Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Pri tebi je spolni nagon zelo izrazit, zato si v realnem življenju to poslanstvo vzel skrajno resno. Pusti še drugim, da si ustvarijo svoj prostor pod soncem in izrazijo druge nagone, ki niso nič manj vredni.[/quote]
Hm, od kdaj pa ti veš koliko imam jaz spolnega nagona? 😛
In da zaradi tega drugi nimajo prostora pod soncem? A jim ta moja reč senco dela?[/quote]

Zmerla sem:))). Ja, delaš jim senco, ker jim težiš, da vsaj enega otroka bi pa morali imeti:). Mora se samo umreti, vse ostalo je opcijsko na tem svetu.

A da si mi ga zmerla? In to kar brez moje vednosti? :)))

Ne govorim, da bi ga morali imet, pravim le da govorijo neumnosti. Na eni strani največkrat prisegajo na naravnost in kako moraš poznat sebe, bit to kar si…bla,bla,bla, na drugi strani zanikajo del sebe s tem, ko se odrekajo otrok…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne govorim, da bi ga morali imet, pravim le da govorijo neumnosti. Na eni strani največkrat prisegajo na naravnost in kako moraš poznat sebe, bit to kar si…bla,bla,bla, na drugi strani zanikajo del sebe s tem, ko se odrekajo otrok…[/quote]

Ne, da se odrekajo. V življenju sprejemajo drugačne odločitve. Zame je naravno, da slediš sebi, svojim notranjim občutkom, da se spoznaš, veš kdo si in ne počneš stvari zavoljo drugih. Kje piše, da je imeti otroke edina prava pot? To je danost, sreča, čudež. Nimajo vsi te priložnosti, možnosti in želje, a to ne pomeni, da so brez drugih priložnosti v lajfu.

Ne govorim, da bi ga morali imet, pravim le da govorijo neumnosti. Na eni strani največkrat prisegajo na naravnost in kako moraš poznat sebe, bit to kar si…bla,bla,bla, na drugi strani zanikajo del sebe s tem, ko se odrekajo otrok…[/quote]

Ne, da se odrekajo. V življenju sprejemajo drugačne odločitve. Zame je naravno, da slediš sebi, svojim notranjim občutkom, da se spoznaš, veš kdo si in ne počneš stvari zavoljo drugih. Kje piše, da je imeti otroke edina prava pot? To je danost, sreča, čudež. Nimajo vsi te priložnosti, možnosti in želje, a to ne pomeni, da so brez drugih priložnosti v lajfu.[/quote]

Ja, ja…to so vse legitimne opcije, samo ti si malo prej pisala o razumu!
Če človek razume zakaj je tak kot je in sprejema sebe, se spozna, potem so otroci razumna izbira ali pa vsaj logična.
Podobno kot se ne silimo živet pod vodo iz preprostega razloga ker nimamo škrg. Seveda lahko nekdo vztraja pri tem in z določenimi napori in pomagali bi mu nemara celo uspelo, kot drugim uspe neimet otrok četudi so ustvarjeni za imeti jih.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, da se odrekajo. V življenju sprejemajo drugačne odločitve. Zame je naravno, da slediš sebi, svojim notranjim občutkom, da se spoznaš, veš kdo si in ne počneš stvari zavoljo drugih. Kje piše, da je imeti otroke edina prava pot? To je danost, sreča, čudež. Nimajo vsi te priložnosti, možnosti in želje, a to ne pomeni, da so brez drugih priložnosti v lajfu.[/quote]

Če človek razume zakaj je tak kot je in sprejema sebe, se spozna, potem so otroci razumna izbira ali pa vsaj logična.
Podobno kot se ne silimo živet pod vodo iz preprostega razloga ker nimamo škrg. Seveda lahko nekdo vztraja pri tem in z določenimi napori in pomagali bi mu nemara celo uspelo, kot drugim uspe neimet otrok četudi so ustvarjeni za imeti jih.[/quote]

Zate, zame so. Meni se zdi fer, da tisti, ki ni za otroke, se jim odpove oz. hodi po drugačnih poteh. To je razumsko. Kar pišeš ti, je zgolj uporaba organov za razmnoževanje, ker so tam, kjer so in imajo svojo funkcijo. Kaj rečeš tistim, ki imajo te funkcije v okvari in ne morejo imeti svojih otrok, četudi si jih želijo? Aja, to ti je pa cool, a ne.
Vsak je ustvarjen za tisto, kar izbere. Imamo svobodno voljo. Otroci so ena pot, zame resda najboljša in optimalna, ampak razumem druge, ki sledijo drugačnim naravnim ciljem.

Podobno kot se ne silimo živet pod vodo iz preprostega razloga ker nimamo škrg. Seveda lahko nekdo vztraja pri tem in z določenimi napori in pomagali bi mu nemara celo uspelo, kot drugim uspe neimet otrok četudi so ustvarjeni za imeti jih.[/quote]

Zate, zame so. Meni se zdi fer, da tisti, ki ni za otroke, se jim odpove oz. hodi po drugačnih poteh. To je razumsko. Kar pišeš ti, je zgolj uporaba organov za razmnoževanje, ker so tam, kjer so in imajo svojo funkcijo. Kaj rečeš tistim, ki imajo te funkcije v okvari in ne morejo imeti svojih otrok, četudi si jih želijo? Aja, to ti je pa cool, a ne.
Vsak je ustvarjen za tisto, kar izbere. Imamo svobodno voljo. Otroci so ena pot, zame resda najboljša in optimalna, ampak razumem druge, ki sledijo drugačnim naravnim ciljem.[/quote]

V resnici sploh nimamo res toliko svobodne volje kot si to domišljamo.
Naše telo je kakršno je in temu telesu je priložen še “osnovni softver”, ki se sklada s tem kako deluje naše telo. Če temu ne bi bilo tako potem tudi tisti, ki jim ne gre imet otrok, ne bi toliko trpeli v tej svoji želji.
Saj kdor jih noče jih pač noče imet, komu mar? Vseeno pa se vsi poigravamo s to mislijo o otrocih, zakaj že?
Cilj narave je imeti otroke, ne imet jih je “nenaraven cilj” 😉

Cilj narave je preživetje:). Poigravamo se z marsikaterimi mislimi. Vsak zase ve in odgovarja za svoja dejanja. Pusti drugim svojo resnico in ne sili jih proti njihovi naravi.

Bravo Fishika! :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In ti mi pišeš o razumu? :O
Pomembno je, da svari poimenujemo s pravim imenom (to je stavek iz nekega filma)
Njihovi naravi? A obstaja več narav ali smo vsi od ene same narave ustvarjeni? 😛

Saj nikogar nič ne silim le bedasto se mi vidi, ko me nekdo hoče prepričat, da je nekaj črno četudi sije od beline…

Pomembno je, da svari poimenujemo s pravim imenom (to je stavek iz nekega filma)
Njihovi naravi? A obstaja več narav ali smo vsi od ene same narave ustvarjeni? 😛

Saj nikogar nič ne silim le bedasto se mi vidi, ko me nekdo hoče prepričat, da je nekaj črno četudi sije od beline…[/quote]

Ti stvari poimenuješ z eno besedo…otroci, otroci in še enkrat otroci. Saj to je lepo in pogumno, če jih imaš toliko kot ti jih Bog da. Zame obstajajo barve, se ne omejujem in življenje prababic mi ni izhodišče. Zato imam razum in svobodno voljo do izbire.

Bravo Fishika! :))[/quote]
Lepo. Ker cas je ze, da se kdo izpostavi to onetovo “sijanje beline”, zaradi katerega si jemlje pravico posmehovati se vsem, ki ne zivijo po njegovih prepricanjih.

Lepo. Ker cas je ze, da se kdo izpostavi to onetovo “sijanje beline”, zaradi katerega si jemlje pravico posmehovati se vsem, ki ne zivijo po njegovih prepricanjih.[/quote]

To zdaj nima smisla, kar pišeš. Jst sem se sposobna posmehovati fižolčku na tleh. Si izmenjujemo mnenja, enkrat so nam določena videnja bolj všečna od drugih. Oneta spoštujem, četudi si včasih mahava vsak z drugega brega:)).

Potem je tako vneto poudarjanje egoizma v primerih tistih, ki ne želijo imeti otrok, popolnoma neumestno oz. služi zgolj namenu poskusa vzbujanja slabe vesti in jih narediti inferiorne.[/quote]
Ni čisto neumestno, ker svet ni črno-bel in imamo različne nianse ter značilnosti, ki jih pripisujemo egotu in našim potrebam s katerimi smo se že rodili.
Zato rečemo, da je človek bolj egoističen, če je požrešen, kot pa, če vsak dan poje le tisto nekaj hrane, da preživi.
Zato živali ne dojemamo kot egoistične.[/quote]

Kaj torej hočeš povedat? Da odžirajo hrano otroku, ki ga še niti spočeli niso? Da je njihovo prehranjevanje iz istega razloga pravzaprav rahlo neupravičeno?

Lepo. Ker cas je ze, da se kdo izpostavi to onetovo “sijanje beline”, zaradi katerega si jemlje pravico posmehovati se vsem, ki ne zivijo po njegovih prepricanjih.[/quote]

To zdaj nima smisla, kar pišeš. Jst sem se sposobna posmehovati fižolčku na tleh. Si izmenjujemo mnenja, enkrat so nam določena videnja bolj všečna od drugih. Oneta spoštujem, četudi si včasih mahava vsak z drugega brega:)).[/quote]

Čudno. Sem pa mislil, da se na tem forumu preveč ne spoštuje takih, ki nimajo tako močnega razuma, da bi lahko obvladovali svoje nagone. 😉

To zdaj nima smisla, kar pišeš. Jst sem se sposobna posmehovati fižolčku na tleh. Si izmenjujemo mnenja, enkrat so nam določena videnja bolj všečna od drugih. Oneta spoštujem, četudi si včasih mahava vsak z drugega brega:)).[/quote]

Čudno. Sem pa mislil, da se na tem forumu preveč ne spoštuje takih, ki nimajo tako močnega razuma, da bi lahko obvladovali svoje nagone. ;-)[/quote]

No no no Boom:). Meni je družina blizu in mi pomeni vse na svetu. On to ima. Ne morem mu pa zameriti, ker vidi samo svoj svet in zagovarja eno resnico. Ne vidiš razlik med udeleženci foruma? Njegov nebrzdani nagon ni moteč:))).

Da si sociopatka ze dolgo vem. 🙂

Čudno. Sem pa mislil, da se na tem forumu preveč ne spoštuje takih, ki nimajo tako močnega razuma, da bi lahko obvladovali svoje nagone. ;-)[/quote]

No no no Boom:). Meni je družina blizu in mi pomeni vse na svetu. On to ima. Ne morem mu pa zameriti, ker vidi samo svoj svet in zagovarja eno resnico. Ne vidiš razlik med udeleženci foruma? Njegov nebrzdani nagon ni moteč:))).[/quote]
Tudi egoistka, ki vidi le sebe, lol.

Da si sociopatka ze dolgo vem. :)[/quote]

Uiiiii:).
Torej me zanima moč. Bingo.
Ljubim napetost. Yeees.
Znam premamiti druge. Kakopak:). Šarm in karizma sta visoko poudarjena.
Manipuliram s čustvi. To je moja najsvetejša igra.

In ti si car vseh carjev:)))).

No no no Boom:). Meni je družina blizu in mi pomeni vse na svetu. On to ima. Ne morem mu pa zameriti, ker vidi samo svoj svet in zagovarja eno resnico. Ne vidiš razlik med udeleženci foruma? Njegov nebrzdani nagon ni moteč:))).[/quote]
Tudi egoistka, ki vidi le sebe, lol.[/quote]

Tolk poklonov težko obvladujem, ker sem sicer mrtvo hladna:)).

Vprašanje je predvsem zakaj nekatere motijo drugačne posledice istega nagona pri drugih

Vprašanje je predvsem zakaj nekatere motijo drugačne posledice istega nagona pri drugih[/quote]

Sto ljudi, sto čudi. Po moje je tudi stvar prezentacije:). Besede so tukaj edino merilo. Nekdo bo zbiral ubrano in premišljeno ali pa nagačeno in eksplozivno. Pri meni je stvar trenutnega navdiha in motivacije. Včasih bom zanalašč pisala kontradiktorno, da dam drugim municijo za strelanje:). V reali, na kavi bi ubrala resnobno debato, s pridihom intelekta in popolne iskrenosti. Če verjameš:))).

Dater, jaz živim v zvezi, pa vseeno ne mislim, da je to edino pravilno. Imam otroke, pa kljub temu razumem, da si jih nekdo drug ne želi. In verjel ali ne, velikokrat se zgodi, da mi je tvoje mnenje bližje, kot pa npr. Onetovo. Kar pa ne pomeni, da se imava zato kaj manj rada. Vidiš, ko boš dojel, da imaš lahko nekoga rad, čeprav se ne strinjaš vedno z njim, se boš pa lahko poročil in imel otroke (hecam se Dater, hecam) :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot se v bistvu ne heca, tolk pa že vem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj nikogar nič ne silim le bedasto se mi vidi, ko me nekdo hoče prepričat, da je nekaj črno četudi sije od beline…[/quote]

Ti stvari poimenuješ z eno besedo…otroci, otroci in še enkrat otroci. Saj to je lepo in pogumno, če jih imaš toliko kot ti jih Bog da. Zame obstajajo barve, se ne omejujem in življenje prababic mi ni izhodišče. Zato imam razum in svobodno voljo do izbire.[/quote]

Tega jaz nisem pisal, še manj mislim, da to mora bit tako kot si sedaj ti zaključila.

Jaz sem samo razlagal kako vidim stvari, kako nas je narava naredila in kaj nam je bistvo/naravno. Koliko je to tudi primerno pa naj presoja vsak sam.
Kaj so razlogi za njegovo odločitev in koliko so verodostojni ter kakšne posledice nosi…mene ne gane nič.

Ubogi tisti otroci, ki imajo starše, ki vidijo le eno pot. Ne sprejemajo drugačanosti, sveto so prepričani v svoj prav. Namesto, da bi se posvetili partnerki, družini, se raje ubadajo s samskimi ženskami in samskimi moškimi. Ter jim trobijo, da so nesposobni, da so polni travm.
Je tak človek dejansko primeren za starša? A potem otrokom v glavo vbija, da je le njihov način pravi, da kdor pa ne živi tako kot oni pa je lena feministka, egoistično bitje. Seveda pa, če vidi uspešno žensko je pa sploh treba takoj bruhat po njej. Sploh, če ima petke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close