usrano, da te kap…
LOL
A ti to resno, al kaj?
Pa kaj vam ni jasno? Sekret puščate usran? Ne me basat, no… 😀 Ker pozabite? A bejž, bejž… Greš na sekret in pozabiš, da ga morš za seboj očistiti? Waaaw.[/quote]
Bravo!
In potem lahko “občudujemo” rezultate takih pack na ženskih WC-jih po Sloveniji – ponavadi si v WC-jih po službah ne upajo, ampak s čisto nič sramu pa to počnejo po javnih WC-jih kjerkoli. Lističi papirja po tleh, pošpricane deske z urinom in kapljice menzesa po deskah, nedovolj potegnjena voda, da izločki plavajo v školjki, ostanki dreka v školjkah in še in še. In za nameček take packe takoj spoznaš, ker si tudi ne umijejo rok po obisku WC-ja. Ampak ponavadi po parfumih jih pa zavohaš. Torej na znaj “uj”, na znotraj pa “fuj”.
Enkrat sva s hčero prav opazovali, koliko si jih bo umilo roke po potrebi; od12-ih si nas je v cca 5-ih minutah roke umilo “samo” pet….Prašičulje nagravžne.
Jaz dostikrat zavijem raje kar v moški Wc, ki je neprimerno bolj čist – seveda, če ni zaseden 😉
Veš kaj je najbolj zanimivo. Da je potem šla ona za tabo na wc in si je mislila: lej babnico kako se je usrala. Če je bil kriv mož ali sin ona tega ne ve je vprašanje kaj si zdaj misli o tebi…..
hihihi
Sem se pa pošteno nasmejala. Kakšne teme so tukaj. Jaz pa se poleg bašem z lubenico. Lulat bom ziher hodila. Me pa prav zanima kakšen bo moj kakec po takšni ogromni porciji lubenice. Bom morala ščetkat školjko ali bo dovolj, ko spustim vodo….hihihihihi
Če se spomnim bom poročala sem gor
hehehe – morski galeb – kot zdravstvena delavka bi že lahko vedela, da npr. rastlinske vlaknine drek naredijo zelo mehak, mazljiv, hitro spolzi iz tazadnje in ko stisneš anus, zelo na lahek način “precvikaš” klobaso, zato je drek na koncu ošiljen ;))))))[/quote]
Ko smo to jemali, sem manjkala:-))[/quote]
LOL – dobra 😉
Forum je zaprt za komentiranje.