Najdi forum

ustnice

Pozdravljeni!

Zadnjič sem nekaj prebrala o permanentnem make up-u. Imam zelo majhne, ozke ustnice, sploh zgornjo. Ali bi se dalo ustnice vsaj navidezno malo povečati z permanentnim ličenjem?

Pozdravljena!

Seveda, prav zaradi te povečave, ki je sicer samo optična, si večina strank obrobi ustnice!S trajnim make-upom se ustnice lepo začrta,poudari, izenači velikost, kolikor je to mogoče , če pa se ga naredi po zunanjem robu, se jih na videz poveča!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

No ja, saj meni se v bistvu bolj kot ne gre samo za to, da bi bile moje ustnice vsaj navidezno večje, zato ne bi ravno posegla po kaki estetski kirurgiji.
Mislim, da sem že nekje prebrala, koliko to stane- 40.000 sit, obstojno pa je kaki 2 leti, a ne?

Pozdravljena!

Tako je pri nas stane 40,000 sit in je obstojno dve leti,Sicer pa so cene od 40 000 do 80 000 sit!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

No, se pa slišimo in vidimo.
Lep pozdrav

Koliko pa se to lahko poveča? Je to zelo opazno oz. barvno drugače od ustnic? Problem je, ker imam kar precej polne ustnice, mi jih pa proti kotičkom “zmanjka” in bi rada to malo popravila-s svinčnikom mi to zelo lepo uspe,samo se bojim, da bi s permanentnim make-upom težko zadela mojo barvo ustnic in bi vse izgledalo umetno.

Pozdrav!

Vsvojih devetih letih ukvarjanja s trajnim make-upom nisem imela še nikoli ene negativne iskušnje, niti kakrnih koli alergijskih reakcij!Če pa vas skrbi, vam bomo naredili test, za ušesom vam naredimo tri pikice trajnega make-upa in počakamo dva dni, če bo rdečica ste alergični , sicer ne!
Za ustnice se z vami strinjam, morda bi bila edina rešitev izbira usničnega barvila in z njim obroba celotnih ustnic, da bi naredili naravni izgled!

LP!

Pozdravljeni,
zelo zanimivo in privlacno se tole slisi,vendar si stvari sploh ne znam predstavljati.Je kaksna moznost videti kako to izgleda,pred pa po posegu.
Kaksne slikice bi fajn prisle.
Hvala,lp!

Pozdrav!

Tudi za to imamo poskrbljeno, pri nas salonu se lahko oglasite in vam bomo pokazali tudi fotografije trajnih make-upov!

LP!

Pozdravljeni,

zanima me ali opravljate tudi popravek oz. ponovni nanos trajnega make-upa. Dala sem si delat že pred tremi leti, še vedno se mi pozna samo malo bi bilo treba poudariti in malo zasenčiti navznoter.
Kolikšna je cena, glede da ne gre za celoten postopek?

Najlepša hvala za odgovor!

Pozdravljena!

Seveda se da in to se priporočamo, sej je postopek cenejši in hitrejši, cena pa je 24 000 sit!

LP!

Pozdravljeni!

Gospa Ivančič, zanima me, kje ste se vi naučili permanentnega make upa. Sama že dlje časa razmišljam o tem področju. Je dovolj le tečaj ?

Hvala in LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close