
Nimam kaj dodati. Fantastično napisano. Naše besede, ki jih uporabljamo v pogovoru s soljudmi ali pa tu na forumu imajo čarobno moč. To je magija besed. Tudi razni zdravilci in seveda zdravniki, ki se zavedajo svoje avtoritete lahko zdravijo z besedami. Vsaka beseda globoko v psihološkem delu človeka nekaj prebudi. Uporabljati je treba seveda besede s pozitivnim potencialom oz. nabojem.
Veliko ljudi potrebuje sprostitev in to na psiholoških osnovah.
Najprej naredimo nekaj globokih vdihov skozi nos in globokih izdihov skozi usta. S tem pride do nasičenja krvi s kisikom, kar blagodejno vpliva na celo telo.
Potem se pa v mislih prepričujemo.
Neskončno sem sproščen-a. Popolnoma sem sproščen-a. Sprostitev je globoka in brezmejna itd…
Avtomatično se začne odvijati proces sproščanja. Na teh osnovah temelji avtogeni trening in tudi avtohipnoza.
Lahko se prepričujemo tudi v smislu neskončno sem napet. V meni so neskončne napetosti itd… Opazujemo kaj se v telesu dogaja.
Potem pa ti dve psihološki tehniki obrnemo, da vidimo razliko, da gremo iz ene skrajnosti v drugo skrajnost.
Nimam kaj dodati. Fantastično napisano. Naše besede, ki jih uporabljamo v pogovoru s soljudmi ali pa tu na forumu imajo čarobno moč. To je magija besed. Tudi razni zdravilci in seveda zdravniki, ki se zavedajo svoje avtoritete lahko zdravijo z besedami. Vsaka beseda globoko v psihološkem delu človeka nekaj prebudi. Uporabljati je treba seveda besede s pozitivnim potencialom oz. nabojem.
[/quote]
Hvala, in hvala za pozitivno energijo.
Res je, beseda je mocna. Tako kot nas pogreje lahko nas ohladi.
Vse dobro ti zelim in vsem ljudem.
[/quote]Poklon🙏
[/quote]
Enako pri meni. Utrujena že slab mesec, glavoboli, sinusi, bolečine v križu, nespečnost. Že dvakrat bila na testiranju Covid, vse bP. Glede na to, da sem bila v zadnjih dveh letih 10 dni na dopustu in da od marca delam vsak dan, brez prestanka – sem si rekla DOVOLJ. Od danes naprej bo drugače, za začetek bom začela delati kot večina ostalih, prosila bom za delo od doma in čez tri mesecce upam, da stara/nova služba. S skoraj pol manj denarja, ampak zdravje in dobro počutje je v resnici vse!!!
1. V času ko narava umira, se tudi naše telo umirja in počasi pripravlja na počitek. Seveda civilizacijsko vse naravne zakonitosti kršimo in smo zato 2x bolj zmatrani med oktobrom in marcem.
2. Je kdo prebral, da hodi avtorica spat ob 23h ail kasneje. Wtf normalno, da si utrujena. Ko sem začela spati več kot 6 ur se je moje stanje ful izboljšalo in imam energijo tudi za intenzivno gibanje npr. Hojo v hrib.
3. Utrujajo nas obveznosti. Malo znižati kriterije ali vpet druge ljudi. Doma kar razdelimo naloge-obesi perilo, otrebi solato,… Isto v službi kar določila sem 2 sodelavki, ki sta se mogli naučit par elementov mojega dela (mimogrede po moje bi moral vsak bumbar vedet sklicati sestanek v obliki videokonference, naredit tabelo nabave opreme za 2021 v ekselu, pripopat fotko v paverpoint). In ne bučkam med 25-45 letom je to znanstvena fantastika.
4. Malo se je treba tudi sam pomigat, kaj razmislit, kaj spremenit, kdaj namensko kj predihat, pomeditirar. Ni nujno, da vsak dan fanatično hepi hepi hiperaktivnost poslušaš motivacijske govore na jutubu. Je pa fajn, če takrat ko čutiš vse ustaviš, malo poslušaš muziko, kaj premeditiraš. Lahko je to 1x na teden pa potem mesec dni nič.
5. Nikoli, ampak res nikoli se ne bo podrl svet, ča česa ne boš naredila. Tudi kobajagi nujnih zadev npr.peljala avta danes na servis. Pač greš z vlakom in jutri vzameš dopust in med servisom prebereš zanima časopis. (ok korona tajm izvzet).
6.upostevja tudi korono, k nas vse po malem utruja.
Svetujem kuro z ašvagando, v kombinaciji z Amino Gran Immun.
https://www.lekarnar.com/izdelki/aminogran-immun-prasek-v-vrecicah-10-x-13-g
[/quote]
Tipična predstavnica slovenskega babovja, ki verjame, da bo ena tabletka kar vse odpravila in spremenila!
Takole babovje ponavadi noro kliče razne vedeževalke in duhovne svetovalke in vidce in bioenergetike! Tipično magično mišljenje, značilno za otroke 2-4 leta starosti. In to naj bi bilo odraslo slovensko babovje???
Odvratne ste, da bolj ne bi mogle bit! Nedonošenke!
Forum je zaprt za komentiranje.